Comori de nov-dec 04 (175)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Onitzo asa esti leita fii-tu!iti sta tare bine!

Cuscra ce culoare faina ai in par si sa stii ca te prinde bine!

Monic bafta multa si sa fie intr-un ceas bun!

si eu ma duc astazi la vopsit(cu vopselele mele din Ro) ca deh avem deschiderea de gradi vineri si tre sa arat klumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Paxelina sanatate multa sa treceti cu bine de pneumonie
Ela, Onitza, super bine va sta cu noile frezuri si vopseluri
bits multumim bafta si voua
miki stai sa o vad intrata si sa stea linistita acolo dupa aceea ma pun si la soare
somn usor tuturor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza

M-AM TUUUUUUUUNS SI VOPSIT!!! IN SFARSIIIIIIIIIIIIIIT!!!!

PUPAM COPILASII BOLNAVIORI!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

SIngura????... Iti sta bine...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits
si eu ma duc astazi la vopsit(cu vopselele mele din Ro) ca deh avem deschiderea de gradi vineri si tre sa arat klumea

Amon si Kenzo

O... bravo... offf... ce mari s-au facut copii....

pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ele
Dar incerc sa pun si eu o poza .http://s254.photobucket.com/albums/hh106/Ele2008/Noi/?action=view¤t=1.jpg .
Mai ce ma apuca dracii cu photobucketul asta.

Elena & Denisa
NOI

Wow... tot scurt... se poarta scurt????????... eu sunt fan par lung... ca acasa mama ma tundea de invatzatoarea si profesorii isi luau ca etalon pt baieti lungimea la parul meu... si cum am 'scapat' ... nu am mai vrut sa stiu de par scurt..
Iti sta bine... uneori ma mai bate si pe mine gandu... patunsori scurte dar traznite... insa imi trece repede..

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Paxelina... pe mess mai mult 'plecata'... ce mai face Deliutza?... cum mai sunteti??

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Saru'mana fetelor de aprecieri. La mine e problema mare cu freza... coafeza mea e la Gl. Am incercat sa ma fac la Bv si mi-au cerut 250 ron si mi s-a parut mult..mai ales ca nu am baza in ele. Si uite asa ma duc la Gl sa-mi fac parul.
Felicia pai si mie imi place parul lung mi se pare mult mai feminin dar sunt batrana mai si nu mai am rabdare sa-l las sa creasca..plus ca e perioada in care e nici scurt nici lung si atunci nu-l suport.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ele daaaaaaaaaaa cu freza asta esti batrana mey. te cred si eu la cei 20 de ani ai tai!!!
ma pregatesc si eu sufleteste ca saptamana viitoare as vrea sa-mi vizitez si eu stilistul ori eu nu prea am cuvant la el , ca el ma tunde cum vrea. e bine macar ca o face super profi si de atatia ani de cand merg la el nu m-a dezamagit niciodata. e o adevarata aventura.

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

ele daaaaaaaaaaa cu freza asta esti batrana mey. te cred si eu la cei 20 de ani ai tai!!!
ma pregatesc si eu sufleteste ca saptamana viitoare as vrea sa-mi vizitez si eu stilistul ori eu nu prea am cuvant la el , ca el ma tunde cum vrea. e bine macar ca o face super profi si de atatia ani de cand merg la el nu m-a dezamagit niciodata. e o adevarata aventura.

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Merci mult pentru varsta data. Ehe...cand oare am avut 20??
Adriana anul trecut in mai m-am tuns in Cj si mi-a luat pentru un tuns 600 mii. Pai eu la Gl cu 700 fac tuns, vopsit si suvite. La par scurt toate astea. Desi cred ca tu din Cj ca si fetele din Bucuresti v-ati invatat cu tarife de astea.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Si am uitat sa zic ceva...citisem undeva ca peste 30 ani parul nu tre sa depaseasca linia barbiei ca altfel te imbatraneste. Asa ca eu m-am conformat .Nu e cred ca e o regula generala dar in cazul meu asa este (ca am vazut vazut eu mamica frumoasa si tinerica de Miki si m-a apucat invidia )

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput