Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)
Raspunsuri - Pagina 13
JulyMorning spune:
Offffff, anca multe emotii iti da bebe asta al tau. Sa vezi tu... ce rasfatati o sa iasa
. Bine ca e bine, ai grija de tine si sa stai cumintica.
laureta banuiam ca nu-s prea ieftine, ca nu sunt sustinuti de fundatii. Cursurile la spitale, de care zici tu... participarea la ele e conditionata de ceva? Sa ai doctorul acolo, sau sa nasti acolo? Ca daca da... m-am fript
giulianna m-am inscris, am primit un mail cum ca sunt multe cereri si voi fi contactata. Am completat in formularul de pe site in cate sapt sunt insarcinata, ca cere.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S18+
Corrina spune:
Multumesc mult, _giulianna_
.. La fel si tie, si tuturor: sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi!!!
Ia sa fac o incercare:
17s3z
felicic76 spune:
ma tot gandesc la cursurile astea! Le-as face si eu, dar timpul nu prea ma ajuta, apoi ma gandesc ca atunci cand ma voi trezi cu una bucata bebe urlator in brate, ma voi bloca toata si voi uita tot ce-am invatat!
Acum am alta dilema: eu sunt pentru nasterea naturala si am citit ca, in cazul anumitor probleme cum ar fi uter fibromatos cazul meu, se recomanda cezariana! Voi ce parere aveti despre asta? O sora si o cumnata au nascut natural si si-au revenit imediat, cealalta sora a facut cezariana si s-a chinuit crunt dupa operatie, vreo 3 zile, plus ca i-a venit laptele dupa o saptamana si era deja depresiva.
Am prins curaj si ma gandesc la nastere!![]()

burticutele, mai ales pe cele care merg astazi la doctor! Tinem pumnii si facem galerie pentru vesti bune!

10+
aluna
foto
bitza2008 spune:
Salutare burtici!
Cam liniste pe aici in ultimul timp!
Corrina, felicitari pt baietel!!!Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Eva, welcome back!
Aly, lasa colul in pace si stai linistita!Nu te alarma dak n-ai motive(dureri, sangerari), lasa dr sa controleze colul!
Maine facem si noi 18 sapt!OAu, ce trece timpul!Peste 20 sapt as putea avea deja bb in brate!MA ia cu fiori!
Am simtit bb prima data la 16 sapt si cateva zile, si de la 17sapt il simt zilnic, chiar si de 2 ori pe zi!E supeeeeeeeer!Simt ca si cum ma impinge din nauntru si pun repede mana!!E super!!!!!
abia astept luni sa merg la eco, poate aflam si ce e!
Sotul e putin gelos ca el nu il poate simti pe bb!!!
Pupici tuturor!!
17+
bitza2008 spune:
Felicic, doctorul ce spune? daca ai ok-ul lui pt nastere naturala -go for it!!Eu una asa zic, nu degeaba e NATURALA!!Am vazut la tv un reportaj si zicea ca un copil nascut prin op cezariana are un mic handicap fata de un copil nascut natural. Cica face f bine la plamanul bblui sa se nasca nastural, dar, bineinteles decizia apartine fiecareia dintre noi.
Eu sper sa decurga totul bine si sa nasc natural!Aici asta e mereu prima optiune!
17+
alinushca spune:
Delphinas, imi pare rau pentru incercarile prin care treci, din nou. Nu stiu ce sa iti zic de sangerari ca eu sunt de cand ma stiu foarte foarte zgarcita la sangerari chiar si la ciclu, si chiar si dupa chiuiretajul de anul trecut cand am pierdut sarcina am sangerat pretz de 1 absorbant si asta a fost tot.... Dar fetele care au trecut prin asta vad ca sunt foarte increzatoare asa ca si eu am sa iti spun la fel, sa te stradui sa nu te gandesti la rele si sa ai grija de tine cat mai bine. Cauta sa nu te enervezi prea tare din cauza sistemului nostru medical fabulos... este asa cum este si nu avem cum sa il schimbam asa ca nu te lasa enervata ca nu e momentul... la fel ca si cu shefa mea -e o javra dar nu am ce face acum decat sa ma stradui foarte tare sa nu o iau in seama.
Nu stiu cum sa te incurajez dar eu sunt sigura ca va fi bine si ca o sa ajungem impreuna la termen! 
Am mancat o savarina si un cremshnit... si in general vorbind imi facea cu ochiul tot ce mancau colegii mei ![]()
Din nou va intreb, ca am primit doar un raspuns: stiti ce-i cu intepaturile foarte jos, chiar pe osul pubic? si pe dreapta si pe stanga ?... sa fie de la stat mult pe scaun, sau ce sa fie?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
aly_c20 spune:
bine, Bitza, las colul in pace ;)
ce fain ca ai simtit bb, a fost ca o ica falfaire?ca eu am simtit pe la 14 sapt in vreo 2 zile ca a o falfaire..si de atunci nik:d
16+
Sebi
monica_dicut spune:
Alinush, intepaturile alea cica ar fi normale. Se intind ligamente. Si eu am intepaturi. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Doar ne pregatim se scoatem un pepenas printr-o gaura de cheie ![]()
Delphinash, ai incredere ca va fi totul bine 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
monica_dicut spune:
Falfaieli am si eu de ceva timp. Si doc al meu a spus ca acele falfaieli sunt de la bebe. El misca de la inceput. NUmai ca depinde de fiecare cand il simte. Il simtim mai bine dupa 20 de sapt pt ca atunci are putere mai multa sa impinga si e mai maricel.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
JulyMorning spune:
Muuh unde esti, ca am nevoie de un input
Tot studiez carucioarele ca al meu cred ca o sa plece in austria cam in 3 saptmani si ne gandeam sa luam deja, ca alta ocazie nu stiu daca o sa mai avemt. Peg Perego pliko P3 ala... am tot citit si nu m-am lamurit. Zice ca are nush cate pozitii... asta inseamna ca se transforma din landou in carut? (nu stiu cum sa zic altfel... adica sa stea si in pozitie orizontala si mai spre verticala). Ai idee?
_
Our future determines our past
Fasolica
de S18+