Mamici de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
andreap spune:
ia cititi aici:
http://www.realitatea.net/166077_Doua-instante-judecatoresti-au-decis-ca-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-este-discriminatorie-si-insuficienta-.html
sau:
http://www.adevarul.ro/articole/femeile-au-castigat-salariul-de-mama/346246
E cam acelasi lucru..cine se pregateste de tribunal?
?
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
ralu_t spune:
fetelor cata harnicie!!!! n-am avut net pana la ora asta ca a fost femeia la curatenie si am stat in camera fara net pana acum si cand am vazut 5 pagini...mda...se vede ca sta lumea mai mult pe acasa.
sper sa nu ma lase neuronul si sa tin minte sa raspund la mai toate intrebarile.
alra sa fie intr-un ceas bun, sa aiba grija DD de voi si sa nu uiti sa fii optimista, sigur o sa vezi o inimioara!
ptcleo cu perna de alapta: eu mi-am luat-o de pe net de la laredoute, am stat dupa ea cam o luna de zile insa sunt dependenta. si-n spital am fost cu ea dupa mine
, va dati seama cum se uitau toate asistentele...si ca sfat, sunt mai multe tipuri de perne de alaptat. sunt unele ca a mea, din bilute de polistiren, care stau in orice forma le pui, eu dorm cu ea intre picioare ca un carnat, si cu capul pe partea de sus, sau sunt altele rigide, din burete tare, care-s ok pt alaptat bb insa nu-s bune pt gravi.eu stiu ca se gasesc la mothercare si la active center,un centru de gimnastica/cursuri gravide, pe calea grivitei langa piata matache.da cautare pe net si sigur gasesti. problema e ca-s cam scumputze, in jur de 50 euro, insa parol, pentru mine a facut toti banii. io dorm neintoarsa, si sunt ca un copil mic cu paturica preferata, o car dupa mine in toate paturile/canapelele de prin casa. nici nu mai am senzatia ca am luat-o pt bebe
gabitza felicitari pt eco. si eu stau cu un nod in gat, peste 2 zile avem morfo de trim 3, Doamne ajuta!!! Tare faza cu bona cea nemiloasa, mult mai bine ea decat mami![]()
fetelor, cum e cu streptococul b? de cate ori trebuie facuta analiza? mie mi-a zis dr. in saptamana 28, a fost negativ, mi-au refacut analizele in spital, la 31 tot negativ. o sa mai trebuiasca sa repet si in saptamana 36??
cenia, te invidiez ,intr-adevar ar fi tare frumos si la noi un baby shower. eu imi amintesc cu atat drag de petrecerea burlacelor, care desi nu a fost genul de petrecere surpriza, toate cadourile si urarile de bine mi-au mers la suflet, si mai ales sa vad atata lume adunata la evenimentul meu. nu-mi pot imagina decat o minunatie si mai mare fiind vb de bb
simona abia astept si eu vremea buna, un bb mare si grasan plimbat in carucior. pana una alta vad ca DD nu ma deprima definitiv si nu sufar ca nu ma pot plimba zilele astea, ca tare e frig si urat.
andreeap ma bucur ca te-au lasat contractiile si e f bine ca de maine te mai odihnsti un pic.
pt cine intreba, scuze ca nu mai retin, burtica tare inseamna contractie. dureroasa sau nu. se poate intari mai ales cand e vezica plina si disconfortul e cu atat mai mare, deci poate fi o explicatie pt cele care simt dureri dimineata. daca mergeti la pishu, mai doare dupa?
mihaiser, cum e aia? prietenii stiu de ce
uite ca stau acum cuminte sa recuperez pt activitati... dar si la mine s-a inchis colul de cuminte ce am fost, sper sa fi si ramas asa.
alysh surori de suferinta? mai bine eram doar surori de odisee, dar asta e, ce sa-i faci? bine ca exista remedii.
fetelor, atat m-a dus memoria, va mai scriu eu daca am sarit pe cineva.
pupici
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
32+
AMR 8 saptamani-sper
drumul lui bebe
poze
Getutza81 spune:
Pe picassa la contul comun : Alina si Leeloo nu au nici o poza pusa in albumele "Poze bebe+eco+poze Alina" si "Leeloo2004"..... sa vedem si noi niste pozici ![]()
Alina, imi plce tare mult "catelusul mic" ![]()
Aime imi place tare mult camera lui bebe mic (sau mica ? ) nu mai stiu... nu ma impusca...!
Aelita, Sofia e o papusa !
pup toate fetele !
Geta
37+2
, iubitoare de
AMR: 2 SAPTAMANI SI 5 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
Magnetism79 spune:
Fetelor am avut timp pana cum sa va citesc , peste vreo 10 min merg sa pap ceva ca de azi dim nu am papat decat lapte, cafea fara cofeina o ceasca tot cu lapte, un mar mare si o gogoasa si asta micu cam cere de papa.
La capitolul facut ceva de mancare nu fac mai nimic ca soacra-mea face mult si buuuun asa ca la noi la buc e liniste si pace , de aia am si facut-o in stil american , oricum noi nu mancam prajeli deloc si nici sosuri, mai mult gratare si salate+ f. multe fructe si peste de la Tulcea, deci fara peste oceanic, mai mult in ult timp am mancat si somon dar din acela file si recomand tuturor somonul la gratar, f. bun si f. gustos cu lamaie bineanteles.
Recunosc ca nu ma dosre nimic deocamdata nici cand ma intorc nisi cand dorm, azi am bagat smn pana la 11.30, bineanteles cu pauza de rigoare de la 6.30, pe la 7 am adormit si m-am trezit pe la 11.30, pernutele mele sunt tare firave si micute dar nu am probleme cu somnul, la mine problema e ca nu pot sa stau locului nici un minut trebuie mereu sa fac ceva , ba si sa car cate ceva trebuie , asa e firea mea nu pot sa stau locului mereu imi gasesc o ocupatie si am observat ca dupa un astfel de efort bebe e mai agitat si se intareste burtica dar isi revine, cred si eu cum e sa faci mersul piticului si apoi sa te cocoti pe tote dulapurile cu 20 de kg in plus? Ma termina ce sa zic, eu insa am o problema cu coloana am niste hernii intraspongioase , eram programata la opertie acum in Iunie, din cauza asta imi amorteste piciorul stg, pt ca una din ele face compresie pe nerv si dupa un efort sustinut cand ma intind in pat nu ma mai pot misca deloc zici ca sunt paralizata ..........i-am zis medicului de asta si a zis ca vom lua cea mai buna decizie impreuna referitor la nastere sa vedem cum va fi atunci, eu sper din tot sufletul sa nasc natural, nu imi e frica de dureri si nu mi-a fost niciodata , dar pana atunci mai am 2 luni si vreo 3 sapt sa vad ce si cum.....
Pupici si va urmaresc
+28 cu Bogdan Gabriel
Getutza81 spune:
Fetele urmatoare nu au mai dat nici un semn de viata de muuuult timp, ce ziceti de un apel de prezenta ??? poate mai revine vreuna...(de la inceput pana la sfarsit):
Estella
Adidana13
Nikooradea
Cadina
CNico
Nikybr
Onyxg1988
Diana79
Violeta11
Ylari
Yania
Taty
Dana_M
Adriana_78
CamiM
Analisa
Billy_Billy
Ina78
Dutza04
Denisa73
Mihbut
Alinac73
Mivan
Trinity
Simona8004
Deeapui
Ache
Cristy74
Vera_2209
GD
Diana_d
Lilirusu
Carmenmami
Vianne
Luminel
c.myry
Desiree2002
Adelina2008
Monik16
Andrada79
Lenca
Andora
Maria26
Biabaus
TaniaForsea
cris210580
Stefany_p
Tera
Sandyy
Pemidar
bibicad
Daniela_sb
Danutza77
elena_g
Nicole1980
Almy
TaniaS
Icazagiu
alinabc
BlueAngel
Ramna
Dienuca
Geta
37+2
, iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
Getutza81 spune:
Adica sunt 62 de fete !!! cam multicele lipsesc...

Oricum, le dam la toate cate un
si le asteptam cu mult drag macar sa ne mai zica cum sunt !
Geta
37+2
, iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
Getutza81 spune:
Si mai rog pe cineva care se precepe, sami puna si mie la numele lui bebe urmatorul: BOGDAN SILVIU
multumesc, 

A, si mai e de modificat la lista zilele de nastere, am intrat in aprilie...
Geta
37+2
, iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by Magnetism79
Fetelor am avut timp pana cum sa va citesc , peste vreo 10 min merg sa pap ceva ca de azi dim nu am papat decat lapte, cafea fara cofeina o ceasca tot cu lapte, un mar mare si o gogoasa si asta micu cam cere de papa.
La capitolul facut ceva de mancare nu fac mai nimic ca soacra-mea face mult si buuuun asa ca la noi la buc e liniste si pace , de aia am si facut-o in stil american , oricum noi nu mancam prajeli deloc si nici sosuri, mai mult gratare si salate+ f. multe fructe si peste de la Tulcea, deci fara peste oceanic, mai mult in ult timp am mancat si somon dar din acela file si recomand tuturor somonul la gratar, f. bun si f. gustos cu lamaie bineanteles.
Recunosc ca nu ma dosre nimic deocamdata nici cand ma intorc nisi cand dorm, azi am bagat smn pana la 11.30, bineanteles cu pauza de rigoare de la 6.30, pe la 7 am adormit si m-am trezit pe la 11.30, pernutele mele sunt tare firave si micute dar nu am probleme cu somnul, la mine problema e ca nu pot sa stau locului nici un minut trebuie mereu sa fac ceva , ba si sa car cate ceva trebuie , asa e firea mea nu pot sa stau locului mereu imi gasesc o ocupatie si am observat ca dupa un astfel de efort bebe e mai agitat si se intareste burtica dar isi revine, cred si eu cum e sa faci mersul piticului si apoi sa te cocoti pe tote dulapurile cu 20 de kg in plus? Ma termina ce sa zic, eu insa am o problema cu coloana am niste hernii intraspongioase , eram programata la opertie acum in Iunie, din cauza asta imi amorteste piciorul stg, pt ca una din ele face compresie pe nerv si dupa un efort sustinut cand ma intind in pat nu ma mai pot misca deloc zici ca sunt paralizata ..........i-am zis medicului de asta si a zis ca vom lua cea mai buna decizie impreuna referitor la nastere sa vedem cum va fi atunci, eu sper din tot sufletul sa nasc natural, nu imi e frica de dureri si nu mi-a fost niciodata , dar pana atunci mai am 2 luni si vreo 3 sapt sa vad ce si cum.....
Pupici si va urmaresc+28 cu Bogdan Gabriel
Probleme cu coloana am si eu, si la fel cateodata nici eu nu ma abtin din facut efort, si la fel ca tine patesc, parca paralizez cand ma pun in pat dupa un efort mai mare... Nici mie nu mie frica de durerile nasterii, nu stiu de ce... in plus am o vorba acuma in ultima vreme, mai bine o durere mare si scurta decat o durere sacaietoare si indelungata ca acuma inainte de nastere... Si bebe al meu tot Bogdan se va numi
Geta
37+2
, iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
elenuca spune:
interesant... deci... sa nu lasam stresul sa ne domine !
http://www.click.ro/sanatate_click/gravidele-stresate-isi-imbolnavesc-si-nepotii
Elenuca
30 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Getutza81
Pe picassa la contul comun : Alina si Leeloo nu au nici o poza pusa in albumele "Poze bebe+eco+poze Alina" si "Leeloo2004"..... sa vedem si noi niste pozici
Alina, imi plce tare mult "catelusul mic"
Aime imi place tare mult camera lui bebe mic (sau mica ? ) nu mai stiu... nu ma impusca...!
Aelita, Sofia e o papusa !
pup toate fetele !
Geta37+2
, iubitoare de
![]()
eu si cristi
Nunta de Vis !
Geta - eu va citesc de la servici si de aici nu pot pune poze pe contul de picassa (mi s-a permis sa fac album, dar ca sa incarc poze trebuie download de program dar de la servici nu mi se permite...) dar am pus poze pe albumul comun de pe flickr si gasesti pzoe si in semnatura mea... Vizionare placuta!

Gabriela
32+ cu
AMR 8 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.