Mamici de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
simonacip spune:
Alina_anto, felicitari pt rezultate...ce bine ca n-ai nici un tratament de luat. Cum s-au nimerit toate la mine??
A mai luat cineva antibiotic in sarcina?
Ralu_t, pai in sapt 35 se repeta analiza pt streptococ B, dar dc ai repetat-o deja de 2 ori si e negativa...nu cred ca te mai pune s-o repeti..
Andreeap, dar oare pt noi se va rezolva ceva cu indemnizatia asta pina intram si noi in CIC? TAre ma indoiesc...
Aaa, uitasem ca la gradi e vacanta, atunci e bine si e bine ca-ti pastrezi si bona...ce sa faci, n-ai altfel cum...La mine , David merge inca la cresa, si cresele n-au vacanta. Din fericire pentru mine nu sunt nevoita sa-l tin acasa. Din toamna il mut la gradi.
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 19 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Getutza81 spune:
Leeloo, da, leam vazut...
, ok atunci dc asa sta treaba... ma bagam si eu in seama... ![]()
Geta
37+2
, iubitoare de
AMR: 2 SAPTAMANI SI 5 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Alina_anto, felicitari pt rezultate...ce bine ca n-ai nici un tratament de luat. Cum s-au nimerit toate la mine??A mai luat cineva antibiotic in sarcina?
Ralu_t, pai in sapt 35 se repeta analiza pt streptococ B, dar dc ai repetat-o deja de 2 ori si e negativa...nu cred ca te mai pune s-o repeti..
Andreeap, dar oare pt noi se va rezolva ceva cu indemnizatia asta pina intram si noi in CIC? TAre ma indoiesc...Aaa, uitasem ca la gradi e vacanta, atunci e bine si e bine ca-ti pastrezi si bona...ce sa faci, n-ai altfel cum...La mine , David merge inca la cresa, si cresele n-au vacanta. Din fericire pentru mine nu sunt nevoita sa-l tin acasa. Din toamna il mut la gradi.
David (10 nov 2004) si
SimonaAMR 19 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Eu am luat antibiotic - ampicilina parca intrucit am facut de Craciun o sinuzita foarte pacatoasa...
Gabriela
32+ cu
AMR 8 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
DanaH spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Alina_anto, felicitari pt rezultate...ce bine ca n-ai nici un tratament de luat. Cum s-au nimerit toate la mine??A mai luat cineva antibiotic in sarcina?
Simona, eu am luat de trei ori antibiotic in sarcina asta. de doua ori amoxicilina si a treia oara altceva, nu imi mai amintesc exact cum ii zicea. primele doua dati se pare ca am laut degeaba, aveam infectie urianra, nu zic, mi-a trecut momentan infectia (sau, ma rog, durerea) dar cand am cerut analize mai amanuntite, si-au dat seama ca bacteria aceea (apropo, nu era stafilococ b) nu reactioneaza la amoxicilina.
nici eu nu sunt mare iubitoare de medicamente, mai ales de antibiotice, si mai ales in sarcina, dar cu infectiile acelea, am crezut ca mor de durere. plus cu febra pe care o aveam riscam sa ii fac mai mult rau lui bebe. oricum, amoxicilina stiu ca este permisa in sarcina, si la fel scria si pe prospectul celuilalt antibiotic.
oricum, pana la urma ramane la latitudinea ta daca iei sau nu, evident dupa ce medicul iti zice daca sunt riscuri pt bebe sau tine.
Dana
35+
Andree27 spune:
Fetelor cucuietelor,,
In sfarsit am terminat cu inventarul!!
Fetelro va dau o veste:am gasit al doilea nume la Eric!Il va chema Eric Sebastian!!!VA place??
Poze
Andreea
30+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 10 saptamani!!!
gabitzam spune:
Simona, si eu am luat antibiotic, in sapt. 20, dupa amniocenteza.
Leeloo, se poate face upload pe picasa direct de pe web, eu asa am facut. Nu am folosit programul lor, nu e obligatoriu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Fetelor cucuietelor,,
In sfarsit am terminat cu inventarul!!
Fetelro va dau o veste:am gasit al doilea nume la Eric!Il va chema Eric Sebastian!!!VA place??
Poze
Andreea30+in asteptare de un ingeras:
Eric
Foarte frumos numele Eric Sebastian, sa va traiasca puiul !
Geta
37+2
, iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
Andree27 spune:
Multumim la fel Getutza si tuturor!!!
Am plecat la socrela!!!
Poze
Andreea
30+in asteptare de un ingeras:
Eric
Magnetism79 spune:
quote:
Originally posted by Getutza81quote:
Originally posted by Magnetism79
Fetelor am avut timp pana cum sa va citesc , peste vreo 10 min merg sa pap ceva ca de azi dim nu am papat decat lapte, cafea fara cofeina o ceasca tot cu lapte, un mar mare si o gogoasa si asta micu cam cere de papa.
La capitolul facut ceva de mancare nu fac mai nimic ca soacra-mea face mult si buuuun asa ca la noi la buc e liniste si pace , de aia am si facut-o in stil american , oricum noi nu mancam prajeli deloc si nici sosuri, mai mult gratare si salate+ f. multe fructe si peste de la Tulcea, deci fara peste oceanic, mai mult in ult timp am mancat si somon dar din acela file si recomand tuturor somonul la gratar, f. bun si f. gustos cu lamaie bineanteles.
Recunosc ca nu ma dosre nimic deocamdata nici cand ma intorc nisi cand dorm, azi am bagat smn pana la 11.30, bineanteles cu pauza de rigoare de la 6.30, pe la 7 am adormit si m-am trezit pe la 11.30, pernutele mele sunt tare firave si micute dar nu am probleme cu somnul, la mine problema e ca nu pot sa stau locului nici un minut trebuie mereu sa fac ceva , ba si sa car cate ceva trebuie , asa e firea mea nu pot sa stau locului mereu imi gasesc o ocupatie si am observat ca dupa un astfel de efort bebe e mai agitat si se intareste burtica dar isi revine, cred si eu cum e sa faci mersul piticului si apoi sa te cocoti pe tote dulapurile cu 20 de kg in plus? Ma termina ce sa zic, eu insa am o problema cu coloana am niste hernii intraspongioase , eram programata la opertie acum in Iunie, din cauza asta imi amorteste piciorul stg, pt ca una din ele face compresie pe nerv si dupa un efort sustinut cand ma intind in pat nu ma mai pot misca deloc zici ca sunt paralizata ..........i-am zis medicului de asta si a zis ca vom lua cea mai buna decizie impreuna referitor la nastere sa vedem cum va fi atunci, eu sper din tot sufletul sa nasc natural, nu imi e frica de dureri si nu mi-a fost niciodata , dar pana atunci mai am 2 luni si vreo 3 sapt sa vad ce si cum.....
Pupici si va urmaresc+28 cu Bogdan Gabriel
Probleme cu coloana am si eu, si la fel cateodata nici eu nu ma abtin din facut efort, si la fel ca tine patesc, parca paralizez cand ma pun in pat dupa un efort mai mare... Nici mie nu mie frica de durerile nasterii, nu stiu de ce... in plus am o vorba acuma in ultima vreme, mai bine o durere mare si scurta decat o durere sacaietoare si indelungata ca acuma inainte de nastere... Si bebe al meu tot Bogdan se va numi... mi se pare ca e un nume de oameni mari (nu grasi, mari la figurat, regi, etc...
)
Geta37+2
, iubitoare de
![]()
eu si cristi
Nunta de Vis !
Bravo Getutule cu numele ales la baiat, e un nume frumos, pe sotul meu trebuia sa-l cheme Bogdan dar cand s-u dus sa-i faca certif de nastere a plecat unul dintre bunici, respectiv cel din partea tatalui, sa-l declare si l-a numit Anton, ca pe el, soacra-mea atunci s-a imbolnavit nu a mai avut lapte cateva zile sa-i dea sa pape, a facut o depresie ce sa mai , asa ca una e sa iti puna parintii numele si tu sa te trezesti ca il chema altfel.
Hai Getutza ca mai ai un picutz si vine bebe , atunci nu mai ai timp sa stai cu noi ca vei fi f. ocupata dar te rog mult sa ne povestesti macar cum a fost nasterea sa stim si noi.
Poate vine bebeinainte de Sf Gheorghe cand te sarbatoresti cred?Si eu ma sarbatoresc tot atunci asa ca poate iti face vreo surpriza si apare cel mic pana la ziua ta de nume.
Pupici
Getutza81 spune:
Andreea, nici sa nu va ganditi voi ca scapati fara sa va povestesc magicele momente !!!
Acuma nu stiu cand pica sf gheorghe, a in 23 aprilie, da pai ce sa zic, bebe hotareste... eu as vrea totusi sa fie dupa termen...
dar nu de paste...
Geta
37+2
, iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !