Comori de nov-dec 04 (175)
Raspunsuri - Pagina 19
ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, AIME! SA FII SANATOASA SI FERICITA!
quote:
Originally posted by Otiliav
Cam liniste pe aici!
Va place semnatura mea?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
BB2
FELICITARI! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!
Diana 22.11.2004
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Cam liniste pe aici!
Va place semnatura mea?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
BB2
Wauuu...super...Felicitari! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Ticker-ul nu se deschide.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Dana,multumim pentru re-votare. Ai fost prima din gasca...cred...Ia sa vedem daca esti buna la mana...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
simonacip spune:
Ia uite domnule, citesc si eu o data la nu stiu cit timp la voi si hop aflu o veste mare...
Otilia, felicitari, sa dea DUmnezeu sa duci sarcina cu bine la capat si bb sa fie sanatos....si baiat...
Ma bucur foarte mult pentru tine, ca stiu cit iti doreai si stiu ce inseamna sa ramii dupa o perioada de incercari
EU intrasem la voi sa vad daca pe la alte gradinite/crese s-a dat de facut cumva exudat faringian si nazal. Cica ar fi fost cazuri de scarlatina. Eram curioasa pentru ca in afara de cresa lui David am mai aauzit la o alta gradinita..
Va pup pe toate, Otilia , e super
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
roserb spune:
Felicitari, Otilico, si sarcina usoara , bebe sanatos, etc, etc!
(vezi daca l-ai tinut pe sotz mai mult in vizita, a fost cu folos!)
Roxana&Co
FELIS spune:
Uitati aici niste riduri ca tot a fost vorba despre ele... ... si incepand cu aceasta poza inca vreo 7 noi.. tot de la Moeciu... nu le aveam.. erau in aparatul colegei
SIMONA... ia uite... ai mai aparut!... Ce mai faceti voi?...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Uitati aici niste riduri ca tot a fost vorba despre ele... ... si incepand cu aceasta poza inca vreo 7 noi.. tot de la Moeciu... nu le aveam.. erau in aparatul colegei
SIMONA... ia uite... ai mai aparut!... Ce mai faceti voi?...
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
...no ca nu ma mai joc...pai normal ca se "increteste" pielea daca strangi din ochi si razi...nu ma mai joc si iaca nu te cred..stai tu normal,serioasa si o sa vezi atuncea ca nu-i rid...vrei tu sa ne pacalesti dar nu tine...
Eu sunt suparata, Diana iar mi-a facut infectie urinara [:] a facut spre dimineata pe ea, in pat si-a venit la mine plangand ca nu s-a mai intamplat sa faca in pat de multaaaa vreme[:] O si ustura cand urineaza, urina miroase destul de urat [:] vai ca-i asa sensibila[:]
No si nu-i pot da nimic ca luni mergem sa facem analizele si antibioticul influenteaza analiza[:] nurofen i-am dat doar si am facut ceai de coada calului, am pus in olitza[buine ca inca n-am aruncat-o] si am pus-o cu poponetul la aburit...cel putin n-o mai ustura, desi face des..si-i dau mai multe lichide.Asa nu are febra, de obicei ea nu prea face febra decat daca face rosu-n gat de nu poate inghiti...
Am mai bulit si tastatura, am scapat apa pe ea...bause Diana si-a pus cana aici pe birou, n-am fost atenta si-am varsat-o.trebuie sa iau alta, dar pana atunci nu pot folosi unele butoane...
Diana 22.11.2004
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
Eu sunt suparata, Diana iar mi-a facut infectie urinara [:] a facut spre dimineata pe ea, in pat si-a venit la mine plangand ca nu s-a mai intamplat sa faca in pat de multaaaa vreme[:] O si ustura cand urineaza, urina miroase destul de urat [:] vai ca-i asa sensibila[:]
No si nu-i pot da nimic ca luni mergem sa facem analizele si antibioticul influenteaza analiza[:] nurofen i-am dat doar si am facut ceai de coada calului, am pus in olitza[buine ca inca n-am aruncat-o] si am pus-o cu poponetul la aburit...cel putin n-o mai ustura, desi face des..si-i dau mai multe lichide.Asa nu are febra, de obicei ea nu prea face febra decat daca face rosu-n gat de nu poate inghiti...
Am mai bulit si tastatura, am scapat apa pe ea...bause Diana si-a pus cana aici pe birou, n-am fost atenta si-am varsat-o.trebuie sa iau alta, dar pana atunci nu pot folosi unele butoane...
Diana 22.11.2004
Offffffffff ... sanatate multa
pozele noastre,
www.felis.ro
paxela spune:
wwwwwoooooowwww oti, sarcina usoara, si bebe sanatos
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
onitza spune:
OTILIAAAAAAAAAAAAAAAAA, UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, AI RAMAAAAAAAAAS???? Eheeeeee, se pare ca a facut treaba buna!!!
Fericitoooooooo!!! Bravo!!! Nu te incarca cu toate grjile de pe acum, linisteste-te, trage aer adanc in piept si bucura-te de a doua minune din viata ta!!! Sunt foarte fericita pentru tine, ba chiar te invidiez (in sensul bun) si iti doresc o sarcina usoara si cel mai important un bebitz cu putza, sanatos!!!!!!!
Ai tai cum au reactionat?
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL