Comori de nov-dec 04 (175)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Felis,bine ai revenit..nu pot comenta nimic..ptr.ca nu sunt in situatia ta si ce as spune ar fi..din "carti",nu din experienta.oricum ma bucur ca v-am vazut,Mihai e asa vesel in pozee...iar tu..cred ca vrei sa faci prea multe...servici,acasa copil+alte firme,examene,cursuri..eu am si mir cum de rezisti!Ai grija de tine si Mihai
Monica,cum sunteti?
De Miria stiti ceva???
Onitza,sanatate multa
Eu sunt,Doamne ajuta!,bine....de maine oricum sunt in concediu pana duminica.cred ca joi plecam la Pitesti..asa ca,sper sa ma odihnesc si poate ne mai auzim
Mariuca e bine,chiar si tusea s-a mai domolit!Gradinita merge bine,e incantata acolo(desi vienrea trecuta,impreuna cu o fetita,au batut nsite..baieti!..mi-a zis educatoarea).acum e bunica la noi si cornitzele sunt pana la et.9!
Pup

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Vazand acum ce scrie Andreea, mi-am amintit ce mai face fiica-mea...
Vineri, cand am intrebat cum evolueaza IRIS, educatoarea mi-a zis scurt:
"paaai.. cred ca si barbatul o sa si-l bata"
Nice, nu?

Deci, "ingenua" de IRIS a simtit nevoia sa se impuna si cu forta, ceea ce f. tare m-a intristat... din nou.
TOT w-e am dus discutii cu ea legat de bruscat/agresat copii. Ieri se pare c-a fost mai cuminte, azi inca nu stiu.
Nu-s prea multumita cu activitatea de acolo, nu m-i se pare ca vine cu ceva interesant si nou. Adevarul e ca educatoarea aia isi vede de treburile ei si max. 1 ora se ocupa de copii. din cele cca. 3,5 ore cat sta fetitza la gradinitza.
In curand o sa incerc sa schimb locul. Aveam nevoie insa de exudatul ei faringian si de un aviz de la med. de fam., pe care le-am obtinut deja, ramane sa-mi fac curaj s-o duc in alta parte, sa vedem cum e.
E vorba de o gradinitza in sist. Step by Step. Greu am reusit sa o inscriu acolo, caci e batalie mare pt. locuri.
Chestia asta cu abordarea tematicii bazata pe individualitate, cred eu ca e buna pt. temperamentul ficei mele. Pe ea e f. greu s-o fortezi sa nu faca ce vrea. Si e clar ca o altfel de abordare ii trebuie.

Felicia, fa-ti timp de-o pauza! ca altfel nu te vad bine.
Pentru cresterea capacitatii de concentrare si memorare e bun si Ginkoprim. Are Ginko Biloba si Magneziu in compozitie.
Magneziul e bun si pt. stari nervoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis, imi pare tare rau ca, dupa ce ca te vedem asa rar pe aici, nici nu esti intr-o perioada prea buna. Cred ca trebuie sa stai sa gandesti bine toate variantele, sa nu te pripesti cu o hotarare pe care sa o regreti apoi. Dar, daca ajungi al concluzia ca nu se mai poate face nimic spre bine...
Imi pare rau ca nu-l pot vedea pe Mihaita de aici, o sa incerc acasa daca ma lasa capcaunii[:D, nu am mai vazut poze cu el de o gramada de timp.

Paxela, tu unde ai fugit, sper ca sunteti bine!

Miria? Nu ne mai spui nimic de burtica?

Hai ca acum strig catalogul!

Andreea, ma bucur ca esti mai bine, m-ai cam sperat vineri. Eu zic ca Gynipralul sa-l iei in continuare, chiar daca nu mai ai asa multe contractii, eventual micsoreaza doza. Intreaba si dr oricum, mie imi daduse sa iau pana in saptamana 37, cu sau fara contractii, e drept ca luam doar 1/zi in 2 "prize".Cum e drumul de la tine la servici cu toate barierele astora?

Dana, ma distreaza ca nu se lasa Iris; eu cred ca in timp o sa-i treaca si apucaturile razboinice, sa stii ca si Mihnea mai are tot felul de initiative aiurea la gradinita. La el insa mecanismul e urmatorul: nu e satisfacut numai de tovarasia celor de varsta lui din grupa, el vrea sa fie bagat in seama de cei mari, si , cum asta nu se intampla intotdeauna, fireste, incearca sa le atraga atentia facand tot felul de prostii (desface piulitele si suruburile de la scaunele, da cu picioarele in usa- asta s-a intamplat de 2 ori cand lipsea educatoarea , iar ultima data a incasat un picior deasupra buzei de la o colega care nu l-a mai suportat, si chestii de genul asta. Astea sunt 'micile lui rabufniri" acolo, au fost foarte putine, in rest e cuminte foc. Sa vedem de la anul cand vor veni mai multi copii de varsta lui in grupa. In general el nu e bataus (doar cu Bianca are meciuri), si chiar daca este altoit reactioneaza mai deloc sau foarte putin, spre ghinionul lui.

Altfel, suntem bine, copiii de maine au liber cu Summit-ul, eu sunt foarte fericita ca traficul e grozav zilele astea, cred ca au fugit din oras jumatate din bucuresteni, in concluzie : Traiasca NATO si ale lui Summit-uri!

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

S-o fi aglomerand la mine in perioada asta dar nici eu nu-s aici. Plecam pe la Cluj, Oradea , Ungaria. S-au anuntat si la Tv ca sunt ocupate majoritatea locurilor prin statiuni. Daca au noroc poate si ninge ca de 2 zile e o vreme..

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUna fetelor!
Azi mi-am luat rezultatul "Papa Nicolau" si la analiza de sange: FOARTE BINE! a zis d-na doc Grigoriu, asunt sanatoasa tun!!!! este o veste foarte buna pt mine si ma bucur nespus!se pare ca nici la ficat nu am nimik imp, ddoar un pic marit -stres, prea multe prajeli si dulciuri in exces, a considerat ca nu e nevoie sa imi fac analize in plus de depistare a hepatitei.
Paul inca racit putin, dar ma ocup in continuare de el cu tratament si scos muci inainte de fiecare masa. De maine vreau sa ii dau din nou oua de prepelita, cura de la Aime, careia ii multumesc zi si noapte, lui Paul i-a prins tare bine si cu pofta de mancare si cu imuinitatea.
ANDREAP ce bine ca nu ai mai avut contractii!!!! pupam pe Mariuca sa treaca de tot raceala!!!
DANETTE e bine daca Iris o sa fie un pic autoritara in casnicie!! e prea finuta sa se preteze ea sa loveasca barbatul...o sa "il atinga" prin replici, o sa il usture mai tare!!!
BITS nu e Natalia! si sunt sigura de asta, ca am facut o eco transvaginala si chiar am intrebat-o pe doc daca vede vreun "puricel" pe-acolo ....dar nu....
FELIS bine ca esti sanatoasa, asta e cel mai important! V-a priit iesirea la munte, nu? MIhaita era tare vesel si ghidush ca poate alerga liber pe unde are chef.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

aici aici sunt
am avut niste zile mai pline , am decalotat baiatul , si e groaznic la varsta asta, in fiecare seara show la spalat si etc, in zona lipita avea albeata daia si sub ea e efectiv rana, acum incarcam sa o dregem, dar fiind zona sensibila, eu nu am voie sa pun mana si e..... minunat
delia e si ea cool, de la vaccin parca nu mai e ea, a tot avut febra, de mancat nu mai mananca nimic, de la antitermice pe stomacul gol a dat si usor in diaree, maraie intruna , si tot asa

oricum sambata, ne-am scos in club....., dupa muulti ani, a fost super, omitand faptul ca la 5 am ajuns acasa si la 6 sau trezit copii, care au stat cu bnicamea ,in "siguranta" ei sau trezit la 6 au tipat, plans, jucat, etc iar ea sa trezit la 10.30

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna.. si multumesc... pt ca va ganditi la mine... ANDREEA, ONITZA, ROSERB si pe toate celelalte care doar cititi...
Problema nu se pune insa ... sa ma gandesc... ci sa rezist... la... VORBE CARE NU DOAR DOR... CI LASA RANI ADANCI... Sa rezist.. psihic... sa invatz sa treaca pe langa mine fara sa ma atinga...si... inca altele...
Ca sa mai intelegeti cate ceva... am o postare cam la mijlocul paginii... aici

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

'Neata! sunt la o cafea, dupa ce am facut o parte din treaba si cu capul franjuri dupa ce fi-miu a binevoit sa se crizeze ca nu il las mai mult de o juma de ora la tv!!! si-a furat-o la fundulet pe ziua de azi!!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Ce liniste fetelor! munciti cu drag? l-am dus si eu pe paul la nani si fac si pauza de la treaba, bineintels tot la o cafea ..
MIRIA pe unde esti mami? sper ca esti bine!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Felis si din poze totul pare atat de roz. Intelepciune sa-ti dea DD si putere

Onitzo intorc -icii si ma bucur ca ii e buna cura lui Paulica. Iti mai eram datoare cu-n raspuns, n-am uitat, din pacate timpul e asa scurt, incerc sa-ti scriu pe mail.

Roxana, da Vladu e stangaci, inca nu total, dar inclina sa faca multe lucruri cu stanga. Si nu spun ca nu-mi pasa, o sa ma staduiesc sa-l "corectez", ptr ca mie mi se pare anapoda. Sau o sa ma obisnuiesc

Eu is pe baricade la munci, nu ma dau in branci, dar am mereu de lucru, mai bag cate un oki, mai citesc ceva, nu apuc sa scriu nicicum, acum am prins un moment de "relash" si cum nu prea aveam chef de laborator sau hartoage, iata-ma la voi.
Suntem bine, cateodata obraznicuti, dar vb copilului meu "asa sunt cam toti copiii" , avem o noua prietena, "o fetita cu par lung pana la talpi pe care n-o cheama in nici un fel" . Cica e din vis si sta departe da o sa mi-o prezinte . As avea o tona de povestit, are o imaginatie fantastica, mereu inventeaza ceva.
Va pup pe toate si suntem in asteptarea adevaratei primaveri

Mergi la inceput