Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Monica mie pt TT mi s-a zis sa merg intre 7.30 si 10 ( probabil asta era ora de recoltare) - deci si 10 era OK. In schimb mie mi s-a zis sa merg nemancata sau sa manac ceva f. usor. Acum, vezi, recomandarile sunt putin diferite.

Eu beau in jur de 3l pe zi - nu ca ma fortez, efectiv mor de sete in permanenta - dar si elimin ( noaptea de vreo 2 ori si ziua f. des.)
Pt un tratament de lasat de fumat trebuia sa bei cate un pahar de apa la fiecare ora, ceea ce facea vreo 4l de apa pe zi deci e OK zic eu - era recomandat de medic.

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Anca, sper ca te simti mai bine si ca s-au mai linisit contractiile. Multa sanatate si ai grija de tine si bebe.

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, frumoasele mele,

Uite hop si eu, cam somnorici, ce sa zic.
Felicic, esti o scumpa ca te gandesti la mine, eu sunt bine, astept cu nerabdare ziua de luni 7 aprilie, am eco si TT.
Felicic, apropos de algocalmin, uite ce link salvasem eu: http://stiri.faracuvinte.ro/news.php?extend.139
cred ca iti piere brusc pofta sa il iei.
Eu nu am luat deloc medicamente in sarcina, nu am avut nevoie. O data ma durea tare uterul si am luat un NoSpa, atat. In orice caz, si cand m-a durut maseaua am suportat, am pus vata cu putin spirt sa amorteasca.
Afara medicii nu recomanda cu atata lejeritate medicamentele, doar la noi vad ca se tolereaza tot felul de pastilute.

Andreutac, . O sa am o tiza?

Chiar asa, unde or fi Delphinas si Anca 81?

Pup fetele si o zi buna.

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

multumesc!
[andreea_and]; ideea cu laptele este ca beau 2l pe zi(iar ieri 3l).Asta ma tenteaza, sa fie rece si pun ceva cozonac la microunde sa se incalzeasca si rup.... Cred ca iau paracetamol, eu sunt genul de persoana care nu apeleaza la medicamente, decat foarte rar, este drept ca nu am avut probleme de sanatate, dar nici nu dau fuga la dulapior de cate ori am un junghi! tu cand mergi la eco?

july: te astept cu mare drag!

monica_dicut: foarte bine ca ne atentionezi, apropo de algocamin, Maia (stie July de cine vorbesc) lua un algocamin in fiecare seara inainte de culcare (zicea ca nu poate sa doarma fara el) si a trait 98 ani. Eu cred ca s-a umblat foarte mult la componentele medicamentelor si poate va amintiti si scandalul legat de Aulin (eu eram mare fan al lui la durerile menstruale) si de atunci am uitat complet de el.Asa se va ajunge si cu algocaminul, o sa-l ignoram in curand.

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

STUP NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

eva esti o scumpa tu! am uitat complet de No-spa, iau acum si sigur imi trece! Unicul neuron(si ala gravid) a uitat ca pot lua No-spa1 Ufff! greu cu capul asta.... si am alertat si fetele...... Bafta luni !

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Eva te-ai lamurit cu valorile alea la AFP? Ce-a zis medicul?

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput