Comori de nov-dec 04 (175)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by Ele

Si am uitat sa zic ceva...citisem undeva ca peste 30 ani parul nu tre sa depaseasca linia barbiei ca altfel te imbatraneste. Asa ca eu m-am conformat .Nu e cred ca e o regula generala dar in cazul meu asa este (ca am vazut vazut eu mamica frumoasa si tinerica de Miki si m-a apucat invidia )

Elena & Denisa
NOI

apoi tu te-ai tuns ieftin cu 60 lei . pe mine m-a costat anul trecut cand m-am tuns ultima data...95 lei . cam stiu la ce sa ma astept. pana acum nu m-am "aventurat" sa ma si vopsesc dar acum cred ca e cam necesar ca nu-mi mai prea reuseste acasa. o sa vad ce zice "coafezul" meu . apoi eu am muuuuuult peste 30 dar scurt m-am tuns ultima data pe la 29 cred, nu mai vrea el sa ma tunda asa...cica nu ma prinde. si daca vreau scurt sa ma duc in alta parte . adevarul e ca am incredere in el si daca el zice asa...stie mai bine

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Saluatre si de la noi!
Onitza,Ele,super tunsori!si eu m-as tunde scurt,stiu ca-mi sta mai bine,dar cand ma gandesc apoi sa-l las sa mai creasca..poate..oricum,sunteti 2 frumoase
Felis,ce ai facut cu bona?
Paxela,cum sunt cei mici?Sper ca mai bine
Bits,gata,incepeti gradi?
Roserb,pe unde esti?
Monica,ai inscris domnisoara la gradi?
Ieri nu a miscat DELOC fata mea pana la pranz..asa ca am tras o fuga de 120 roni la un ecograf...concluzia e ca BBlusa e OK,are 28cm si 1700g....nu-mi pare rau de bani,dar prestatia medicului sub orice critica..bine ca m-am linistit..macar atat.oricum a 2-a oara nu mai calc pe acolo.
Mariuca merge la gradi,e bine,tuseste fff rar si putin.Renunt deci si la siropeluri si alte leacuri.oricum i-au aparut pe obrajori ca niste mici cosulete,sub piele,deci fara 'cap'..adica daca pun mana,se simt..ce explicatiid au si eu..intoxicatie???
In rest,toate bune.Vineri emrg la babyexpo sa iau 'automobil'ptr.BBlusa Sara.
Pupici,mai vb

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

copii.... sper sa fie bine
vad ca azi pare mai vesela ca ieri, avem de baut 500 ml de lichide azi daca nu in spital, ca se deshidrateaza, ieri a baut 200, dar azi pare mai vesela parca , sper doar sa nu ma amagesc singura

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by andreap
Felis,ce ai facut cu bona?

Nimic... Crezi ca am glumit cd am zis ca NU AM TIMP... Nici nu am avut timp sa ma gandesc la asta...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ele

Si am uitat sa zic ceva...citisem undeva ca peste 30 ani parul nu tre sa depaseasca linia barbiei ca altfel te imbatraneste. Asa ca eu m-am conformat .Nu e cred ca e o regula generala dar in cazul meu asa este (ca am vazut vazut eu mamica frumoasa si tinerica de Miki si m-a apucat invidia )

Elena & Denisa
NOI

Pai eu la 34?????????? ... pe mine ridurile ma imbatranesc...
Cat despre Miki... da mamica tanara... si cu 2 copii...

pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paxela

copii.... sper sa fie bine
vad ca azi pare mai vesela ca ieri, avem de baut 500 ml de lichide azi daca nu in spital, ca se deshidrateaza, ieri a baut 200, dar azi pare mai vesela parca , sper doar sa nu ma amagesc singura

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

sper sa nu fie nevoie de spital

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

sall!
Paxela multa sanatate copilasilor, sa treaca cat mai repede
Ela jur ca si eu am crezut ca ai vreo 20 si-un pic..nu tu rid, nu tu nimica...yuiii ca tanara esti
Felis care riduri mey? Bata-le cucu ca eu nu le-am vazut in nicio poza...asa ca nu te cred.
Eu una am destuleam stat multa vreme prea incruntata, asa ma consolez
Monica, multa bafta cu gradinitza.Sunt convinsa ca-i va placea si se va descurca ea
Bitsdar voi ati fost in vacanta? No sa te faci frumoasa, nu ca n-ai fi
Andreea ei ce-a crescut buburza din burtica, no la cat mai repede sa treaca timpul.Sanatate Mariucai, sa nu mai tuseasca
Si copilutza asta a mea are de ceva vreme niste "bruburutze" asa inspre urechi si cand bate vantul se si inrosesc.Asta-i una din intrebarile pe care vreau sa i le pun dr...ca am destule.Dr noastra zice ca nu stie si la dermato n-am la cine sa merg aici
Dar Miria pe unde mai umbla ca n-a mai dat niciun semn?
Si eu din iarna am revenit la parul scurt.Pt mine e mai practic, bag mana in el si l-am frezat dimineata si vb aia ma intinereste putin.
Am fost cu Diana in parc, adica a mers cu bona si ne-am vazut acolo.Mi-e asa drag ca a inceput sa prinda "tupeu" a devenit mai independenta.Azi a intrebat-o pe-o fetita:"cum te cheama? eu sunt Diana Tinca" no a prins curaj.I-am spus ca-i suficient sa spuna doar Diana si la a doua fetita asa a procedat.Ii povestea bona ca si ieri au fost in parc si-o fetita n-a vrut sa-i spuna cum o cheama dar ea nu s-a suparat si-o striga prin parc fetitza...
normal ca am bagat-o ca pe-un purcel in casa dar s-a zbenguit.
Aseara a tras o tranta cu bicicleta, asa de zile mari.Nu s-a lovit decat putin, are o vanataie in genunchi dar a spart cosul din fata, a sarit capacul de la el din spate, a sucit ghidonul, a franjurat o roata ajutatoare ca alea-s din plastic...dar s-a speriat ca îi venise pipi asa ca eram pe dupa copacisi aseara îi pvestea la telefon lu' ta-su, cu lux de amanunt ce-a patit.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mai, m-am dus si m-am uitat la poza mea din nou.... Deci daca sunt cu moralul la pamant bag o poza pe forum si imediat ma faceti sa ma simt bine. e bine de stiut asta.
Nu o-i fi avand riduri dar am cearcane cat casa, ceva kg in plus si muuulti pitici pe creier .
Ah ...si 31 am .

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
sunt acasa, fara copilul ruxi
am mers astazi mult prea de dimineata, directoarea nici nu venise si nici nu apucase sa vb cu profesoara.ruxi s-a dus si s-a asezat si ea in rand cu ceilalti copilashi si daca au vazut-o asa dornica dupa ce au cantat imnul afara si alte cantecele au luat-o si pe ea in sala...cand a plecat nici macar nu s-a intors spre mine sa-mi zica ceva apoi a venit directoarea si ne-a spus ca Da o accepta ne-a intrebat daca deja e in clasa i-am spus ca da...apoi ne-am apucat de facut formele de intrare in gradi, am fost am cumparat materialele pentru tot anul si am mai urmarit-o prin curte ca-i scosese la joaca...nu era suparata delok...si sotul m-a luat acasa a zis ca nu are rost sa pierd vremea pe-acolo singura si de pomana...dar n-am stare...stau imbracata am lasat nr de telefon si le-am spus daca Doamne fereste plange sau altceva sa ma sune urgent ca ajung in 10 min...
am sa va povestesc impresii cand o sa ne ducem dupa ea la pranz...sa vedem daca si maine o sa mai intre tot de una singura in grup si in sala...fiindca erau multi care plangeau cand intrau pe poarta si strigau dupa mamicile lor si ei vin de ceva vreme pe-acolo...
cam asta este pana la ora asta...sa-mi tineti pumnii sa fie bine
n-am citit nimik din urma revin mai tarziu
pe toate si va multumesc ca ne-ati tinut pumnii si ati fost alaturi de noi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andreap ma bucur ca bebelusha este bine
paxelina, bine ca a baut si lichide...sanatate multa

monica

Mergi la inceput