Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)
Raspunsuri - Pagina 14
andy.p spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri si incurajari.
laureta cam asa stiam si eu ,dar pana acum nu mi-a zis ca e mai mic.
irina sper sa fie bine cu placenta si sa se ridice la timp.
nocom
Sper sa fie k si sa dezvolte cum trebuie.
denisa g. ai dreptate ,avem bb cam la fel.E super!
Va
pe toate si va doresc o dupa amiaza minunata.
16+
laura si andy
andreea_and spune:
Off am lipsit cateva zile si ce de vesti proaste..
Anculet, Sara imi pare nespus de rau de ce vi s-a intamplat..cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu va va ajuta sa treceti peste asta si sa va tineti cat mai repede copiii in brate.
Codruta imi pare rau pentru tatal tau, Dumnezeu sa-l odihneasca...
Andyp, alexa si mami, muuh, giulianna multumesc pentru raspunsurile legate de
.
Bun venit Vbond, onutzu, sarcini usoare si bebei sanatosi!
Felicitari July pentru rezultatele la amnio si pentru fetita
!!
Anca81 ma bucur ca bebe e bine si nu mai fi trista, ia tratamentul si odihneste-te si nu uita doza de optimism care face cel mai bine.
Eva bine ai revenit, mi-a fost dor de tine! Ce burtica frumoasa! Duminica pleaca o prietena la Viena si sper sa ajunga sa imi ia si mie de la H&M hainute. Stiu ca sunt foarte frumoase, am fost anul trecut dar tocmai pierdusem sarcina si nu imi venea sa imi iau haine de gravida.
Delphinas imi pare rau sa aud de problemele prin care treci, multa sanatate si tie si lui bebe iti doresc!
Corrina felicitari pentru baietel!
Am reusit in sfarsit sa ies si eu mai mult din casa in weekendul acesta, am fost pe la Cora, Ikea, Bricostore - am cam exagerat cu mersul pe jos dupa atata repaus dar psihic mi-a facut tare bine. Am vazut patuturi frumoase la Ikea - nu am luat nimic inca pentru bebe din superstitie. Am luat pentru o prietena care naste luna asta o masa de infasat cu salteluta si un prosop cu gluga pt bebe, cu soricel, foarte haios si de-abia astept sa ajung prin saptamana 31-32 sa iau si pentru bebitza al nostru.
Greturile sunt tot aici insa am reusit sa nu mai
de 2 zile cu chiu cu vai.
Va
pe toate si sa auzim numai de bine!
16+
Poze
Boo spune:
July eu cand am fost la targ m-am uitat la Peg Perego. Mi-a placut asa cum arata, dar din cate tin eu minte avea si landou. Era 3 in 1 parca. Oricum mi-au facut o impresie tare proasta ca din cati oameni erau acolo nici unul nu a fost in stare sa-mi arate cum functioneaza carutul si cum se strange.
Eu una m-am hotarat la Inglesina. Are acelasi pret cu Peg Perego, daca nu chiar un pic mai ieftin. Si arata mai bine si se strange incredibil de usor. Nu mi-a venit sa cred.
Azi am fost la eco. Prima intalnire cu Herghelegiu cu care vreau sa nasc. Mi-a lasat o impresie foarte buna, nici nu ma asteptam. Mi-a facut eco, l-a masurat pe toate partile pe bebe. A zis ca sigur e baiat. Mi-a spus sa incep sa iau Elevit si ca ne mai vedem intre 22 si 26 de saptamani. Sunt foarte fericita ca aveam emotii cu dr la cate am auzit. 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
laureta spune:
July, cand am fost eu la cursuri la Municipal nu era nici o restrictie ( am nascut la Polizu )
Corrina felicitari pt baby boy
felicic eu zic sa faci cum zice medicul si sa nu risti. Eu m am operat joi seara si marti am iesit din spital, in aceasi si facem cumparaturi pt bebe la Cora. M am refacut foarte repede si usor. Si laptele mi a venit a doua zi dim.
Boo felicitari pt bebelica sanatos
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
alexa si mami spune:

laureta, elena (nocom), denisa,
claudina, felicitari pt bb miscaret. sa vezi cind s-o apuca de sporturi extreme:)))
july, la mai multe saptamani
multa sanatate! la fel si tie giulianna.
evaaa, bine ai revenit! sa stapanesti sanatoasa hainutzele! LMA soacrei!
burtica
anca, felicitari pt bb maricel si sanatos! stai linistita in pat si totul o sa fie bine 
delphinas, multa bafta la dr!
corina, felicitari pt baietel!
feli, io's pt naturala ![]()
bitza, la 16 saptamani?! felicitari!
alinush, ti-a raspuns f elegant monica, bravo m-ati facut sa rid 
boo, bravos pt alexandru! sarcina usoara in continuare!
toate si sper ca nu am uitat nik.
revin mai pe seara, acum plecam la shopping, din cauza vremii![]()
alexa si
mami
andy.p spune:
laureta da ce repede ti-ai revenit.Pe mine m-a operat duminica si vineri dim am iesit dar n-am plecat din casa la cumparaturi pana dupa vreo saptamana dupa.Ma intreb cum va fi acum,la a doua cezariana.
16+
laura si andy
Corrina spune:
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase tuturor fetelor. Imi doresc mult sa fie sanatos. Tot ieri am simtit prima oara bebele, azi la pranz a doua oara. O prietena m-a intrebat:" Si n-ai plans??? Eu am plans cand l-am simtit prima oara..." Nu am plans, dar m-am bucurat f mult!! Si parca legatura dintre noi creste din ce in ce mai mult...cu fiecare lucru mic sau mare care se intampla. Incerc sa incep sa vorbesc cu el si ii cautam un nume.
O zi buna sa aveti!!
17s3z 
laureta spune:
quote:
Originally posted by andy.p
laureta da ce repede ti-ai revenit.Pe mine m-a operat duminica si vineri dim am iesit dar n-am plecat din casa la cumparaturi pana dupa vreo saptamana dupa.Ma intreb cum va fi acum,la a doua cezariana.16+
laura si andy
Am inteles ca la a doua cezariana de refaci repede. Depinde de la operatie la operatie.
Acum nu te gandi ca eram tocmai buna pentru aerobic
edit: aici sunt poze la o sapt dupa nastere ( nu va uitati la cearcane
)http://family.webshots.com/album/158720934oVrdsiLaureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
beatrice001 spune:
fetelor am dat peste alta belea acum 
nepoata mea a facut scarlatina .....iar acum 4 zile a fost pe la mine si mi-e tare frica sa nu fi luat de la ea . STie cineva cum se ia scarlatina si ce complicatii sunt in sarcina?
15+
andy.p spune:
super pozele laureta.Sa-ti traiasca printzesa!Iar tu parca nu tocmai nascusesi
.
16+
laura si andy