Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)
Raspunsuri - Pagina 12
Delphinas spune:
o zi buna va doresc si eu si plina de vesti bune.
va multumesc din tot sufletul meu pt incurajari si pt vorbele bune. ma apuca groaza cand ma gandescca azi iar trebuie sa ma intepe vreo baba din aia adormita. am vb aseara cu dr si am rugat-o sa mi se puna fluturas ca nu mai au loc sa puna nici o perfuzie. sunt in stare sa sport orice pt mazarica, dar uneori simt ca totul s-a terminat. azi o sa merg sa imi faca dr doppler si mai vedem ce o mai fi.
va
dulce pe toate si va imbratisez cu drag.
poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute
_giulianna_ spune:
Da July, despre site-ul ala e vorba.
Te-ai inscris si te-au si sunat? Daca nu te vor suna sa te intrebe in cate saptamani esti dupa care vei primi un mail cu data de incepere a cursurilor. Te poti duce si cu partenerul, sotului mei i-a placut.
Pup!
18+ cu
Eduard
Corrina spune:
Buna,
Imi puneti, va rog, si mie un carucior albastru? Nu l-am gasit pe nicaieri, sa il pun si eu in mesaj...Si DPN 05.09.2008??
Bebe e bine, in grafic cu toate masuratorile.
Multumesc!!
17s3z
aly_c20 spune:
buna, burtici!
Anca, multa sanatate si ai grija de tine si de bebelul tau.
imi cam fac griji si eu cu colul, pana alaltaieri, cand ma spalam inauntru ,tot timpul il gaseam...dar de 2 zile, parca s a ascuns:d...plus ca azi m a luat si o durere de spate, in partea dreapta jos,...offf abia astept sa treaca timpul mai repede sa merg luni la control...
Eva, bine ai revenit si ma bucur ca te ai simtit bine in vacanta:)
la toate burticile
16+
Sebi
denisa.g spune:
Draga Anca, multa multa sanatate si sa mai intir cand poti sa ne anunti cum te simti.
Ai grija de tine si de bebe si e bine ca e bebele bine, sanatos.
Multi pupici si calm, rabdare, ca o sa treaca 
viitoare mamica de septembrie 2008
16 +
Codruta27 spune:
Aly, lasa spalaturile. Sunt contraindicate in sarcina!
Fetelor, ce se intampla, ne-am inmultit si am cam amutit?
13+ 
Bebe mic
anca81 spune:
Denisa si Aly

Acum fug in pat, trebuie sa vad cand vine sotul meu acasa daca imi ajunge firul de la laptop pana la pat, asa as putea sa stau mai mult cu voi.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
17+
_giulianna_ spune:
Aly eu stiu ca spalaturile inauntru nu sunt indicate in timpul sarcinii. De fapt si asa in general nu prea sunt indicate...distrug flora.
Corrina bine-ai venit si sarcina usoara! Ca sa ai carucior la semnatura, in cazul tau albastru nu trebuie decat sa scrii intre paranteze drepte baietel [ baietel ] uite-asa dar fara spatii.
18+ cu
Eduard
aly_c20 spune:
eu l am intrebat pe ginec daca am voie sa ma spal...si mi a zis ca da, dar fara irigator...dar oare de ce nu mai gasesc colul?:((
16+
Sebi
laureta spune:
Buna fetelor. Azi si eu am dureri, dar de spate, fotoliul meu de la birou e mare si comod dar eu nu imi gasesc pozitia ![]()
Cursuri prenatale sunt aproape la toate maternitatile, Municipal, Filantropia, Giulesti etc doar tb sa va uitati la avizier.
Anca, 2 cm nu este foarte mic. Daca stai cuminte se face la loc 3-4 cm.
Nu iti fa grija ca nu se vede burtica daca bb e bine si e conform graficului, o sa ai timp sa fi balonas![]()
aly, nu spalaturi interne, este interzis
Eva frumoasa burtica
JulyMorning, la Activ Center cursurile sunt cu bani si sunt destul de scumpicele. Inainte aveau situl si cu preturi.
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)