Comori de nov-dec 04 (175)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Aime!
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
monica-elizabet spune:
buna fetelor, a fost bine azi ruxi la gradi, a stat de la 7,30 pana la 10,15 cand nu am mai rezistat eu pe-afara
venisem dupa ea la 9,30 asa cum stabilisem cu profesoara si d-ra ruxi mi-a spus sa o mai las putin ca acum e ocupata si deseneaza asa ca mi-am luat catrafusele si am iesit afara dar era prea soare si cald, eu umblasem 2 ore de nu mai puteam asa ca am zis gata...de-ajuns pentru azi mai bine iesim razand si vesele decat urland ca ieri...si am plecat amandoua in parc din nou pe la magazine ca trebuia sa cumpere si ea ceva si apoi acasa...
maine a zis ca merge din nou si s-a laudat la toata lumea ca a fost cuminte si nu a plans, ba mai mult a si mancat tot
va pe toate si va multumim ca ati fost alaturi de noi
monica
danette spune:
La multi ani draga Ghiocel!
Muuulte multe bucurii, sanatate si impliniri iti doresc!
Sa ai o zi minunata!
eveline spune:
AIME iubita, LA MULTI ANI iti doresc! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri. Sa nu te schimbi niciodata, sa ramai aceeasi femeie puternica si iubitoare! Si sa ramai pentru totdeauna prietena noastra.
Un maaare pupic pentru tine din partea noastra!
Ana si Bianca
andreap spune:
La Multi Ani Aimee,sa fii fericita,sanatoasa si sa te bucuri de comoara ta.
Monica,felicitari!o sa vezi ca va fi bine
Paxela,bien ca mai ai putin timp si ptr.tine
Azi merg la babyexpo,sa luam carut ptr.Sara..Mariuca sta acasa,ca altfel numai cumparaturi nu as face
Mariuca e bine,nebunica cum stiti..eu incerc sa rezist si cu servici,copil,casa si peste toate..20 kg in plsu si burtoiul imens
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
Ele spune:
Aime LA multi ani! Sa ai parte numai de fericire si bucurii alaturi de familia ta frumoasa.
Elena & Denisa
NOI
dama spune:
La Multi Ani Aimee,sa ai parte de multa fericire,sanatate si bucurii alaturi de cei doi barbati ai tai!
Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)
dama spune:
Monica, bravo domnisoarei Ruxi...si la mai multe ore la gradi.
In alta ordine de idei...trimite un pic din caldura aia latina si pe la Belgica ca mi s-a luat de ploi si vreme
Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)
roserb spune:
Aime, iti urez si aici La multi ani si numai bine, sa ne traiesti!
Monicuto, ma bucur ca azi a fost bine cu gradinita, inseamna ca o sa se acomodeze repejor. Pupam "gradinareasa"!
Paxela, esti tare daca ai reusit sa te ocupi un pic si de tine! Sa porti sanatoasa steriletul si lentilele.
Si eu am mers ieri sa fac analizele pt angajare, luat sange, ochi, control, astept rezultatele sa vad cat de "apta" sunt.
Copiii sunt bine, nu mai avem lupte acasa, inca tine perioada fericita, nu stiu ce s-a intamplat.Mihnea mai ales, e o dulceata de copil, e asa se iubitor si atent uneori ca ma pune in incurcatura ; nu prea sunt obisnuita , Bianca a fost mai apriga de fel.Ma distreaza f tare ca, atunci cand il vede pe el asa lipicios, incearca sa fie si ea la fel, desi imi e clar ca nu-i e in fire (bine, are si ea momentele ei de tandrete, normal, imi declara ca ma iubeste de "n" ori pe zi ca in filmele americane, dar are alt fel de a fi).Imi pare rau si ca ea e genul de om mereu nemultumit, mereu vrea mai mult si nu o satisface ceea ce are, pe de o parte e bine, dar pe de alta mi se pare o atitudine generatoare de nefericire pe viitor.Chiar daca in momentul asta e super fericita ca si-a realizat o dorinta, in minutul urmator ii vine alta idee, nu ma refer aici numai la chestii materiale, ci la orice.
Try, tot in vacanta? Deja sunt invidioasa!
Miria, sper ca esti ok!
Roxana&Co