Comori de nov-dec 04 (175)
Raspunsuri - Pagina 3
danette spune:
Felicia, imi pare sincer rau de ceea ce citesc...chiar nu mai sunt solutii?
De cati ani esti casatorita?
In 8 ani si eu am fost de cateva ori pe punctul de-a alege varianta asta, dar am trecut peste, si nu-mi pare rau. Sunt momente cand simti ca nu mai exista continuare, ca nu mai are nici un rost, dar... nu stiu ce sa zic, sigur ca fiecare are povestea lui, ...
m-i se par ingrozitor de triste aceste decizii. Mai ales cand sunt copii la mijloc.
Nu vorbesc din experienta proprie, dar din experientza altora - e f.f.f.f. nasol sa treci prin asta.
danette spune:
OK.
Acum vad ultimul tau post, Felis.
Bine, ca te mai gandesti...
Eu sincer, am ajuns sa fac alergie cand aud de divortz, asa cum fac la o boala la care nici nu vreau sa-i scriu numele, ca ma trec fiori reci pe coloana.
FELIS spune:
quote:
Originally posted by danette
OK.
Acum vad ultimul tau post, Felis.
Bine, ca te mai gandesti...
Eu sincer, am ajuns sa fac alergie cand aud de divortz, asa cum fac la o boala la care nici nu vreau sa-i scriu numele, ca ma trec fiori reci pe coloana.
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani
Am sunat acum vreo 3 saptamani pe o cunoshtinta, avocata... i-am zis ca nu mai pot... ca am ajuns la limita... nu ii mai zisesem nimci pana atunci... a inceput... 'hai, ca nu poate fi asa de rau... esti obosita, servici acasa .. etc'.. cd am inceput sa povestesc... a inceput.. aoileu... vb serios... vaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiii nu se poate... Si a concluzionat 'nu poti decat sa divortezi'
Cam asa incep discutiile la acest subiect... 'e un copil... poate exagerezi... si cd zic doar 2-3 propozitii... 'a... lasa.. copilul poate sa il vada oricum... trebuie sa divortezi...
Asta e... uneori ii multumesc lui Dumnezeu ca inca nu am luat-o razna... Sa iau partea buna a lucrurilor... si cea amuzanta uneori.. cd o gasesc...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
bits spune:
Monica sanatate multa!ufff care ca a adus Alex vreun virusel de la scoala caci e cam dubios ca se manifesta cu febra la amandoi.sper sa se refaca repede!pupici!
Onitzo nu cumva e vb de Natalia?si-a facut aparitia de-ti da starile astea?
revenim ca mi s-au trezit diamantele.
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
Felis si si-un Mihaitza vesel si energic.
Diana 22.11.2004
multumim... si noi va pupam Miha...
Pupam toate mamicile si toti copilasii...
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Ele spune:
Buna dimineata!
Ioana_du te mai vede lumea si pe tine si pe printesa ta. Pupici!
Felis...acuma sa zic si eu ceva apropiat de problema ta...pentru prima data pe DC. Lipsa mea de pe DC in 2006 a fost legata tot de probleme "casnice". Au trecut doi ani de atunci, eu inca nu pot sa accept ca mi s-au intamplat toate lucrurile alea urate...si da, citesc si eu zilnic la in unul sau in doi dar nu ma ajuta cu nimic. E usor sa dai sfaturi chiar daca cine le da nu a trait o poveste similara. Indiferent care este povestea ta eu iti zic doar sa nu te grabesti, sa lasi timpul sa treaca...ca sa poti judeca limpede.
V-am vazut si eu la Moeciu si tare frumosi sunteti.
Elena & Denisa
NOI
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Ele
Buna dimineata!
Ioana_du te mai vede lumea si pe tine si pe printesa ta. Pupici!
Felis...acuma a zic si eu ceva apropiat de problema ta...pentru prima data pe DC. Lipsa mea de pe DC in 2006 a fost legata tot de probleme "casnice". Au trecut doi ani de atunci, eu inca nu pot sa accept sa am trecut prin ele...si da, citesc si eu zilnic la in unul sau in doi dar nu ma ajuta cu nimic. E usor sa dai sfaturi chiar daca cine le da nu a trait o poveste similara. Indiferent care este povestea ta eu iti zic doar sa nu te grabesti, sa lasi timpul sa treaca...ca sa poti judeca limpede.V-am vazut si eu la Moeciu si tare frumosi sunteti.
Elena & Denisa
NOI
Multumesc Elena Ideea e ca... eu cd zic... inseamna ca am ajuns la limita limitelor... si ca am incercat tot ce se putea...
Sa stii ca am lasat timpul sa treaca... 6 ani... De 6 ani tot trece timpul...
Acum il privesc ca pe al doi-lea copil al meu... si incerc sa merg mai departea... asa.. sa convietuim in armonie si sa las vorbele grele... sa nu ma afecteze... INCERC... E greu... dar poate ...o sa ma pot educa sa nu mai fiu atat de sensibila in timp...
Asa e... nu ai cum sa dai sfaturi in asemenea situatii... omul e atat de complex....in fine
pozele noastre,
www.felis.ro
Ele spune:
E o vorba...D-zeu nu ne da mai mult decat putem duce. Nu sunt pentru sacrificiu de dragul copilului dar cred ca "iubirea muta muntii" acolo unde este. Tu o sa stii cel mai bine ce ai facut.
Ai grija de tine si de Mihaita!
Elena & Denisa
NOI
FELIS spune:
Multumesc Elena...
Mai fetelor... eu cred ca v-am stricat aici... problemele... vad ca daca am deschis eu discutia asta... nu mai ziceti nici una... nimic????????... despre altceva?
In afara de pastile de calmare... ce as putea sa iau... ca s ma pot concentra... ca ... cu atatea pe cap... si servic, munca si acasa... m-am mai inscris si la un examen... nu stiu cd am sa le fac pe toate... Nu ma pot concentra...
Cred ca mi-ar terbui nishte pastile de detashare/nesimtire...!!!... Oare exista...??...
Ma gandeam sa iau ceva pt memorie... dar... nu stiu daca are vreun rost... off... am mintea in 10 parti...
pozele noastre,
www.felis.ro