Mamici de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
Getutza81 spune:
Nu imi spune nimeni cum sa fac la semnatura sami apara scris mai mare, sau colorat ??

![]()
![]()
![]()
Geta
37+2
, iubitoare de
AMR: 2 SAPTAMANI SI 5 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
gabitzam spune:
Getuta, ca sa apara colorat scrii de exemplu asa, pentru rosu:
[ red ]textul tau[ /red ]
Daca vrei sa apara scris mai mare
[ size=3 ]textul tau[ /size=3 ]
Taie tu blank-urile dintre paranteze si poti pune alta culoare sau alta marime.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Leeloo, se poate face upload pe picasa direct de pe web, eu asa am facut. Nu am folosit programul lor, nu e obligatoriu.
Pai mie imi spune ca trebuie sa-mi instaleze Picassa Web Albums Upload Control... ma poti lamuri tu cum sa le uploadez de pe web?
Gabriela
32+ cu
AMR 8 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Getuta, ca sa apara colorat scrii de exemplu asa, pentru rosu:
[ red ]textul tau[ /red ]
Daca vrei sa apara scris mai mare
[ size=3 ]textul tau[ /size=3 ]
Taie tu blank-urile dintre paranteze si poti pune alta culoare sau alta marime.

Geta
37+2
, iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
leeloo2004 spune:
Gabi, stai ca m-am descurcat pina la urma...din intimplare...![]()
Mi-am "populat" albumul cu 4 poze!
Foarte frumos numele de Eric Sebastian!!!
Gabriela
32+ cu
AMR 8 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Getutza81 spune:
Cum mia iesit ?
Geta
37+2
, iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
buburuzii spune:
prezent la apel 
citesc tot ce scrieti, din pacate nu reusesc sa tin pasul si sa si scriu... pana ma trezesc sa raspund la un subiect, deja s-a trecut la altceva...
in primul rand, pupici fetelor cu probleme, sa stati cuminti si sa treceti cu bine de perioada asta mai nasoala. cum zicea cineva mai devreme, mai bine "safe than sorry". Asa ca stati cuminti in pat si nu va agitati prea tare, ca se agita si mogaldeatza aia mica, mica...
antibiotice - eu am luat in primele 2 sapt de sarcina, nici nu stiam ca sunt
si am facut si radiografie la plamani... sper sa fie totul bine in final
hainutze - eu parca n-am cumparat asa multe
, am vreo 10 body-uri diferite ca marime, de la nou nascut la 6 luni, salopetzici cu bretelutze, pantalonashi, manushi si ciorapei si cam atat... ce sa mai, le inghesui intr-o punga de cora/carrefour daca ma chinui nitzel. sper sa mai cumpar, ca a inceput sa-mi placa... mi-e frica sa nu iau insa prea multe, ca la cum cresc astia micii in primele luni...
spalat hainutze - eu ma gandeam sa le fac o spalare cu detergent normal si dubla clatire asa prin mai (adica cu o luna inainte de naster). apoi le calc frumos si le pun in dulapior.. nu stiu inca in care, hihihi
vergeturi - nu stiu ce sa zic, eu am folosit mustela cu dubla actiune de prin luna 3-4 si nu se vede nici una, nici pe burtica, nici pe sani... asta in conditiile in care am luat deja ~15 kg, iar materialul clientului e foarte prost, sunt plina de vergeturi prin alte parti... sper sa nu apara prea multe si sa gasesc o solutie sa scap de astea pe care le am deja
gimnastica - am inceput de vreo saptamana si sunt tare incantata. mie imi face bine mai mult psihic, ma incurajeaza foarte mult sa vad ca ma pot totusi misca cu burtoiul dupa mine, hihihi.
mustela - foarte incantata de produse, am golit standul de la kidex
, mi-am luat gel restructurant pentru dupa nastere si gel pentru sani (impotriva ragadelor), si spuma pentru spalat bebe pe corp si cap, si servetele umede ca nu m-am putut abtine... cu toate ca de ultimele imi pare rau, ca sunt tare scumpe, cred ca voi trece pe nivea baby in continuare
am mari emotii, maine ma duc la eco. sper sa fie totul bine ca am pasarele multe in cap si vreau la plimbare in
, DanaH stie...
Apropos, Dana, tu cat ai dat pe patutz? Mi-a placut mult patutzul de la PreMaman, cred ca era al lui MissParker... si cand te gandesti ca la banii aia cumperi in RO de-abia un Bertoni ca vai de el...
cam atat am avut de povestit, nu pot sa fiu prea activa ca sunt pe la munci si nici nu voi scapa de ele asa de repede cum as fi vrut, adica mai trebuie sa vin pana in jur de 10 mai
va pup pe toate,
Mihaela
28+
Getutza81 spune:
Dar acuma ?
Geta
37+2
Bogdan Silviu
iubitoare de 
eu si cristi
Nunta de Vis !
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by Magnetism79
Acuma e mult mai bine, imp este sa iti placa tie
si acu e s mai bine, dupa ce am pierdut o ora jumate cu asta
ce sa faci, dc omu nare de lucru, isi face !
Geta
37+2
Bogdan Silviu iubitoare de 
eu si cristi
Nunta de Vis !