Comori de nov-dec 04 (175)
Raspunsuri - Pagina 16
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
...las Felis ca nu-i cum zici tu...nu te cred si na, nu te cred
Ela, pai zau ca nu-ti da nimeni 31...
Diana 22.11.2004
ei... tot nu ma faceti sa arat poza cu riduri ...
MONICA... ei... amintiri... emotii de mamica... Bafta azi...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
EU am inceput ziua..... primul meu accident in trafic... si culmea... la cum merg... nu din vina mea... DAr mi-e mila de masinutza ca e noua... nu are decat cateva luni si saraca ce a patimit pana acum...
Am iesit de pe o stradutza in sos Mihai Bravu... f aglomerat... si ma lasa din cele 2 coloane... sa traversez... ca oricum era blocaj... si scot doar botul... ca sa vad daca vine ... vreun vitezoman pe linia de tramvai... nu apuc sa scot botul si sa opresc sa ma uit... ca ma si loveste... Venea cu viteza pe linia de tramva.. depasea coloane.. Eu ... trebuie sa schimb spoiler... nu am nimic spart... el e mai rau... in fine ... asta e...
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
andreap spune:
Felis,imi pare rau...bine ca esti OK,se repara ea masinutza
Monica,felicitari!Sper sa se obisnuiasca repede Ruxi cu gradi.
Noi suntem bine,Mariuca nu mai behaie deloc.Dimineata in schimb era tare maraita,drept urmare,mami care s-a trezit cu in sus i-a dat una la fund..mi-a parut rau dupa..da' uneori e asa enervanta..in maraiala ei..si eu sunt super grabita dimineata..si stresata..gravida nebuna!
Trebuie sa-i fac rochita ptr.serbarea de Paste..rochita rosie cu flricele albea sau viceversa..acu' sa caut materiale.
Pupici,mai vb
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
FELIS spune:
quote:
Originally posted by andreap
Felis,imi pare rau...bine ca esti OK,se repara ea masinutza
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
Sotul a zis... bine ca nu s-a deschis air-beg-ul... Eu am zis ca nu avea cum ca stateam (la cate stiu eu despre astea..) ... da cica nu conta... se putea deschide chiar daca eu stateam...)
pozele noastre,
www.felis.ro
dama spune:
Otilia, Ochi verzi, sa inteleg ca fetele voastre merg pe bicicleta fara roti ajutatoare? Altfel nu vad cum de cad. Lui David inca nu i le-am dat jos si ma gandesc sa o fac ca vad ca stapaneste foarte bine bicicleta...dar nu stiu daca sa indraznesc sau nu...ah, si el are casca si e tare mandru de ea.
Monica, bafta multa azi Ruxitei, sa inceapa sa-i placa si sa vrea la gradin si fara mami.
Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)
dama spune:
Felis, slava Domnului ca nu ai patit tu nimic, ca masina se repara...ai grija de tine.
Monica, am uitat sa spun, dar mi te si imaginam cum stateai pe picior de plecare spre gradi...asa a fost si la noi in prima zi, anul trecut...si desi nu m-au sunat sa ma duc sa-l iau, eu am dat tarcoale la gradinita lu' fii-meu de vreo 3 ori, si la pranz nu am mai rezistat si m-am dus si l-am luat. Bine, el se presupunea ca trebuia sa stea acolo pana pe la ora 5, dar cand l-am vazut trist mi s-a rupt sufletul. A doua zi deja era in elementul lui, dar tot nu m-a lasat inima sa-l las mai mult decat pana la pranz.
ad_rianna spune:
felis bine ca esti ok. si are dreptate sotul tau cu airbag-ul. sora mea a avut un accident usor, dar i s-a deschis airbag-ul si a ranit-o cam tare la mana, altfel nu ar fi avut nimik
otilia nu sunt eu f. "aspra" dar imi place sa cam stiu eu ce fac si sa nu tot cer ajutorul unor persoane mai mult sau mai putin competente, atata vreme cat as fi eu in stare sa fac eu munca mai bine. da fac ise-ul pt ca sunt contabilul firmei la care lucrez dar m-am saturat sa tot fiu inginer-contabil
mey dati-mi o mana de ajutor pliiizzz! nu stiu ce hotel sa aleg in mamaia. initial am vrut modern, acum as vrea altceva. in afara de tomis unde nu mai vreau spre ce alt hotel sa ma orientez oare?
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by dama
Otilia, Ochi verzi, sa inteleg ca fetele voastre merg pe bicicleta fara roti ajutatoare? Altfel nu vad cum de cad. Lui David inca nu i le-am dat jos si ma gandesc sa o fac ca vad ca stapaneste foarte bine bicicleta...dar nu stiu daca sa indraznesc sau nu...ah, si el are casca si e tare mandru de ea.
Inca nu am dat rotile ajutatoare jos dar i le-am mai ridicat un pic sa nu mai fie perfect pe pamant, insa era un loc unde de pe trotuar treceai pe pamantul de langa si era asa ca o bordura, se uita in spate si asa a cazut.
Sper ca in vara asta sa dam si noi ajutatoarele jos, nu de alta dar am vazut ca prind mai repede cand sunt mai mici.
Diana 22.11.2004
Otiliav spune:
Dama, nu am dat jos rotile ajutatoare si nu prea cred ca le voi da anul acesta. Dar a inceput sa mearga cu viteza si e suficient sa prinda o crenguta, o bordura sa se dezechilibreze. Cel putin la bordura dintre casa si drum a cazut de trei ori, pentru ca vrea sa mearga pe muchie nu sa o ia perpendicular pe ea si gata.
De aceea i-am si luat casca pentru ca mi-e ca va cadea cu capul de o piatra.
Pe aici sunt multe vai si dealuri si inca mai lucram la capitolul frana , am mai intrat si prin tufisuri pe marginea drumului, inclusiv acasa ca sa ajunga la usa are de coborat o bucata abrupta de pavaj.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
paxela spune:
wow nu pot sa cred, sau nu pot sa ma cred, am reusit sapt asta 2 vizite cu mine la dr, prima la gine si a doua azi la oftalmo, sa imi pun sterilet si lentile, prima parte mai dureaza ceva, a doua e gata luni marti cica, si o sa vad si eu ca un om normal, ca mmi sa acrit de ceata, oricum dupa dr am fost la cumparaturi si orbecaiam pe acolo, acum la cati bani am dat sper sa le si suport
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu