Mamici de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

uffff...cate stiti una despre alta....dar incerc si eu sa recuperez....
felicitari pt poze...toate sunteti frumusele foc....sarcina va prieste.
este cineva din dr. taberei? sau naste cineva la municipal? poate stiti ceva de tarifele de acolo.

yuyu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Andreea asa este, cleo are dreptate, ttebuie sa ai mare grija la alimentatie.. trebuie sa descoperi singura ce mancare iti face rau. incearca totusi sa eviti mancarurile grele, prajelile, tot ce e picant si mananca putin si des, mai ales in a 2-a parte a zilei.
Eu nu prea am probleme cu arsurile pt ca de ani de zile mi-am impus o alimentatie sanatoasa, cu multe legume si fructe, cat mai putin preparate, fara carne de porc (doar o data pe an-de Craciun, si foarte putin..), fara prajeli (din cand in cand un snitel de pui, curcan ...), foarte mult peste si fructe de mare (minim 4 ori pe sapt), multe salate, prajituri facute in casa...etc. etc. Acum insa urmeaza o perioada foarte solicitanta cu bebelusa, asa ca probabil vom manca ce ne va pregati tati, adica paste (cu masline, busuioc, ansoa, capere si sos de rosii- f.f.f. bune . De fapt asa m-a cucerit..hihihi...mi-a gatit spaghetti si am cazut pe spate....), creveti, oua si mancare chinezeasca....

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 6 saptamani!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

cleo, cred si eu ca ai adormit..la ce vreme e afara.. La mine a inceput sa ploua..offf, e asa deprimant..

Fetelor, aseara bebelusa mea s-a miscat foarte mult, a fost foarte agitata, ma lovea foarte foarte tare. Si treaba asta a tinut vreo 2 ore!!! De fapt e foarte agitata mai mereu... Mai sunteti careva in situatia mea?? Ma gandesc tot timpul ca poate nu-i convine ceva, mai ales ca ea are si cordonul in jurul gatului..

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutuari la burtici si la bebici :)

Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase

Alina_anto - pompitza este manuala, de la Avent. Nu m-am bagat la una electrica, desi am inteles ca ar fi mai eficace, dar sper sa nu prea am nevoie. Eu am luat un kit de voiaj si in el am si 4 biberoni, niste chestii de tzinut lapticul la rece, o tetina de nou nascut, gentutza... Am zis ca oricum o sa iau si bibironi, deci le-am luat asa, la gramada. Si pentru ca am ales Avent, voi merge pe mana lor (sterilizator, incalzitor :D, suzete etc - dar astea dupa ce voi naste le voi cumpara). Eu am vrut pompitza pt ca am inteles ca poate fi utila in maternitate. Sunt fete care m-au sfatuit sa nu iau si sa astept ... dar io asa sunt, capoasa :D E adevarat ca aici as fi putut inchiria una (de la asigurare), evident ca este mult mai ieftin... dar iara... sunt capoasa :D Am vrut io pompitza mea si gata !

Voiam sa ii fac un Andreei - sa stai cuminte si sa fie bine . De asemenea, fetelor care au probleme, cerclaj, arsuri 9am auzit ca e ok sa iei Rennie in sarcina - dar nu bag mana in foc...) etc - multa multa sanatate Si voiam sa le urez fetelor care se duc la eco mult succes, sa veniti cu vesti bune !!!

Pupici

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by andreap
Leeloo,felicitari!pana de Paste e baby expo..si eu astept sa iau ceva ptr.zgubiloi.
PS..da' prin Sebastian/13 septembire nu e nimeni???

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

De ce intrebi? Eu stau chiar pe 13 Septembrie, spre intersectia cu Panduri!
Multumesc de felicitari!
Andree27 - eu vomit cel putin o data pe saptamina...la mine greturile astea matinale nu au incetat...

Gabriela 32+ cu AMR 8 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

cleo, cred si eu ca ai adormit..la ce vreme e afara.. La mine a inceput sa ploua..offf, e asa deprimant..

Fetelor, aseara bebelusa mea s-a miscat foarte mult, a fost foarte agitata, ma lovea foarte foarte tare. Si treaba asta a tinut vreo 2 ore!!! De fapt e foarte agitata mai mereu... Mai sunteti careva in situatia mea?? Ma gandesc tot timpul ca poate nu-i convine ceva, mai ales ca ea are si cordonul in jurul gatului..

Alina 33+ SARA-MARIA

nu cred ca are treaba cu cordonul. Poate ai mancat ceva dulce, la mine clar -daca ajut glicemia - bb e plin de energie. Sau si-a schimbat o pozitie, si da cu mana/piciorul mai cu fortza. Plus ca bb are din ce in ce mai bine definitsi muschii, si deci..putere.
Cat despre cordon, iti recomand sa nu te mai gandeshti. De ce? cordonul are cam juma de metru lungime, este un tesut elastic, care se adapteaza; plus ca bb are instinctele lui bine definite. Cred ca m-am mai laudat, tati s-a nascut cu dubla circulara, acu 30 ani nimeni nu avea cum sa stie; iar la ecograf, dr estimeaza daca asta poa sa fie o problema la nashtere- unde cordonul tre sa se intinda pe o lungime...mult mai lunga (moama, ce romana de injinera am).
Mai era un caz amuzant, la nashtere s-a remarcat la un bb -nod la cordon!! adica...a facut o tumba in burtica, si nu i-a ieshit cu funditza!! Si totusi copilul e sanatos si totul in regula. Asha ca...nu ar trebui sa fie probleme, ai incredere in dr!! Te rog sa il intrebi daca asta e o problema. Plus ca in ultimile sapt, bb nu mai face tumbe mari, dar un triplu shurub in cap sa desfaca impletucirea ... e posibila.
Hai, nu te mai gandi aiurea!!
Pe mine toaaaaata sarcina m-a f***** la cap soacra: "ca DACA are circulara de cordon, ca uite ea ce a patit" "ca daca nu am lapte bun" (aici am fo rea, si i-am zis ca am gene bune, sunt capra de la tzara), "cum sa nu fierb apa sa fac baie la copil" etc. Stiu ca auzi multe poveshti, te rog insa sa nu le bagi in seama, acum cat suntem mai 'delikate'. Intreaba dr-ul, poate rade de tine, poate nu, dar iti poate da o explicatie, si iti poa zice sa nu iti faci griji. Ai incredere in el!!!!

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

welcome beck, leelooo, si felicitari pt prezentare. Recuperezi tu cetitul din urma...

simonix , m-am uitat la poze. O nebunie!! cel putin la hainutze...m-ai dat gata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonix

Salutuari la burtici si la bebici :)

Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase

Alina_anto - pompitza este manuala, de la Avent. Nu m-am bagat la una electrica, desi am inteles ca ar fi mai eficace, dar sper sa nu prea am nevoie. Eu am luat un kit de voiaj si in el am si 4 biberoni, niste chestii de tzinut lapticul la rece, o tetina de nou nascut, gentutza... Am zis ca oricum o sa iau si bibironi, deci le-am luat asa, la gramada. Si pentru ca am ales Avent, voi merge pe mana lor (sterilizator, incalzitor :D, suzete etc - dar astea dupa ce voi naste le voi cumpara). Eu am vrut pompitza pt ca am inteles ca poate fi utila in maternitate. Sunt fete care m-au sfatuit sa nu iau si sa astept ... dar io asa sunt, capoasa :D E adevarat ca aici as fi putut inchiria una (de la asigurare), evident ca este mult mai ieftin... dar iara... sunt capoasa :D Am vrut io pompitza mea si gata !

Voiam sa ii fac un Andreei - sa stai cuminte si sa fie bine . De asemenea, fetelor care au probleme, cerclaj, arsuri 9am auzit ca e ok sa iei Rennie in sarcina - dar nu bag mana in foc...) etc - multa multa sanatate Si voiam sa le urez fetelor care se duc la eco mult succes, sa veniti cu vesti bune !!!

Pupici

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Simo, si eu tot pompa manuala vreau sa imi iau, tot de la Avent.
Cand mi-ai spus ca esti ''capoasa'', am avut o banuiala..asa ca m-am uitat repede la data nasterii tale si ....intuitia mea a fost buna: esti zodia Capricorn! Ca mine! Asa ca te inteleg perfect!! Cand ne intra ceva in cap...
pup capritza!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Leeloo,pai vad ca se formeaza 'gastile' de carucioare..eu stau in spate la Prosper..cautam vecine si colege de plimbare...

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by alina_anto

Alina 33+ SARA-MARIA

nu cred ca are treaba cu cordonul. Poate ai mancat ceva dulce, la mine clar -daca ajut glicemia - bb e plin de energie. Sau si-a schimbat o pozitie, si da cu mana/piciorul mai cu fortza. Plus ca bb are din ce in ce mai bine definitsi muschii, si deci..putere.
Cat despre cordon, iti recomand sa nu te mai gandeshti. De ce? cordonul are cam juma de metru lungime, este un tesut elastic, care se adapteaza; plus ca bb are instinctele lui bine definite. Cred ca m-am mai laudat, tati s-a nascut cu dubla circulara, acu 30 ani nimeni nu avea cum sa stie; iar la ecograf, dr estimeaza daca asta poa sa fie o problema la nashtere- unde cordonul tre sa se intinda pe o lungime...mult mai lunga (moama, ce romana de injinera am).
Mai era un caz amuzant, la nashtere s-a remarcat la un bb -nod la cordon!! adica...a facut o tumba in burtica, si nu i-a ieshit cu funditza!! Si totusi copilul e sanatos si totul in regula. Asha ca...nu ar trebui sa fie probleme, ai incredere in dr!! Te rog sa il intrebi daca asta e o problema. Plus ca in ultimile sapt, bb nu mai face tumbe mari, dar un triplu shurub in cap sa desfaca impletucirea ... e posibila.
Hai, nu te mai gandi aiurea!!
Pe mine toaaaaata sarcina m-a f***** la cap soacra: "ca DACA are circulara de cordon, ca uite ea ce a patit" "ca daca nu am lapte bun" (aici am fo rea, si i-am zis ca am gene bune, sunt capra de la tzara), "cum sa nu fierb apa sa fac baie la copil" etc. Stiu ca auzi multe poveshti, te rog insa sa nu le bagi in seama, acum cat suntem mai 'delikate'. Intreaba dr-ul, poate rade de tine, poate nu, dar iti poate da o explicatie, si iti poa zice sa nu iti faci griji. Ai incredere in el!!!!

Cleo, de ce nu esti langa mine atunci cand mi se intampla lucrurile astea?? Mi-ar face bine..

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput