Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

muuh incerc din rasputeri sa gandesc pozitiv, dar tb sa fiu si realista si sa nu ma amagesc singura. la eco mi-a zis ca e bine, ca mai e acolo embrionul, ca vede cord, dar sangerarea mea nu se opreste. nu curge abundent sau mult, mai mult am asa cand ma sterg, in rest e bine.

poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Delphinas eu stiu fete care au avut sangerarea pana in trimestrul doi. Nu pot sa iti zic decat ca iti tin pumnii si sper sa fie bine. Cred ca totusi va fi bine.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Delphinas, fii tare pentru bebelul tau ;)...cu gandul asta m am intarit si eu cat timp am stat internata..bebeii nostri sunt niste luptatori!nu se lasa ei asa usor;)

15+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

intru iar pe fuga, n-am citit nik. vreau doar sa va spun ca am fost la eco, l-am vazut pe bb , e mic, mic, 1.5cm, inimioara bate perfect, sut happy, happy, happy.
fug sa citesc.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am revenit
codruta, sincere condoleante! DD sa-l odihneasca in pace pe taticul tau
anca, super senzatie, asa-i? felicitari! abia astept si eu.
denisa, interesant articolul cu ceaiurile. mi-am luat cutia cu ceai si am vazut ca ccc contine anason
beatrice, imi pare rau de analiza aia. lasa dr sa-si faca treaba si sunt sigura ca o sa fie ok.
july, sa porti sanatoasa hainutzele!
delphinas, fruntea sus. fii optimista, DD are grija de bb al tau. iar ce-a zis baba aia
fug ca striga soata dupa noi, e masa gata
toate

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Legat de cursuri eu la Inisa am fost la Municipal, cred ca si acum se tin. Sunt foarte folositoare nu numai pentru nastere naturala ci si pt cezariana. Te invata o multime de chestii.
Am vrut sa merg cu colega mea de servici la First Baby (ea este in 25 de sapt), ea a fost acceptata la inscriere(pe net), eu nu ca nu sunt la primul copil ( ma bagau la cursurile cu bani ).
Si oricum orarul este pina la ora 17.00, eu ies de la servici la 17.30.

andy.p, nu te ingrijora poate ai avut ovulatie tarzie. Felicitari pt bebelica ca este bine

Delphinas, doctorul ce spune de la ce sunt sangerarile? Eu am avut sangerare cam la 6 sapt. Numai o zi e adevarat dar a fost foarte mutl si rosu aprins. Sacul era desprins treisferturi si era ditamai hematomul langa. Si uite ca totul a trecut.
Daca bb e bine in saculet totul va fi bine ai sa vezi

alexa si mami, felicitari pt bb, sa creasca mare sanatos si frumos

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

feteleeee:((
oare e ceva in neregula?eu iar am greturi si stare de rau genral ca in sapt a 7 a.nu am mai avut asa ceva de mai bine de 4 sapt:((
plus ca am pofte:((
am avut o singura pofta prin sapt 9, de mi s a facut rau...iar acum l am trimis pe sotul meu in mall dupa prajituri:((

15+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

buna seara
andy.p si mie mi-a scris tot asa cand am facut eco la 12 saptamani. Mi-a recomandat doctorul sa minimizez pe cat posibil efortul, sa nu ridic greutati, sa nu stau mult in picioare, sa nu fac sex, bai fierbinti prelungite si cam atat. Din cate am mai citit pe net este posibil ca sa se ridice, daca nu se ridica dupa saptamana 20-28 este mai nasol.

Eu am avansat de la greturile de dimineata pana seara la greturile de la pranz si pana seara.
Azi am primit rezultatul de la AFP. Mi-a iesit 40.53 care ar fi cam corespunzator saptamanii 16, desi eu stiu ca sunt abia in saptamana 15. Abia maine seara probabil ca ajung la doctor. Sper sa fie totul bine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aly_c20

feteleeee:((
oare e ceva in neregula?eu iar am greturi si stare de rau genral ca in sapt a 7 a.nu am mai avut asa ceva de mai bine de 4 sapt:((
plus ca am pofte:((
am avut o singura pofta prin sapt 9, de mi s a facut rau...iar acum l am trimis pe sotul meu in mall dupa prajituri:((

15+Sebi

http://bd.lilypie.com/Ngd8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Seara buna dragele mele,
Intru si eu dupa un weekend plin de musafiri si in primul rand vreau sa le multumesc celor care mi-au urat La multi ani!si nu au fost putine.Va multumesc din suflet dragele mele si va doresc si voua BB sanatosi si frumosi.
Codruta27fii tare.Stiu ca e greu poate stiu mai bine decat oricine.Acum 2 luni cand aveam 9 saptamani tatal meu care era un munte de om a paralizat si nici acum nu poate vorbi.Stiu ca nu e acelasi lucru ca la tine dar si pentru mine a fost si este f. greu.El e omul pe care il iubesc cel mai mult cred.Fii tare pentru BB tau!
Giuliannadaca poti sa imi dai adresa unde se fac cursuri in Timisoara iti multumesc inca de pe acuma.
Va pe toate si va doresc sa aveti o saptamana minunata!

Diana
17+ sper la un

Mergi la inceput