Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnaLucia spune:

Nushulica eu pana acum sunt f multumita de d-na dr. Am avut si eu niste probleme care s-au rezolvat cu bine. Tot ce am mai auzit de la alte fete au fost numai lucruri bune asa am ramas sa ma supravegheze pe parcursul sarcinii si sa nasc cu dumneaei. Cine stie, poate ne intalnim pe la cabinet sau pe la spital, chiar daca DPN-urile noastre difera aproape cu o luna . In ultima vreme am vazut o multime de fete insarcinate in sala de asteptare (parca mai multe ca altadata). Eu merg saptamana viitoare si sunt foarte nerabdatoare sa aflu ce mai face BB. O data posibila pentru mers la eco ar fi fost azi, pe 1 aprilie, dar sotul s-a "temut" sa nu ne pacaleasca bebelusul si sa se transforme in fetita asa ca am mai amanat cateva zile.

dulce tuturor fetelor din odisee si o saptamana usoara.

15+ cu
omuletul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Boo sa-ti traiasca baietelul Alexandru !! .
Si eu fac ecografiile la Herghelegiu, e super fain. Doar odata l-am prins mai prost dispus, dar pt ca apoi a fost impecabil, mi-a trecut supararea pe el, mai ales ca tot cu el am facut si amnio. Inseamna ca vei naste la Euroclinic? Multumesc pt info despre carucioare, eu n-am apucat la kidex sa umblu la d-astea, doar mi-am luat niste haine pt mine, dar o sa merg la baby-expo si o sa studiez intens. Am gasit si site Inglesina in romana, dar nu au preturi. Ieri am dat un mail importatorului de Peg Perego, astept poate imi raspunde. Oricum, am vazut in Germania Peg Perego P3 pliko complete la 320 de euro cu tot cu transport. O fi mai ieftin ca la noi?

laureta multzam de lamurire. Foarte frumusica Inisia, sa va traiasca! Si sa stii ca nici cearcanele nu se vad asa tare
alexa mami multumim frumos, la cat mai multe saptamani pentru noi toate!!

Mai, eu is mai nesimtita cred... inca n-am simtit bebelina... or fi sunculitele de vina, mai mult ca sigur

delphinas te asteptam cu vesti bune!

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu am intrebat cat costa Peg Perego asta, ca si eu tot la modelul asta m-am uitat si parca mi-a zis ceva de 23 milioane. Parca ! Nu garantez ca e sigur asa ca memoria mea e varza.
Cei de la Inglesina nu au fost la Kidex, dar am fost eu la sediul firmei sa le vad ca eram super curioasa. Si nenea ala de acolo mi-a aratat cum se strange, cum se deschide, totul cu o singura mana... Dupa mine asta conteaza foarte mult. Sa fie usor de strans si compact, ca sa fie usor transportabil. Iar la pret era 22 milioane. Am zis sa astept sa vina Baby Expo pt ca acolo Inglesina vine si sigur le au au vreo 2-3 milioane mai ieftine. Uite daca va intereseaza: http://www.youtube.com/watch?v=sPI5wrDYE78&feature=related. Sper sa nu fie reclama ..
Da, la Euroclinic vreau sa nasc. Tu la ce doctor mergi sa nasti ?
Nici eu nu simt nimic asa ca suntem nesimtite impreuna

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Boo eu merg la dna doctor Tarlea si tot la Euroclinic o sa nasc... poate ne dam intalnire.
Uite, am gasit aici o gramada... daca va tenteaza sa comandati de pe net, din germania. kiddies24.de Cu www in fata Doar ca daca selectati limba engleza zice ca nu gaseste nici un produs, asa ca priviti-le in limba germana :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu am comandat de la mothercare pe net. Preturile sunt muuuult mai mici decat aici in magazine. De ex, o paturica costa acolo vreo 60 lei si la noi in magazin era 110. Astept sa vina pachetul si sa spun mai multe detalii.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

multumesc fetelor petru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna fetelor,

Acum am sosit de la Euroclinic cu rezultatele de la bitest. Iata ce rezultate am :
PAPP-A : 8,61
FREE BETA-HCG: 51

Testul a fost facut in saptamana 14 si 4 zile, pe baza unei eco in care bebe avea un pliu nucal de 1,6mm. Varsta mea stiu ca si ea conteaza, am 31 de ani.
Ce parere aveti? Stiu ca trebuie sa il sun pe doctor pentru ca nu mi l-au dat interpretat, nu apar valori normale. Asa era si la voi, nu apar valorile normale?
As vrea sa confruntam, sa vad daca avem valori similare si ce v-a zis doctorul? Va rog mult, fetelor.

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

PS: Laureta, ce mamica si ce fetita frumusele !!!

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Hehe, deja se vorbeste de carucioare si minuni. Eu m-am gindit la asta:

http://www.amazon.com/Britax-USA-U151761-Vigour-Stroller/dp/B000JJLFHY

Scaunul se scoate si se ataseaza in loc infant car seat, pentru primele luni. Dar trebuie sa merg sa-l vad in magazin mai intii, sa pun mina pe el, sa vad cit e de greu, compact, etc.

Sint inca fara "carucior" si la semnatura! Miine merg la eco pentru morfologica de 14-16 saptamini (spitalul unde merg este un spital universitar, si seful sectiei de ultrasound face lucrurile putin diferit de restul lumii). Sper sa fie totul bine cu bebita, si mai sper sa aflu in sfirsit cu ce culori ne putem asorta.

Beatrice - iti tin pumnii sa nu fi luat scarlatina. Se ia mai ales prin aer, din cite stiu eu (vorbit, tusit, pupat).

Nici nu stiam ca H&M face haine pentru gravi. Sper sa fie si aici, nu numai in Europa. E fain ca arata bine si sint ieftine. Nu as vrea sa investesc prea mult in hainele pt sarcina. Eu inca intru in citiva pantaloni, si in toate fustele si rochiile. Soatza insa ma bate la cap in continuu sa am grija sa nu ma stringa pantalonii, ma tot verifica si imi desface nasturii.

Delphinas - sa stii ca si eu am avut pete maronii si singerari cam din sapt. 5 pina in sapt. 9. Ba chiar am eliminat si un cheag la un moment dat - in mom. ala chiar am crezut ca se termina! Dar a trecut cu bine. Asta iti doresc din suflet si tie. Nu am inteles exact, pentru ce sint perfuziile? Cred ca, daca nu ar fi esentiale pentru mentinerea sarcinii, eu as prefera sa renunt la ele, pentru ca stressul pe care ti-l cauzeaza vizitele astea la spital este poate mai daunator decit lipsa perfuziilor. In orice caz, odihneste-te mult, si sper sa ne dai numai vesti bune de aici inainte.

Khristin -- unde ai disparut? tot mai ninge pe la Toronto?

15+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!

in primul rand vreau sa-i trimit numai ganduri bune si o imbratisare mare codrutei fii tare!!! bine ca bebe e bine

eva bine ai revenit din mini vacanta la paris, am vazut o burtica tare frumoasa in poza sincer azi mi-a fost mai bine(vorba andreei and) vad ca mi s-a cam dus pofta de mere acrituri si altele si mi-e pofta de dulce

analucia da si eu ma inteleg tare bine cu dna dr , de fapt la cat e ea de dragutza si finutza nu cred ca s-a paruit cineva cu ea pana acumsi , da, am auzit si eu ca e f buna profesional (fina mea a nascut cu ea in ian cezariana si a fost totul f bine) si ma rog am mai multe exemple, deci nu avem de ce sa ne facem griji
eu am facut azi programare pentru luni la 7 seara merg sa masuram pliul nucal , eu merg la omniclinic tot timpul(in spatele tribunalului) poate ne vedem o data inainte de nastere

laureta am bagat si eu un oki la pozele tale de dupa nasterea inisei, dar vreau sa zic ca aratai f f bine, si slabutza si frumusica eu deja ma fac grasa si nu cred ca o sa arat asa in poze dupa nastere

delphi sunt alaturi de tine sigur va fi bine bebelushul tau ca doar pana acum s-a dovedit a fi un luptator, nu??

eu cel mai tare ma lupt acum cu ameteala e jale de dimineata cum ma trezesc si ma dau jos din pat incep sa vad stele si pana nu mananc nu-mi revin , de multe ori ma ia ameteala si stand pe scaun...o sa intreb dr daca sa iau ceva suplimentar fata de elevit pentru ametelile astea

kristhin pe unde umbli mama??ca nu te-am mai vazut demult pe aici

va pup pe toate fetele

aaaa...vreau si eu sa-l simt pe bebedar cred ca mai am de asteptat

bebelushul

Mergi la inceput