Comori de nov-dec 04 (175)
Raspunsuri - Pagina 2
andreap spune:
Salutare!
Sper ca sutneti bine..nu cred ca am cum recupera un WE de activitate aici pe DC
Eu ma simt un pic mai bine;am trecut pe Gynipral,3 pe zi,No-spa si scobutil.Am avut joi,vineri si sambata niste contractii de am crezut ca ajung la spital...din fericire acum e relativ OK.Bblusa misca,deci e bine.
Sambata a venti si socrela la mine,sa ma ajute;Maricua normal ca e superrrrr rasfatata,lucru care pe mine ma face sa o iau razna.Asta e!Nu stiu ee naiba ii fac bunicii astia ca atunci cand se ivesc pe la noi,uita fata mea totul...adica regulile.
Alte noutati nu am..
Onitza,v-am vazut in poze
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
onitza spune:
Buna....sunt acasa, cu nas infundat si dureri mari de spate...de miercuri sunt cu shtrumfi acasa...ce bine! urata vremea asta....brrrr
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
FELIS spune:
ANDREEAP sarcina usoara in continuare, si multa sanatate...
Pt cine se plictiseste, noi am fost in week-end la Moeciu de Sus... si aici aveti poze Mihai s-a simtit f bine si aerul de munte i-a dat o energie de ... tocat nervii la parinti adica treaz de dimineatza... alergat prin curte si pe drum jumate de zi... nu a vrut sa doarma DELOC la pranz... si seara tot la ora 24 a adormit...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Fetelor.. voi ce luati cd simtit ca o luati razna, ca va lasa nervii... Luati ceva... uneori, sa va calmati?...
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Felisule, depinde pe unde ma apuca nervii. Dar n-am o reteta anume, ori fac un dus, ori ridic tonul la sot sau la copil, ori dau la soricei, ori cioco la greu . Dar ceva trebuie facut ca doar nu om tine in noi sa innebunim. Te gandesti la pastile sau vitamine?
Frumoasa iesirea voastra in we, v-am vazut pe toti bine dispusi si vremea a fost buna.
Ioana, care strumphi, de unde inca unul? Sper ca ti-a trecut durerea de cap.
Andreea, hai, mai ai putina rabdare, uite si Simona a fost cuminte si sedere placuta in patut.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
danette spune:
UUUUUhhh FELIS, mai bine bea un lapte cald sau un ceai de tei cu miere. La cat stres si oboseala ai tu, nu cred ca ar fi prea indicat sa iei medicamente. ...
Ar mai fi Sedatif, care e homeopat, aici poti citi:
http://www.efarma.ro/products.php?id=1050
In alta ordine de idei, m-am bucurat sa-l revad pe Mihai ...atat de vesel si activ!
Ce vreme frumoasa a-ti avut la Moeciu.
Pup si Ana portocala si Paulica fara frica!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by danette
UUUUUhhh FELIS, mai bine bea un lapte cald sau un ceai de tei cu miere. La cat stres si oboseala ai tu, nu cred ca ar fi prea indicat sa iei medicamente. ...
Ar mai fi Sedatif, care e homeopat, aici poti citi:
http://www.efarma.ro/products.php?id=1050
In alta ordine de idei, m-am bucurat sa-l revad pe Mihai ...atat de vesel si activ!
Ce vreme frumoasa a-ti avut la Moeciu.
Pup si Ana portocala si Paulica fara frica!
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani
Sedativ PC... iau si cate 5... parca as bea apa... goala... nici 5% efect...
Ms de aprecieri...
Eu deja am inceput sa citesc la capitol.. in 1 sau 2 mergem mai departe... dar mi se pare ... fara rost...
www.felis.ro
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Frumoasa iesirea voastra in we, v-am vazut pe toti bine dispusi si vremea a fost buna.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
stii ce e bine cu pozele... nu au titrare... si nu se vede... 'dupa coltz' Ad... in poza ma vezi razand... si dupa 30 min plang... vreo 30 min... si in urmatoarea poza... iar rad...
www.felis.ro
ioana_du spune:
Mai, cred ca am luat- razna, cred ca mi s-a tocit si ultimul neuron, ca altfel... eram fata isteata ....
Felis, scumpa mea...... cum adica ai inceput sa citesi la capitolul "in unul sau in doi mergem mai departe"???? Eu, cu mintea mea tulburata de niste rele de-ale mele (sfarsit 2007-inceput 2008) si de ceva neurastenie pricepe ceva tare neplacut aici. Stiu ca nu e chiar ok sa ma reped asa, nu am mai postat de un milion de ani, sint capitole pe care nici nu am reusit macar sa le citesc, tu poate ai povestit cate ceva prin ele.... Doar ca .... am vazut postarea si mi-a stat inima in loc .... Tu .... chiar vrei sa spui ce pricep eu??? Nu esti ok ...?
Iarta-ma te rog ca am sarit asa, dar realmente am incremenit cand am citit postarea ta
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ioana_du
Mai, cred ca am luat- razna, cred ca mi s-a tocit si ultimul neuron, ca altfel... eram fata isteata ....
Felis, scumpa mea...... cum adica ai inceput sa citesi la capitolul "in unul sau in doi mergem mai departe"???? Eu, cu mintea mea tulburata de niste rele de-ale mele (sfarsit 2007-inceput 2008) si de ceva neurastenie pricepe ceva tare neplacut aici. Stiu ca nu e chiar ok sa ma reped asa, nu am mai postat de un milion de ani, sint capitole pe care nici nu am reusit macar sa le citesc, tu poate ai povestit cate ceva prin ele.... Doar ca .... am vazut postarea si mi-a stat inima in loc .... Tu .... chiar vrei sa spui ce pricep eu??? Nu esti ok ...?
Iarta-ma te rog ca am sarit asa, dar realmente am incremenit cand am citit postarea ta
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
www.flickr.com/photos/ioana_du/" target="_blank">Admirati-ne
stai linishtita... eu , de mai bine de un an gandesc asa... m-am obishnuit... ai priceput bine... nu te repezi... ... dar ... dupa cum am zis... mi se pare fara rost... citesc... nu cred ca am sa si o fac... sunt in antrenamente... de a deveni o fire... nesimtita... (ca sa o zic brutal)... ca sa nu ma afecteze... VORBELE... si ... at totul va fi... cred... PERFECT... Sunt in antrenamente
www.felis.ro