Mamici de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by andreap

Leeloo,pai vad ca se formeaza 'gastile' de carucioare..eu stau in spate la Prosper..cautam vecine si colege de plimbare...

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Aha, acum am inteles! Eu ma duceam cu Stefan - adica inca ma mai duc... - in parc la Romniceanu, spre Academia Militara, e cel mai aproape de mine. Banuiesc insa ca de tine cel mai aproape e Sebastian. Apropos de parcul Sebastian, chiar citeam pe undeva ca vor sa-l desfiinteze - sa faca acolo un teren de tenis si o fintina arteziana? Cica tot muncesc la el de vreo citiva ani si de fiecare data vine unul cu o alta idee..
Cleo - si multumesc!

Gabriela 32+ cu AMR 8 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

pup si la mihaser, pt bb la gradi. Iti recomand sa fii tu tare, si sa te impaci tu cu ideea, tot trebuia sa inceapa, nu? desi...emotii o sa avem si cand se duc copiii la intalnire
alysh, in col mai simt si io intepaturi. Cred ca e normal...
aldesme, da-ne poze cu shoping-areala!! Si poa' gaseshti si explicatia ... cum se leaga stadiul burtica+ ca e mancacioasa. Isi rodea degetul?
babyname, la toate e un inceput!!Noi am reusit sa ne si vedem 1 data.. plus ca ... aici chiar ne 'spovedim'. O sa vezi tu...Poate ti-e greu la inceput, ca iti parem multe, dar apoi ne identifici: aia cu cerclaj, cealalta cu colul moale, cealalta mai are 1 baiat (chiar vreo 3 sunt la al 2lea copil...), alta mai panicoasa etc.

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by babyname

uffff...cate stiti una despre alta....dar incerc si eu sa recuperez....
felicitari pt poze...toate sunteti frumusele foc....sarcina va prieste.
este cineva din dr. taberei? sau naste cineva la municipal? poate stiti ceva de tarifele de acolo.

yuyu

Babyname Bravo! Ai scapat de moderatie!
Stiu ca sunt fete care vor naste la Municipal, parca simonacip. Cat despre tarife, nu stiu ce sa-ti spun... eu nasc la euroclinic, este destul de scump, dar am o asigurare care imi ofera o reduceree substantiala...

Scrie-ne mai multe despre tine..asa o sa te cunoastem si pe tine mai bine! poate atasezi si cateva poze..

Sper ca ai avut o sarcina usoara pana acum si iti doresc si de aici inainte sa fie la fel!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 6 saptamani!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, am pus pe contul din picasa o pozica cu manutza unui bebemic care iese din uter in timpul unei operatii intrauterine. Parca asta este cea reala de care se vorbea :) Ma rog, asta o aveam eu :) Oricum mi se pare impresionant :)

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Simonix/photo#5183859063517122722

Am uitat sa le pup pe capritze O acceptam si pe Cleo in clubul nostru, desi ea nu este capritza dupa ziua de nastere hihi :)

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Babyname,eu si Simonacip nastem la Municipal..acolo am anscut si prima data,in Nov.2004.Atunci am dat 5009sau 550..) ron la medic-nastere normala-,50 ron moasa,neonatolog nu am vrut(ca m-a enervat!),anestezist..nu a fost cazul.Apoi cate 5-10 ron la asistente,infirmiere etc.Acum cred ca undeva pe la 200-250 Euro medic,150 ron anestezist..restul ma orientez pe parcurs.
Leeloo,nu de cativa ani se chinuiesc,de cateva luni..adica nu era grozav el,da' era.E adevarat ca intr-un colt au facut teren de tenis,pe mijloc unde era o cupola va fi fantana.Dar..vor exista(sper) si bancute,alei..exista deja un loc de joaca ptr.copii(un vapor imens,cu plase,topogane,scarite etc),nisip...ma rog,pana la vara sper sa-l termine...am inteles de la cei care locuiesc chiar acolo ca e ca-n balada Mesterului manole:strica azi ce au facut ieri!si tot asa de 6 luni cred!
Arsuri am si eu..deocamdata le ignor!
Am descoperit aseara ca gata,nu-mi mai pot face pedichiura si sa ma epilez singurica..la cosmetica cu mine!
Pup

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonix

Fetelor, am pus pe contul din picasa o pozica cu manutza unui bebemic care iese din uter in timpul unei operatii intrauterine. Parca asta este cea reala de care se vorbea :) Ma rog, asta o aveam eu :) Oricum mi se pare impresionant :)

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Simonix/photo#5183859063517122722

Am uitat sa le pup pe capritze O acceptam si pe Cleo in clubul nostru, desi ea nu este capritza dupa ziua de nastere hihi :)

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Intr-adevar, este impresionanta poza...ti se taie respiratia cand o privesti....

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

cleo, cred si eu ca ai adormit..la ce vreme e afara.. La mine a inceput sa ploua..offf, e asa deprimant..

Fetelor, aseara bebelusa mea s-a miscat foarte mult, a fost foarte agitata, ma lovea foarte foarte tare. Si treaba asta a tinut vreo 2 ore!!! De fapt e foarte agitata mai mereu... Mai sunteti careva in situatia mea?? Ma gandesc tot timpul ca poate nu-i convine ceva, mai ales ca ea are si cordonul in jurul gatului..

Alina 33+ SARA-MARIA

Alina, stai linistita, poate asa face si isi scoate esarfa din jurul gatului. :)
Sa stii ca si bebelusa mea e foarte agitata mai tot timpul. Doar noaptea se linisteste, si asa reusesc si eu sa dorm. In rest...... toata ziua impinge. Eu am sarcina pozitionata jos, si misca din zona buricului pana jos de tot. Alexia nu era asa agitata, ea misca mai sus, de fapt impingea in stomac. Eu zic sa nu-ti faci griji. O sa avem doua fetite sanatoase si vioaie.
Eu sunt la serviciu si se pare ca va trebui sa vin pana de Pasti. Uffffff, simt ca mi-e din ce in ce mai greu.
Promit sa va citesc zilnic cum imi fac putin timp, chiar daca nu o sa reusesc sa va raspund, fiindca am o groaza de facut.
Pup toate burticutele.
33 saptAntonia Melissa
si mami lui Alexia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mihaser - stai linistita ca se va acomoda destul de repede la gradi - cam in 2 saptamini. Eu cind l-am dus in prima zi pe Stefan am stat pe linga gardul gradinitei, pregatita sa "intervin" in caz ca ma sunau sa-l iau ...a plins dimineata cind il lasam acolo cam o saptamina, apoi nu am mai avut probleme - s-a atasat de educatoare, ingrijitoare si copii si se duce cu mare placere!

Ma uitam acum pe listutza noastra si vad ca mai sunt circa 3 saptamini pina la primul DPN - cel al Getutzei...! Cum mai trece timpul...!

Gabriela 32+ cu AMR 8 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Mersi de raspunsuri fetelor, imi propun mereu sa raspund nominal, dar pana ajung la finalul paginilor...uit numele. Asta e, memoria nu e stralucita.
Deci, m-am linistit daca aveti junghiurile in col si voi inseamna ca e normal, umflatul mainilor si picioarelor la fel. Subscriu la partea cu sarea, asa cum am mai zis, eu am luat sare din aceea cu 1/3 sodiu, e un pic mai bine. Pe seara nu am glezna de elefant, nici de gazela, dar hai sa spunem ca e multumitor.

Nu stiu cine zicea de faptul ca bb e agitat 2 ore. Si noua ni se intampla, ultima data am dat vina pe faptul ca am baut cola. M-am dus cu capul, eu nu mai beau cola de ani de zile,dar daca nu as fi baut atunci nu stiu ce mi se intampla, asa pofta imi era. Oricum bb a dansat cateva ore bune, l-a mai linistit tati ca eu nu mai puteam, ma obosise. Acuma de azi dimineata de voios si miscaret. Eu zic sa nu iti faci griji, nu are pb nici cu cordonul, nici nu are vreo alta pb, pur si simplu e treaz si isi exerseaza muschii.

Arsurile eu le potolesc cu lapte, rece ce-i drept, si cu Rennie cand nu se mai poate. Eu stiu ca bicarbonatul asa simplu nu e bun. Dar cati medici atatea recomandari.

Pompa nu mi-am luat inca, si nici nu stiu ce sa fac. Unii zic ca e bine, altii ca nu. Am inteles ca oricum problema de la spital e o pb de colostru. Pana nu iese colostrul se mai blocheaza canalele, si nu le deblochezi cu pompa ci cu masajul. Pompa trage doar de sfarc. Eu vbesc oricum din ce mi-au spus colegele, dar cred ca ne pot lamuri fetele care au deja un bb, experienta lor e mult mai valoroasa.

Ms si pt lamurirea cu galactogyl, eu mai am pe langa asta si un ceai de la Hipp tot pt stimularea lactatiei, o sa incep cu ala, si abia dupa aceea daca e nevoie trec la galactogyl.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+

Mergi la inceput

alexutza Abia astept sa merg la eco.Poate ai dreptate..si-o fi desfasurat cordonul..
Imi pare rau ca trebuie sa mai mergi la serv...Saptamana asta nu ai liber? In ce zona lucrezi?

Vai, ce-mi place numele bebelusei tale!!!! Antonia Melissa!!
Eu am 2 finutze, una de 12 ani, pe nume Alina, si alta de 4 ani pe nume Andreea Antonia. Cu toate ca eu nu am tinut si nu tin ca finii mei sa-mi poarte numele, mamele lor au vrut sa le numeasca asa pt ca le-a placut...

Te pup si servici usor! Sa mai intri sa ne spui ce faci, da??

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput