Mamici de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Fug imediat, ca vine cristi si dc vede cu ce miam pierdut eu timpul !!!! ei binew, ca pe langa asta miam facut si necesarul pt spital, ca maine vreau sa merg sa inchei si acest capitol din viata mea si bebe poate sa vina linistit ca are de toate !

Ah, va rog sa mai imi spuneti ce ceaiuri am nevoie ? pt colici, etc, mai stiu eu ce... si medicamente tre ceva inafara de fiole algolcamin ?

_

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 2 SAPTAMANI SI 5 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

getutza - ceaiuri iti trebuie de anason si fenicul - astea pentru stimularea lactatiei, de altele nu stiu... Daca intrebi pentru bb e prea devreme, o sa-ti spuna pediatrul ce sa iei!

Fetele eu va pup, ne "auzim" lunea viitoare ca de miine pina vineri stau acasa si nu am acces la net!

Gabriela 32+ cu AMR 8 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Pentru lactatie, nu stiu, poate prefer sa nu iau, inca nam cerut parerea nimanui, dar din ce in ce mai des mie de cateva luni imi iese colostrul... asta nu inseamna ca o sa am destul oare ?? dar chestie, numai din sanul stang... ca din cel drept... doar de vreo cateva ori, maxim de 10 ori, pe cand din cel stang, ei bine, de vreo 100 ori ... ma refeream ceaiuri pt altceva, eu stiu ??? nu trebuie ??? oricum o sa iau si dinastea, sa fiu sigura ca nu imi va trebui si sa nu am...

fetele

================================================

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna mamicilor!

Despre lactatie eu zic sa nu va faceti probleme de acum, ca mai ales la nasterea naturala lapticul vine el doar sa invete bebe sa suga... eu si-n maternitate imi faceam probleme si mi-a zis pediatra ca fii-mea e cam puturoasa si se enerveaza cand nu simte lapticul, insa in cateva zile invata sa traga asa bine ca o sa va distrati cum se desfunda cate-un canal si il stropeste pe fata... Ceai am bagat la greu chimen cu anason de visam un pahar de Cola si noaptea cateva luni... iar de colici ceaiurile speciale pt bebe din comert...

Vreau sa va multumesc din sufletel pt raspunsurile despre FL. faza tare: m-am dus azi la alta eco la lasermed ca n=aveam stare simai intai ca mi s-a-ntors flacaul cu capu-n jos, a doua ca lungimea femurului e nu 48mm ci 57.3mm, probabil la prima eco a fost greu de masurat fiindca se ingramadise cu picioarele in jos si statea ghemuit... in rest toate arata super pt 30 saptamani, deci m-am calmat total. Colul e de 2 cm, stau cuminte ca e intredeschis.

Chiar daca intru mai rar, ma bucur ca mi-ati raspuns asa prompt, si cand te gandesti ce m-am mai stresat....
Va pupacesc, bafta la cumparaturi pt bebe (nici eu nu i-am luat hainute si tb urgent sa fac sacosica de spital) si sa fiti cuminti si sanatoase!!!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Capitolul 50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Pe picassa la contul comun : Alina si Leeloo nu au nici o poza pusa in albumele "Poze bebe+eco+poze Alina" si "Leeloo2004"..... sa vedem si noi niste pozici

Alina, imi plce tare mult "catelusul mic"

Aime imi place tare mult camera lui bebe mic (sau mica ? ) nu mai stiu... nu ma impusca...!

Aelita, Sofia e o papusa !

pup toate fetele !

Geta 37+2 , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

Getutza,catelusul mic este de fapt o catelusa, de 6 ani, pe nume Sisi. Am adus-o special din Ungaria, pt ca acum 6 ani nu am gasitr la noi in tara un saint-bernard cu pedigree. O iubesc la nebunie!! E o scumpa, si ma iubeste si ea foarte mult!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 6 saptamani!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip

Alina_anto, felicitari pt rezultate...ce bine ca n-ai nici un tratament de luat. Cum s-au nimerit toate la mine?? A mai luat cineva antibiotic in sarcina?
Ralu_t, pai in sapt 35 se repeta analiza pt streptococ B, dar dc ai repetat-o deja de 2 ori si e negativa...nu cred ca te mai pune s-o repeti..
Andreeap, dar oare pt noi se va rezolva ceva cu indemnizatia asta pina intram si noi in CIC? TAre ma indoiesc...Aaa, uitasem ca la gradi e vacanta, atunci e bine si e bine ca-ti pastrezi si bona...ce sa faci, n-ai altfel cum...La mine , David merge inca la cresa, si cresele n-au vacanta. Din fericire pentru mine nu sunt nevoita sa-l tin acasa. Din toamna il mut la gradi.

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 19 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Simonu te mai necaji...stii ca de fiecare data dupa ploaie rasare si soarele..Asa ca "lupta" in continuare cu toate problemele astea si ai sa vezi ce baietel cuminte, sanatos si voios o sa ai!!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andree27

Fetelor cucuietelor,,

In sfarsit am terminat cu inventarul!!

Fetelro va dau o veste:am gasit al doilea nume la Eric!Il va chema Eric Sebastian!!!VA place??

Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Imi place numele !! Se potrivesc impreuna Eric - Sebastian

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput