Comori de nov-dec 04 (175)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AIME sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti...

MONICA... felicitari la fata ... vezi... mamica mandra ce esti

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, sa fii sanatoasa si iubita! Petrecere frumoasa!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Cam liniste pe aici!

Va place semnatura mea?

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Waw...FELICITARI, Otilia, in sfarsit ati reusit! Sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos, la termen si frumos ca Anuta. Doamne, ce ma bucur pt tine/voi, parca mi s-ar intampla mie (poate pt ca stiu ca iti doreai asa de mult). Ce zice sotul tau? A plecat sau mai e acolo cu voi?

Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Acum ma uitai mai bine la ticker...6 saptamani deja, pai esti tot mami de nov-dec, nu?

Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Cam liniste pe aici!

Va place semnatura mea?

BB2

wow... FELICITARI.... cat ma bucur... OTILIA... sarcina ushoara si bb sanatos..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

WOW FELICITARI OTILICO!SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI CU NOROC!

LA MULTI ANI Aimee draga!sanatate multa ,sa fii iubita si pretuita de baietii tai

Mergi la inceput

A fost cam ciudat, prin ziua 27 am inceput sa am scurgeri maronii si am fost convinsa ca-mi vine. Si a tinut vreo 3 zile si cand am vazut ca nu s-a facut rosu, am inceput sa-mi pun problema. Sotul a plecat duminica si marti pe 1 aprilie l-am anuntat, a ramas socat, dupa care a fost convins ca l-am pacalit de 1 Aprilie . Azi e ziua lui si s-a mai obisnuit cu ideea.
Dar nu stiu cum fac ca si acum tot in martie am ramas, destinul. La Ana am avut DPN 9 Decembrie si a fost puturoasa, acum am DPN 8 Decembrie, istoria se repeta.
Am fost azi la doctorul de familie dar nu fac nici macar test de sange, ecografie mi-a spus ca pe la 16-18 saptamani.
Sincer, inca nu m-am obisnuit prea mult cu ideea, nu am nici un simptom, pare cam neadevarat. Si sunt coplesita de multe intrebari fara raspuns, nu stiu unde sa nasc, ce voi face cu Ana, daca nasc aici cum pot pleca cat mai repede in tara, ce fac cu apartamentul inchiriat daca plec in tara.
Sper si eu sa fie bine si sa se rezolve totul cat mai bine, azi am anuntat si familia mea iar la servici inca nu am spus.

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow...ce vesteeee!!!! super!!!

Oti, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bb sanatos ce ma bucur ca ai reusit!
FELICITARI!

La multi ani! Aime, sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD tot ce-ti doresti

Andreap, 20 de kg pentru tine-s floare la ureche...lasa sa fiti sanatoase toate 3 ca le dai tu jos in 2 luni cu plimbarile de rigoare

Noi suntem bine, am stat azi la gradi pana la 11,15...s-a bucurat cand m-a vazut si a vrut sa mergem acasa intre timp mai venisem pe furis si am intrebat protareasa daca totul e ok si a zis sa ma plimb linistita asa ca am umblat de ma dor picioarele
cred ca Luni e ultima zi de boschetareala...

pe toate si va doresc un we minunat

monica

Mergi la inceput

Multumesc de urari, asa cum spuneam sper sa fie bine pana la capat.
Pe cine mai iau cu mine la odisee?
Mai tineti minte ca facusem o lista cu doritoare de bb2 in 2008?

La Ana am intrat timid pe forum la 25 saptamani si spuneam ca de abia astept sa trec de perioada de risc maxim. Si Andra nu intelegea ce vreau sa spun ca doar depasisem primul trimestru de sarcina dar nici ca i-am raspuns vreodata la intrebarea ei. Andra draga eram stresata ca aveam colul intredeschis si eram pe tratament sa nu am contractii si progesteron sa se inchida colul.

BB2

Mergi la inceput