Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

alcy da se mai intampla. Urmareste sa nu fie totusi ceva de la stomac, caz in care mai apar si alte simptome. Altfel este foarte probabil sa dispara asa cum au aparut.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

salutare burtici!

De-abia am reusit sa va prind din urma, am citit cu sincope,iar acum chiar pot sa ma exprim(am mancat juma'de kil de branza prajita in ulei,crocanta, iar al meu sot este ingretosat si acum)

codruta: sincere condoleante!cuvintele sunt de prisos pentru asa o pierdere!

Delphinas: nu te speria, sangerarile pot fi din cauze multiple! La dreaq cu babele care nu stiau de ce si cand fac copii! Uite' mie mi-a spus dr. sa nu ma sperii de sangerari ptr. ca am placenta puternic vascularizata si este posibil sa am astfel de episoade. Si acum sunt mult mai linistita, ca stiu ca s-ar putea intampla. Vezi ce spun medicii, asculta-i, nu te mai consuma ca-i faci rau lui bebe mic!

vecinico: ce facusi? imi furasi numele? daca o fi fetita( si eu nu cred), asa ma gandeam s-o cheme, pentru ca am avut in familie o persoana cu astfel de nume, diafana, printesa crescuta la pension la Paris si casatorita pe un vapor la Hamburg(incognito, cu un dandy de sange albastru) si as fi vrut sa-i mosteneasca macar cu numele jumatate din caracter! (Ta-su nu are nik impotriva, este vb. de bunica-sa)In familia lui, Maia semnifica o viata lipsita de griji si absolut deloc atinsa de pb. cotidiene, plina de eleganta si maniere, o persoana cultivata si altruista.Si in felul asta ma gandesc si la Maia ta! Multi

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

merci, miruna
nici pofta de mancare nu mai am de vreo 4 zile:((
saracul bb, poate rabda e foame:((
15+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

quote:
Originally posted by _irina_

buna seara
andy.p si mie mi-a scris tot asa cand am facut eco la 12 saptamani. Mi-a recomandat doctorul sa minimizez pe cat posibil efortul, sa nu ridic greutati, sa nu stau mult in picioare, sa nu fac sex, bai fierbinti prelungite si cam atat. Din cate am mai citit pe net este posibil ca sa se ridice, daca nu se ridica dupa saptamana 20-28 este mai nasol.

Eu am avansat de la greturile de dimineata pana seara la greturile de la pranz si pana seara.
Azi am primit rezultatul de la AFP. Mi-a iesit 40.53 care ar fi cam corespunzator saptamanii 16, desi eu stiu ca sunt abia in saptamana 15. Abia maine seara probabil ca ajung la doctor. Sper sa fie totul bine.

Irina...si la mine AFP era tot pt sapt a 16 si eu stiam ca sunt in a 15, si m a trimis dr la eco pt redatare...si la eco mi a zis ca sunt in 15 juma, de aici mica diferenta, dar sa nu mi fac griji, ca totul e normal.
Acum nici nu stiu cum sa ma semnez...pana joia trecuta stiam ca miercurea schimb semnatura, acum...ar trebui sa o schimb lunea:d.Raman totusi la vechea varianta:P
15+Sebi

Asa ca fii linistita, nu i nik grav;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

se pare ca azi eu fac ceiutul sau lapticul, dar nu gasesc imaginea pe aci...
oricum, sa avetzi pofta!!

eu sunt oarecum bine, adica mi-a zis dr de fams a nu mai mananc sarat si sa am grija sa nu ma mai ingras, ca deja am luat 3 kg...eu ar cam tr sa iau max 8!! si inca n-am ajuns la jumatatea sarcinii. cica retin apa in organism si au inceput sa mi se umfle picioarele...mi-a apasat ea pe tibie si asha i s-a parut...o sa ma conformez, ca n-am incotro

o veste buna ar fi ca mi s-a parut ca a miscat bebe, cam din 29.03 tot simt cate ceva, aproape in fiecare zi. inca nu-s foarte sigura, dar nu mai e mult si ma voi convinge

July, ma bucur ca e totul bine!!
Delphi, gandeste pozitiv! tinem pumnii stransi sa fie bebe bine!

va pup pe toate!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Mamici frumoase, va pup si eu si va spun buna dimineata!

Claudinna, multumim pentru cafeluta!

Delphi, imi pare tare rau! Care sunt cauzele? Fii optimista, stai cumintica, si o sa vezi ca o sa fie bine!

July, ma bucur atat de mult pentru tine!!! Sper sa te linistesti dupa ce primesti rezultatul final! Ai tot dreptul din lume sa te bucuri pe deplin de sarcina ta!

Va pup pe toate, fara exceptie, si va doresc sa aveti o zi plina de realizari!

13+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata burtici! N-am mai scris ieri pentru ca mi s-au accentuat contractiile si am plecat acasa pe la 12, am stat in patut toata ziua. De dimineata mi-am sunat medicul pentru ca am impresia ca am o scurgere lichida prin vagin si sper din tot sufletul ca nu pierd lichid amniotic. Azi n-am mai avut contractii dar totusi mi se pare ca-mi curge ceva. Mi-am sunat doctorul si la 11.30 merg sa ma vada. Mi-e teama putin dar parca totusi intuitia imi spune ca galusca mea e bine si creste pe zi ce trece, sper sa am dreptate. Maine e ziua mea, cel mai frumos cadou ar fi sa ne spuna nenea doctoru' ca totul e in regula. Poate aflu si daca e baiat sau fetita!

Delphinas, iti inteleg frustrarea, eu din saptamana 8 sunt tot asa, ba e bine - ba nu e bine. Da-o incolo de babaciune si nu te mai gandi la tot felul de prostii. Trebuie sa urmezi sfatul medicului si totul va fi bine. Si neaparat, odihna la pat. Te pupic.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici.

Multi si o zi buna va doresc.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata fetelor,

sa veti o zi cat de poate de buna!
Anca 81 azi mergi la eco? sau maine? Tinem pumnii oricum!!! Sa ne zici pentru ce sa facem galerie?????

Mami lui Alexa ma bucur ca totul este bine!! Felicitari pentru bebe mic si sanatos, sa creasca mare si frumos!!!

andy.p nu-ti face griji. Copii au diverse stadii de dezvoltare. O saptamana cresc mai mult, in alta sunt mai lenesi.... Si noi pana la 11 saptamanai tot in urma era, si apoi la 12 saptamani am recuperat si am si depasit cu 5 zile dimensiunile normale!!! So.... Despre problema cu placenta nu stiu ce inseamna, nu am avut si nici nu am auzit... poate stiu alte fete si te mai lamuresc... PUP

14+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata gravidute!!
O zi buna tuutror fara dureri si vesti rele !!

Anca, succes la doctor azi. Sa te intorci cu vesti bune, sa fie doar ceva usor, fara complicatii. Iti tinem pumnii!!

Alina felicitari pentru bebelus!! Sa se faca mare si voinic si sarcina usoara in continuare!

Delphinas, multa sanatate si curaj. Trebuie sa fie bine de data asta!! Mult succes la doctor si la analize!

Andy_p sa stii ca nu e mare diferenta intre rezulattele tale si ale mele. Poate e cum a mai zis cineva,ai ovulat mai tarziu. Eu am asa: DBP:32,6, LF:21,3, PLacenta localizata pe peretele posterior. Succes in continuare si multa sanatate.

Pup toate burticutele si o zi frumoasa!

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput