Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Claudina, felicitari pentru bebe miscaret. Eu tot astept sa miste si sincera sa fiu tare sunt curioasa cum este, ce senzatie e!!

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, gagics!!!

Codrutza multumesc de urari, sa dea DD sa fie bine pentru noi toate!
Claudinna Multam fain si tie !!

felicic-vecinico Eu am ales numele dupa preferinta doar, nu cunosc nici o Maia. Insa ce spui tu, suna foarte bine. Multam de urare, sper sa fie macar un pic asa cum zici

Delphinas nu vreau sa ma laud, sa nu ma intelegi aiurea, insa cred ca sunt o dovada destul de graitoare ca o sangerare nu inseamna neaparat cel mai mare rau posibil. Eu am sangerat incepand cu saptamana 6, cu intermitente pana in s13 cand am avut o sangerare abundenta, mai ceva ca la ciclu si care nu s-a oprit pana in s16. Si uite-ma azi, in s18, bine-mersi. Stii bine prin ce am trecut. Evident, se poate si mai rau de atat. Uite... si anca81 a avut la fel de multe si aiurea probleme.
Deci fruntea sus, zambetul pe buze si apara-ti sufletul de toate tampeniile care vin din exterior. A fi femeie nu inseamna exclusiv sa dai nastere la copii, sa fim serioase. Si io aflu multe "babisme" de la mama si de la soacra-mea si daca le ascultam pe toate ma urcam pe pereti pana acum.

Azi am schimbat semnatura, ne-am facut mari... 18s. . N-am mai facut eco de 2 sapt si jumatate... eu care faceam saptamanal... deja mi se pare muuuuult

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

anca asa te vreau, optimista si o sa vezi ca o sa fie bine. Sa ai grija de tine, neaparat odihna daca nu te lasa contractiile si sa asculti de medic. Tinem pumnii pt vizita la doctor.

_
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari. Nocom, azi merg, la 11.30. Ma intorc curand cu vesti (bune!)

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna dimineata burticute

Azi am fost la farmacie sa-mi iau niste ceaiuri caci nu ma mai lasa deloc greturile si-am primit un ceai de frunze de zmeura.
Mai bea cineva asa ceva?
Impotriva balonarii mi s-a recomandat ceai de fincen, anason si chimen dar beah nu suport pe nici unul din ele, of sper sa ma obisnuiesc cu gustul ca daca nu va trebui sa-mi pun un cleste pe nas si apoi sa beau.

pupici la toate frumoasele burtici,

12+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, dragele mele.

Ce dor mi-a fost de voi!!!

Iata ca am venit acasa dupa o saptamana de concediu in Franta. Am fost intai la Paris, unde am facut in sfarsit shopping. Fetelor, va recomand din suflet lantul de magazine H&M. Au si raionul de femei insarcinate, hainele,pe langa faptul ca sunt de calitate, arata intr-adevar tineresti. Aici mi-am gasit, in sfarsit, o pereche de jeansi cu talie joasa si cu banda elastica fina la baza burticii. Eu urasc pantalonii aia cu o burta elastica pana sub sani, asa ca la H&M gasiti tot felul de modele de pantaloni, de fuste, de bluze, si mai ales marimi mici, XS, S, nu doar barci si saci.
Apoi am fost la socrii, langa Strsbourg, a fost mare chef mare pentru ca soacra mea a implinit 50 de ani. Party costumat cu tema Italia. Asa ca ne-am intalnit cu Don Corleone. (care era socra-miu)si cu alte personaje italiene.
Vestea buna e ca maseaua mea nu m-a mai durut dupa noaptea aceea de cosmar cand v-am zis ca zvacnea de nu mai stiam ce sa fac. Asa ca in avion a fost super, nici o durere nimic, nu m-a afectat in rau aceasta calatorie.
Imi pare rau ca ne-am intors in Ro pe asa o vreme. Sper sa isi revina repede...
Noi am schimbat semnatura sambata, crestem crestem...
Azi ar trebui sa iau rezultatul la bitest, ca daca am fost plecata nu am mai avut cand sa il iau...
Lunea viitoare, pe 7, fac urmatoarea eco si TT, de-abia astept sa imi vad minunea.
Am pus si doua pozici noi cu burtica, uite aici si aici. Burticuta mea a crescut tare tare, in avion stewardesele au realizat ca sunt gravida si ne-au schimbat locurile mie si sotului meu pentru ca eu stateam langa exit si nu aveam voie. La party, la fel, tot familionul si prietenii socrilor, mi-au laudat "rotunjimea", unii credeau ca nasc mai repede decat prevazut...Vom vedea!!!
Inca nu mi-am simtit gagalicea, simt mai mereu un fel de gadilat insa astept si eu celebra "fluturare". Trebuie sa vina curand. Claudinna si Anca, trebuie sa fie minunat ce ati simtit voi...
Anca, bafta azi la doctor si sa vii cu vesti bune. Incearca sa te odihnesti cat mai mult in cazul in care sarcina ta e mai sensibila.
Of, offf, Anculet si Sara, imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat. Sara, nu trebuie sa gandesti asa negativ, intr-o zi iti vei dori din nou un bebe si vei fi o fericita mamica. O sa vezi!!!
Andy_galro, , felicitari pentru un bebe asa mare si frumos!
JulyMorning, bine ca au trecut grijile, acum ai sa profiti din plin de sarcina! Sa te plimbi si sa te lasi rasfatata!
Delphinas, ma gandesc la tine sa depasesti aceste momente grele.
Nusha, vad ca tot cu somnic mult si greturi...Lasa, draga mea, ca mai ai putin si scapi, o saptamana-doua si apoi o sa infloresti, incepe perioada frumoasa a sarcinii!!!

Eu sper ca am citit tot ce era important din urma, ca nu am scapat nimic (ca multe capitole ati mai scris!!!), si va pup pe toate fetele
O zi frumoasa, fetele!!!

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata si de la mine!

Sunt atat de somnoroasaaaa imi vine sa pun capul pe birou si sa dorm, mi se inchid ochii, abia ii tin. Tare greu m-am trezit de dimineata, de fapt si ieri si azi..nu ma pot acomoda deloc cu ora cea noua :(

Dyanira uite ca m-am tinut sa iau revista la mine dar adormita cum eram am uitat. Promit ca ajung acasa si postez site-ul unde te poti inscrie pentru cursurile prenatale.

Ancuta stai linistita, am eu o presimtire ca o sa vii cu vesti bune! Bafta!

July n-am reusit inca sa scanez cursurile...poate astazi. Ieri am umblat teleleu si am ajuns tarziu acasa.

Delphi multa sanatate! O sa fie bine, avem bebei puternici si luptatori!

Clau ai grija de tine! Max 8??? Pai nu-i prea putin? Se poate sa iei si asa putin, eu citisem ca min este 10-12...sau asta era media? Hmmm...nu mai stiu

Astazi schimbam semnatura, ne-am facut putin mai maricei. Amandoi
Offf ca nu se mai implinesc odata 40 de saptamani, sa-mi vad puiutul si sa-l tin in brate. Visez la zilele in care timid va merge in picioare si vom merge impreuna la plimbare...el tragand o masinuta dupa el...
De cand am aflat ca e baietel numai la asta ma gandesc
Cred ca trebuie sa ma trezesc

toate fetele!

18+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ooops, Dyanira, ! Cu intarziere, dar stii tu...better late than never...

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

giulianna n-are nimic, iti dai seama ca nu arde. Despre site-ul asta e vorba? www.firstbebe.ro Eu tocmai m-am inscris, cu tot cu partener... desi daca programul cursurilor este de la ora 17, el nu cred ca poate ajunge. Hmmm.... am emotii deja

LATER EDIT: am mai gasit niste cursuri... daca cineva stie ceva mai multe despre ele. Oricum, suna interesant si acestea. Dar cred ca sunt cu plata: http://www.activecenter.ro/cursuri_gravide_bebelusi.php
_
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

M-am intors. Sunt trista. Bebelusul e bine, chiar mai mare decat trebuia, sunt in saptamana 17 de amenoree iar medicul mi-a spus ca am 18/19 saptamani reale. Din pacate colul meu este foarte scurtat, are doar 2 cm in loc de 3-4 cat e normal si asta se pare ca e din cauza presiunilor cauzate de uterul meu hipercontractil. Este insa inchis, cel putin pana acum. Trebuie sa stau in pat si sa-mi iau concediu medical din nou. Tratament doar 3 utrogestan si 3 no-spa/zi, nimic altceva.

Bebelache nu vrea sa ne arate daca e baiat sau fetita, statea cu funduletul inainte. Bine, nici n-am insistat, dat fiind problemele pe care le am, m-am bucurat tare mult ca e sanatos si in graficul de crestere. Eram stresata ca m-am ingrasat doar 300 g si ca bebe nu are tot ce-i trebuie ca sa creasca. Asa ca de azi sunt in concediu, stau in patut si vin din cand in cand la calculator sa vad ce mai faceti. Va si aveti grija de voi, sa stiti ca pe zi ce trece realizez cat suntem de norocoase ca avem galusca asta mica care creste si care ne aduce deja atat de multa bucurie in viata.

Eva, ma bucur ca ai revenit si ca ai avut un concediu frumos. Sunteti tare dulci amandoi iar burtica ta e adorabila. A mea e tot micuta, nu stiu de ce nu mai creste.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

17+

Mergi la inceput