Mamici de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
cleo78 spune:
Alra, felicitari. O sarcina usoara, si multa multa sanatate tie si lui bb. Si mulat linishte sufleteasca,da?
Socrate, stai ca aacu am percutat!!! Neuronu ' meu, neuronu' meu.... esti acasa, si vecina cu mine? Apoi...sa ne plimbam fundu gras impreuna, si sa ne plangem de mila picioarelor, si sa ne lipim nasurile de vreo vitrina cu dulciuri, cu privirea catselului milog!!!!
A, uite ca mi-am facut singura o farsa!!!! F. adecvata:
http://stiri.acasa.ro/articole-societate/Tanara-insarcinata-devine-isterica-154776
35+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
Alysh spune:
Neataaaaaaaaaaa, cine da o cafeluta?
Noi am dormit super bine azi-noapte, si de azi dimineata pana acum am facut cu sor'mea farse prin telefon de 1 aprilie. Asa ca am lesinat pur si simplu de ras. Asa facem in fiecare an, de obicei eu sunt actrita principala, dar prima farsa de dimineata nu mi-a iesit asa ca am pus-o pe surioara sa continue si s-a descurcat de minune.
Cred ca din cauza sarcinii mi-a pierit si talentul....
Cleo, superbe peisaje. Tati al nostru viseaza sa-l puna pe bebe in port bebe si sa urcam cu el pe munti.
Pb e cu cortul ca tati asa a mers mereu la munte. De cand m-a intalnit pe mine a rarit-o cu cortul pt ca mie mi-e f greu, probabil sunt mai comoda, iar el incearca din rasputeri sa ma convinga ca adevaratul munte se face cu cortul si la cabana, nu la hotel. Teoretic ii dau dreptate.....
Alina
34+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
SilviaPop spune:
Natza' fetelor!
Am sunat azi dupa rezultatal la analizele de urina si la sumar mi-a iesit "frecvente leucocite". Am zis sa nu ma deplasez pana acolo daca totul e ok. Acum nu stiu cat de grav e ca pe mine m-a chemat medicul abia marti, pe 8. sa astept pana atunci sau se agraveaza treaba cu leucocitele? Stie cineva ce inseamna? Eu vad ca au cam inceput sa mi se umfle mainile si picioarele si in timpul zilei..
Socrate, si eu ma trezesc cu burtica dureroasa si tensionata dimineatza.

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
DanaH spune:
'neatza fete cucuiete!
Tare harnicute mai sutneti. v-am citit pe toate, dar memoria mea este de termen scurt si nu stiu cui ce sa ii scriu.
Dar trebuie sa ii multuemsc lui Cleo pt pozele minunate din retezat. noi pe vremea cand umblam pe carari de munte nu aveam aparat digital. toate pozele sunt pe hartie. card ca in seara asta ma opresc direct la albume sa le rasfoiesc. am facut si noi acelasi traseu ca si voi, dar in sens invers. am pelcat din pietrele de fiecare data. in plus, am avut si autorizatie de intrat in rezervatie, asa ca am batut si aprtea aceea. super amintiri.
andreeap ma bucur ca itie ste mai bine. ai griaj de tine in continuare. si apote cu zielele astea de vacanta o sa fie si mai bine. ce faci, mergi la pitesti?
Cenia, si mie mi se pregateste un baby shower, undeva pe la jumatatea lui aprilie, cand se intaorce cumnata din vacanta. sper sa il mai apuce pe bebe in burtica.
elenuca, foarte buna lsita ta. saptamana viitaore imi pregatesc si eu bagajul de spital. chair aveam nevoie de o lista. bine, o sa o adaptez putin la olanda, pt ca noua de ex nu ne trebuie tampoane, pampers, chair nici haine tp copil, sunt in spital. numai cand vrei sa il iei acasa. dar la alexandru l-am imbracat totusi in hainele aduse de acasa.
mihaser, felicitari pt gradinitza! pana la urma, copilul se adapteaza destul de repede, cred ca mai greu ne este noua, parintilor. v-am mai zis ca atunci cand l-am alsat pe alexandru prima zi la gradinita (la 3 luni jumate) am plecat si eu si sotul plangand.
noi acum trecem prin acomodarea la scoala. suntem in a treia saptamana, deja incep sa se schimbe lucrurile, este mult mai bine, dar la inceput a fost groaznic. si eu m-am gandit ca sunt prea multe socuri pt el, intr-un timp prea scurt: plecarea de la gradinita(unde era boss-ul, cel mai mare si mai tare din parcare, il iubeau toate educatoarele, toti copii il urmau in toate prostiile), mersul la scoala (unde, evident este cel mai mic, copii noi, invatatoare noua, program nou), apoi mersul la gradinita de dupa scoala (alti copii, alte educatoare). ca sa nu mai spun de venirea surioarei, pe care o rpegatim de ceva luni bune, la care reactioneaza faorte ok acum, dar cine stie ce asocieri face in caputul lui mic si cum o sa reactioneze atunci cand o sa o vada. eu sper sa avem rabdarea necesara cu el si sa trecem repede peste toate aceste schimabri.
gabitza, ma bucur pt vestile bune despre bebe.
despre spalatul hainuteleor, o sa incep si eu operatiuena saptamana viitoare (abia astept). o sa le spal la 90 grade, fara balsam, dar cu detergent normal. apoi la calc si le pun direct in dulap, fara sa le impachetez in nimic. eu zic ca in dulap nu s epune praf inntr-o luna. daca le lasam afara, da, dar asa...
cu somnul noaptea si eu stau tare prost. am perna din aceea de care ziceti voi, in forma de U, dar numai pe o parte. pe partea cealalta in am pe tati. dar sa ma mut de pe o aprte pe alta... tare greu.
ce ma enerveaza cel mai tare este ca nu pot sa adorm pana nu se baga si tati in pat (si el face asta de obicei in jur de iezul noptii), iar dimienata cand se trezeste, la 5:30, ma trezesc si eu cu el. si mai adorm din nou in jur de 7, cand suna si ceasul meu. asa ca...sunt destul de in urma cu somnul.
dar lasa ca cine intra in concediu de saptamana viitoare? cred ca o sa imitrag pantalonii peste pijama ca sa il duc pe alex la scoala si cand ma intorc acasa ma arunc direct in pat. zic eu asa acum, dar parca vad ca o sa intru intai sa vad ce ati mai scris voi, evident ca asta se face numai la o cafelutza cu mult lapte, apoi o sa mi se faca foame, apoi o sa imi dau seama ca trebuie sa fac ceva prin casa... si uite asa o sa treaca tare repede luna aceea inainte de a veni bebe (daca, totusi, vine cand este programat, si nu cumva se grabeste).
gata, inapoi la munca; dupa ce ca nu mai am decat cateva zile de munca, trag chiulul si acum ???
dana
35+
andreap spune:
Alra,felicitari!sa fie bine,sa ai o sarcina usoara si un BBlus sanatos
Lorich,parca pe Icazangiu am vazut-o activa la mamicile de iulie-august..
DanaH,da,incercam sa plecam joi dimineata la Pitesti..
Eu cand am nascut la Municipal,nu mi-am luat camasi de acasa,doar halat...am luat din spital si bine am facut!Murdaream 2-3 pe zi..si sincer mai bine ale lor decat ale mele
..dadeam ceva la infirmiera si imi dadeau altele curate.Eu am avut tampoane,m-au lasat.
Cat despre somn...dor pe rupte!exceptand episoadele cu mersul la WC si unele in care ma trezesc sa beau apa...sunt o fericita!
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
Simonix spune:
Salutare :)
Am intrat doar pentru un minut, am o carutza de treaba. Tineam neaparat sa o felicit pe Alra, wooow ce veste buna !!! Ma bucur tare tare mult !!! Multa sanatate, sa ai o sarcina usoara iar la sfarsit un bebe cum ti-l doresti tu

Si multumim ca nu ne-ai uitat si ca ne-a spus si noua vestea cea buna !!! 
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
socrate spune:
alra sa fie intr-un ceas bun, o sarcina frumoasa si usoara cu un bb sanatos.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by alra
2 liniute
Bravo, Alra! Sa fie cu noroc, sa ai o sarcina usoara!!! Ma bucur mult pentru tine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alra spune:
sarumana tuturor pentru felicitari si urari de bine.
din motive lesne de inteles sunt un pic mai sceptica insa mi-am facut programare la ginec pe 21 aprilie (la 7 saptamani) si daca aud o inima batand ma vindec de scepticism. promit.
multa sanatate si voua si sa stiti ca mai intru caci nu mai e mult si o sa inceapa sa vina si bebeii
Laura a venit la 37 de saptamani, asa ca stati cu bagajul facut!
Vacanta cu Laura in Romania
socrate spune:
SilviaPop, mi s-a intamplat si mie chestia cu leucocite frecvente, dupa aia la urmatoarele analize un numar exorbitant de leucocite, si tot asa. Doctorita mi-a spus ca inseamna ca am infectie urniara, mi-a dat augmentin, eu nu l-am luat pentru ca am refuzat sa iau antibiotice dupa ce luni de zile am evitat tot ce putea fi nociv pt bebe. In final am cedat ca am zis ca mai bine iau decat sa il afectez cu infectia. Dupa 2 pastile am facut diaree si am incetat sa le mai iau, am baut si mai multe lichide. Acum mi-au iesit leucocitele perfecte in limite.
Din ce am inteles leucocitele pot creste pe perioada sarcinii pana la 10.000 fara a arata o infectie. Depinde cum va interpreta medicul tau.
Cleo, asa e , sunt acasa. Nu prea fac eu drumuri lungi, mai ies pana la colt si inapoi. Nu prea rezist la plimbare, nu stiu exact de ce. Dar vineri sigur sunt pe la big, ca vreau sa ma duc la coafor, manichiura etc., sa nu astept copilul asa dezorganizata sa nu se sperie de mine. Deci poate ne vedem.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+