Mamici de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumesc de sustinere.a.zi am simt bine...nu-mi vine sa credtare as vrea sa ma bucur de sarcina asta,nu sa stau la pat!...plus ca e greu cu un copil de 3 ani sa stai la pat!
ma rog,sper sa ma ajute D-zeu sa rezist cat mai mult.vad ca gynipralul chiar ma ajuta.
Dordia,teoretic pot intra..practic e mai greu..e vb de o diferenta mare de bani intre salariu si cei 600 ron,e vb de cum si daca voi mai avea servici cand ma intorc etc...asa ca prefer sa mai rezist macar 1 luna,apoiin luna mai medicale ,cu 1 Iunie CO apoi cele 126 zile..sa vedem si organismul meu ce parere are
Ma bucur ptr.cele care si-au terminat 'aprovizionarea'..eu mai am de luat destule.Astept Baby expo ptr.carut si termometru de ureche/frunte.restul...de pe la magazine.
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dordia, eu sunt cu IOR-ul!!!! Este!!sa vezi ce ne mai plimbam...
Cleo, Alysh, va asteptam si pe voi!!Daca puteti ajunge, ca stati relativ mai aproape...

Gabitzule, ce ai facut la eco??

Andreutza, las-o mai moale cu serviciul, 4 saptamani cat iti propui tu sa rezisti e putintel, trebuie sa implinesti 37...
Baga-ti un medical sau un CO, cateva zilute.
Lorich, pupici de la mine si de la sis. Iar sunt la ea, pe baricade.
va salutam si intram mai incolo.

Laurita 33, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor!

Mama, ma asteptam sa vad ca ati dat gata un capitol, dar chiar doua??? Si nu am lipsit decit 3 zile....

Din pacate nu am timp sa citesc din urma, dar sper sa ma prind eu treptat...sper insa ca toata lumea e ok si nu au fost surprize!

Eu sunt inapoi la birou, prezentarea a iesit ok, am avut ceva emotii dar pina la urma am scos-o eu la capat...

La Kidex nu am mai ajuns, o sa ma duc prin oras sa vad ce ii gasesc lui fiu-meu de Paste - imi amintesc de cind eram copil ca de Paste mama ne imbraca cu lucruri noi din cap pina-n picioare si asa am de gind sa fac si eu acum...

Va pup pe toate si ma duc sa citesc macar paginile din capitolul asta...

Gabriela 32+ cu AMR 8 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor,
De ieri asa arsuri am de numa si azi dimineata ,iara , asa rau mi-a fost ca iara am vomat!!E normal???Nu exista ceva sa pot sa iau sa nu mai am asa arsuri?

Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Laura,stiu ca 4 sapt e putin..macar fac 7 luni..asa am gandit si la Mariuca si uite ca am nascut-o la 40 sapt!Sper sa fie OK...acume bine,am soacra la mine sa spele,calce,piata etc,de miercuri stau acasa pana duminica..incerc sa ma odihnesc,poate trece 'episodul' asta!
Leeloo,felicitari!pana de Paste e baby expo..si eu astept sa iau ceva ptr.zgubiloi.
PS..da' prin Sebastian/13 septembire nu e nimeni???

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Leello felicitari pt prezentare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Simonix Am vazut toate pozele, si cu tine-esti o gravidutza foarte draguta!, si cu hainutele-sunt super!! Pompa de san este manuala sau electrica?

Simonacip, Gabitza Ati fost la eco???? Asteptam vesti....

Noi maine plecam la munte, la niste prieteni, si stam pana duminica!!! Asa ca azi fac bagajele, merg la epilat, pedichiura..., incerc sa mai spal ceva rufe si poate reusesc sa mai calc din hainutele Sarei.
Ma uit pe geam si nu-mi dau seama unde a disparut soarele.. Era asa frumos afara cand m-am trezit., iar acum e frig si bate vantul..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 6 saptamani!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Inca nu am fost la doctorita. La 14:30 am programare. Cred ca pe la ora 13 o sterg de la birou, ca nu stiu cum se circula prin oras.
Si nici nu mai am stare, sunt obosita deja si mi-e somn.
De-abia astept zilele astea libere de NATO.

Acesta e un control normal, nu e inca eco de trim.III, acela va fi peste exact o luna. Dar doctorita are ecograf in cabinet si de obicei ma pune la el sa vada care mai e situatia, dar nu face toate masuratorile, ci doar cele esentiale.

Andreea, pentru arsuri poti sa mesteci cate un Rennie sau Maalox sau Dicarbocalm. Toate au aceleasi substante active, doar pretul difera.
Eu seara patesc ca tine, ma doboara arsurile dupa ce mananc ceva. De obicei imi trece cu lapte, dar la nevoie vag si cate un anti acid din asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Fetelor,
De ieri asa arsuri am de numa si azi dimineata ,iara , asa rau mi-a fost ca iara am vomat!!E normal???Nu exista ceva sa pot sa iau sa nu mai am asa arsuri?

Poze

lapte calduts. Baut treptat...calmeaza pe moment, dar arsurile pot reveni, dar dai inainte cu inca o cana de lapte. Dr mi-a zis si de bicarbonat. Am auzit si de maloox, din care am luat acu multi ani, si care era..tot asha, pt un timp, ca si laptele. Asha ca nici nu am mai cautat sa vad daca e sigur ok in sarcina sau nu...
A, si intre timp, sa fii atenta si la mancare...la mine e clar ce mi-a dat peste cap: prajit, porc, mancare grea, mancare prea multa...

alina-anto si in Berceni a fujit soarele. Si io...am, mai adormit un pic cu cartea pe piept. halal cititor sunt!!!

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Multumesc Gabitzule si Cleo!Acuma am luat Maalox si e mai bine!!!
Laptic nu am cum sa beau la servici ca nu am unde sa-l incalzesc dar voi bea cum ajung acasa!!

Poze

Mergi la inceput