Comori de nov-dec 04 (175)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Of Monica.... m-ai facut sa zambesc... randurile tale emana emotia si neastamparul... de a zbura in orice secunda la puiul mic....

Miha... pai nu le evzi ridurile... ca fac poze de la distantza sa dau bine ca... tapet ma feresc de poze... de aproape... am si una in care se vad... cat de muuuulte sunt... da n-o pun...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

monica mi te si imaginez "patruland" imbracata in jurul telefonului. lasa mami ca ai fetitza mare de acum, GATA! a intrat si ea la "program". sa-i placa in continuare si sa se simta bine

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Monica si eu la fel am reactionat prima zi..si a sunat telefonul si eu nu vroiam sa-l ridic ca nu cumva sa fie de la gradi sa-mi zica ca plange. La noi e probleme ca sunt doua educatoare si Denisa o iubeste doar pe una. Plus trezitul dimineata...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

din pacate presimtirile mele erau adevarate, nu trebuia sa ma iau dupa sotz si sa vin acasa
rasturnare de situatie
e aproape 11 si suntem amandoua acasa ea se uita la desene
au sunat de la gradinita si mi-au spus ca plange dupa mine, asa ca am dat fuga si m-am dus sa o iau acasa
imi pare rau ca am plecat si nu am stat acolo...de maine nu mai plec
ruxi a zis ca s-a jucat cu fetitele cu papuselele dar apoi vroia la mine si de ce eu nu eram acolo??/de ce am plecat??/
maine a zis d-na sa o las doar de la 7,30 la 9,30 ca a fost prea mult asa din prima
maine incercam din nou

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...las Felis ca nu-i cum zici tu...nu te cred si na, nu te cred
Ela, pai zau ca nu-ti da nimeni 31...
Monica, oricum e o reusita o fetita frumoasa care a fost totusi la gradi si va mai merge. Mi te imaginam si eu dand tarcoale telefonului
Tare curioasa voi fi cum reactioneaza si Diana cand va merge, noroc ca d-na e "tanti Mali(Mari)" prietena buna a mamei si totodata vecina mamei deci se cunosc bine si mai e si nepotica tot la ea, care s-a invatat in cele din urma sa n-o mai strige "tanti Mai"
Adevarul ca nici nu stiu ce sa fac, dar as duce-o un pic din mai, asa de acomodare...sotul zice s-o las sa mai doarma ca o viata se va trezi de dimineata si adevarul ca asta-i singurul motiv pt care nu vreau...mi-e asa drag s-o vad cum face ochi abia pe la 9, 9 si ceva...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mi-a promis ca maine nu o sa mai planga...sa vedem insa cum o sa fie maine dimineata

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

mi-a promis ca maine nu o sa mai planga...sa vedem insa cum o sa fie maine dimineata

monica

Asa sa fie!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Monica, bafta maine. Stii ca asa a fost si cu ana, tare viteaza la inceput dupa care m-au sunat sa o iau. Si o inteleg mitittica ca habar nu avea ce vorbeau si s-a panicat. Ea imi spunea ca vrea la copii dar vrea cu mine sa stea acolo. Dar incet, in cet s-au aranjat lucrurile si sper si la voi sa fie la fel.
Adriana, ai ambitie nu gluma . Adica ai facut facultate tehnica, master si acum mai faci o facultate, banuiesc ceva economie si te mai gandesti si la ceva dupa. Esti tare, nu stiu cum iti mai faci timp sa intri pe la noi.
Mihaela, cumpara-i o casca sa ii protejeze capul macar. Eu am vrut si ceva la picioare dar nu am gasit. De fapt am gasit un set cotiere/genunchiere pentru cei ce se dau pe role dar erau marime mare. Si ea a cazut nasol si a facut o julitura la picior dar i-a trecut insa a prins ceva frica de cazaturi.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Sar'na, Otilia!Acum de iepuras va primi role cu "tot tacamul" si va avea si casca pe care o vom folosi, pt ca nu vreau sa risc.
Pana acum n-am avut pb, ca nu prindea viteza prea mare, dar a inceput sa pedaleze ca la concurs si eu alerg si strig "mai incet"
Ei, am avut si-o julitura la un genunchi destul de urata, in vara trecuta si nu de la bicicleta, dar e legat stangul de dreptul si se impiedica.Cateodata e tare impiedicata, iar de alergat nu va zic, am senzatia ca mai este un pic si se imprastie, asa "frumos" alearga.
Edit:Noapte buna!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Buna dimineata!

Ochi verzi Ken luna trecuta nu a mai mers la camin caci am vrut sa se joace.imi era mila de el pt ca de cate ori treceam pe langa parc la intoarcere cerea sa stea sa se joace.acum sper sa-si fi reancarcat bateriile si sa fie totul ok cu gradinita.norocul lui ca e programul scurt si apoi se poate juca in voie prin parculet cu copiii.

Paxela sanatate multa Deliei.ei daca e vioaie o sa-i vina si setea si ai sa vezi ca-si bea cei 500ml de lichid!bafta multa si tie putere!

sper ca Miria sa fie bine!oare de ce nu ne mai scrie?!

Mergi la inceput