Mamici de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare fetelor,

Alra FELICITARI!!! Sa fie intr-un ceas bun!!! Multa, multa sanatate!!!! Imi pare asa bine pentru tine tin pumnii la max!!!

Noi nu facem baby shower, ca aici nu e "la moda" insa avem "geborte lijst" adica lista de nastere. De pe care lumea care vrea sa aduca un cadou o atentie ceva poate sa isi aleaga ce. Am hotarat pentru acest tip de lista fiindca avem destul de multi prieteni si familie (aici si prin alte tari) care vor sa ne dea cate ceva si decat, vorba unei prietene, sa ne facem cu o menajerie de animalute de plus, mai bine spunem clar de ce mai are nevoie Lorelei. Mi se pare super dragut ca un obiect mare (cum ar fi scaunul de masina, numarul doi) se poate impartii in sume de bani, asa ca in loc sa apara pe lista o data la 300 de euro va aparea de 12 ori la 25 de euro. Incercam sa punem suma maxima investita 25 de euro, iar suma minima e 2 euro. Cine are mai mult va putea pune mai mult iar cine nu isi permite dar vrea musai sa dea o atentie poate alege suma mica.

De aseara avem incalzirea in sfarsit in toate camerele la capacitate si am primit unda verde la zuigravit, se pare ca peretii ne sunt suficient de uscati. Probabil sambata vom merge sa ne cumparam laminatul pentru camerele de sus.

Va pup pe toate,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hellloooo,,,,

Felicitari Alra ,sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!!!!!!!!!!!
Si tie Gabitzule felicitari pt rezultatele bune de ieri!!!
VA pup pe toate ca am intrat pe furis ca suntem la inventar!!

Poze
Andreea 30+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alra, felicitari pt cele 2 liniute, sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la sfirsit!
Ralu_t, ne vedem in parc, cu aiguranta, abia astept vremea frumoasa si plimbarile cu bb mic si frumos.
Cum spuneau si alina_anto si leeloo nici eu nu mai spal hainutele inca o data. E suficient odata, calcate bine si puse in sertare...Sa fim seriosi, acum nu puteam sa sterilizam toate cele, patut, plapumi, nu stiu, etc... Si trebuie incet incet sa-si faca si ei imunitate, din putinul ala...La David le-am spalat din luna a opta, le-am depozitat si gata, asta a fost..si n-a avut nimic cupilul...
Alina_anto, sa-mi spui si mie ce tratament iti da pt infectie
In ce priveste diferenta de greutate la eco, da asa mare a fost la David, si ai vazut ce spunea Miss Parker, se poate si invers...asa ca eu nu ma bazez prea mult pe estimarile astea de greutate la eco... Eu am fost tare surprinsa cind, inca pe masa de nastere mi-a spus 4 kg si eu ma rugam pt macar 3... Aproape ca nu-mi venea sa cred...SIncer, eram taare bucuroasa.
Gabitzam, felicitari pt eco si bb sanatos si voinicel!
Cenia, eu am avut Streptococul B, dr mi-a spus ca nu afecteaza cu nimic pe bb, la nastere vaginala poate fi periculos. Eu l-am tratat. Pe biletul pe care mi l-a dat pentru cazul in care ma apuca nascarea, a mentionat faptul ca am avut Streptococ B.
Andreeap, , ma bucur ca esti mai bine, succes in continuare...Eu zic sa nu-i intrerupi Mariucai programul de gradi cind vine bb, abia isi intra si ea in ritm si totusi deja de la virsta lor trebuie sa mearga la gradi, sa stea cu copilasii, sa invete alte lucruri. Plus ca tu vei fi atit de ocupata cu Sara, crezi ca le poti face fata amindurora, cu nevoile diferite ale fiecareia?

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 4 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

alra- sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara !

babyname- multu' pentru completarile la listuta, le-am trecut acum referitor la problema culinara, hai sa-ti spun ce am gatit eu ieri si ce am de gand sa gatesc azi: ieri am facut pui la cuptor, cu sos de rosii, piure , iar seara am facut peste prajit cu mamaligutza si mujdei. Azi o sa fac o ciorbita de vitel cu galuste, iar maine am de gand sa fac fie o placinta de mere fie tarte cu fructe, ma mai gandesc.

leeloo cu serviciul, ai grija, decat sa te superi si sa pui la suflet, mai bine un concediu medical, sau de odihna, vezi si tu cum te descurci dar nu e cazul sa exagerezi, tocmai acum la sfarsit de " mandat".
Referitor la pustiulica, sunt convinsa ca abia il asteapta pe junior, asta imi aminteste de reclama de la tv, uf ca nu-mi amintesc la ce se facea, parca la adidasi... era un baietel care se juca singur si la un moment dat ...ii pica fisa, se duce in casa, pregateste o cina romantica, aseaza masa, lumanari, muzica, vin parintii ii aseaza la masa, apoi, i se face subit somn si se retrage in camera lui si ...peste 9 luni... uaaaa uaaaaa uaaaa, un fratior, dupa ce e adus acasa de la maternitate ii pune o pereche de bocanci de fotbal in patut. super tare reclama... mi-a placut.

pup

Elenuca 30 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca

http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona,sa vedem cum reactioneaza Mariuca...oricum nasterea va coincide cu vacanta..cam pe 1 iulie cred ca intra-n vacanta,nu?Oricum voi avea ajutoare..bona ramane la noi.E drept ca voi plati cam..degeaba,dar am nevoie de ea ptr.cand ma voi intoarce la munca..asa ca..
fata mea a avut vineri prima 'abatere':impreuna cu Jasmine,alta fetita,a batut niste ..baieti.Motivul:alergau...sper sa nu devina o obisnuinta

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by andreap

Simona,sa vedem cum reactioneaza Mariuca...oricum nasterea va coincide cu vacanta..cam pe 1 iulie cred ca intra-n vacanta,nu?Oricum voi avea ajutoare..bona ramane la noi.E drept ca voi plati cam..degeaba,dar am nevoie de ea ptr.cand ma voi intoarce la munca..asa ca..
fata mea a avut vineri prima 'abatere':impreuna cu Jasmine,alta fetita,a batut niste ..baieti.Motivul:alergau...sper sa nu devina o obisnuinta

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

deja bate baietzii???? OLE!!

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Cleo, deci, inca nam vazut nici pana de barza !!! dar simt ca nu mai pot de nerabdare... mai bine era cand eram plecata, la mama mea, aveam o ocupatie si numi statea capul doar la bebe, acuma ma gandesc doar la asta in fiecare secunda si ma uit incontinuu la patut si la hainute si la lucrusoare si la carut si imi vine sa o iau razna, e groaznic sa stii ca mai e atat de putin...o sa vedeti si voi...

Alra , Felicitari !!!sa fie bebe sanatos, sa vina la termen si sa va umple casa de fericire !

Hainutele eu leam spalat, leam calcat si leam pus in dulap... la inceput am fost convinsa ca o sa fiu foarte exigenta cu microbii si toate astea, dar acum la fel de bine mam convins ca mai bine nu exagerez sa fie bebe sensibil si sa nu aibe imunitate, si la faza cu soacra mea, la ideea de a o lasa cu bebe si eu sa merg sami fac treaba sau sal las la ea , sincer nici acum numi place ideea, cel putin pana va avea vreun anisor sunt convinsa ca nu voi putea sal las, dar dupa ce va trece timpul si va creste, e mai bine sa stiebebe ca e iubit si dorit de toata lumea, cu cat e iubit mai mult cu atat va avea inima mai buna si va fi un om mai bun, si rau nui va face nimeni niciodata ca toata lumea il asteapta sa vina pe lume, va fi cel mai iubit copilas din lume !dar nu cel mai rasfatat...

ce sa mai zic, cam atat, multumesc de aprecieri la ideea cu sufletelele, asa imi venise mie dintrodata...

si toate burticile !

Geta 37+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

AMR: 3 SAPTAMANI !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, am intrat doar sa va spun ca AM AJUNS intr-un final la munte.... Am stat vreo ora intre Arcul de Triumf si Casa Presei.., apoi s-a circulat mai binisor pana la aeroport, de unde s-a circulat normal... Bineinteles ca am profitat de ocazia aglomeratiei si am oprit la McDonalds......

simonacip, cleo Mi-am luat analizela si sunt foarte bucuroasa: nu am nici infectie urinara, nici culturi crescute la secretia!!! Asa ca nu am de facut nici un tratament!!!

O sa mai intru pe seara.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 6 saptamani!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_anto

Fetelor, am intrat doar sa va spun ca AM AJUNS intr-un final la munte.... Am stat vreo ora intre Arcul de Triumf si Casa Presei.., apoi s-a circulat mai binisor pana la aeroport, de unde s-a circulat normal... Bineinteles ca am profitat de ocazia aglomeratiei si am oprit la McDonalds......

simonacip, cleo Mi-am luat analizela si sunt foarte bucuroasa: nu am nici infectie urinara, nici culturi crescute la secretia!!! Asa ca nu am de facut nici un tratament!!!

O sa mai intru pe seara.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 6 saptamani!

Alina 33+ SARA-MARIA

Felicitari pt rezultatul bun !

Geta 37+2 , iubitoare de
AMR: 2 SAPTAMANI SI 5 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput

cum fac sami apara la semnatura de ex. AMR-ul sau altceva sami apara mai mare, sau colorat, sau mai stiu eu cum... ????

Geta 37+2 , iubitoare de
AMR: 2 SAPTAMANI SI 5 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput