Mamici de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by elenuca
la cine vroia sa sara gardul ? a? era un flirt in derulare cu vecinul?
Elenuca30 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
ii cazuse cheia de la poarta...pe partea cealallta. Si ii zice nepotului: stai tu, ca stiu io cum sa sar!! Tu esti mic, nu stii!!
35+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 5 sapt
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Cleo - uita-te cu atentie pe scoica - laterale si spate - trebuie sa aiba niste semne care semnifica locurile pe unde trebuie sa treci centura de siguranta - am facut o greseala in mesajul trceut - evidnet centura trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte si nu in 2...
Daca nu, cel mai bine e sa te duci intr-un magazin care are modele similare si sa intrebi vinzatoarele cum se prinde - de ex. in mothercare-ul mare de pe dorobanti au o simulare de scaun de masina cu centura si poti face "exercitii", dar nu stiu daca au si modelul asta...
Cit despre hainutze eu nu mi-am pus niciodata problema ca s-ar prafui, nici la Stefan - le-am spalat, le-am calcat si le-am pus in dulap, nici macar nu le-am acoperit ca nu vad sensul - cit de tare s-ar putea ele prafui ca doar nu le las acolo un an????! Eu zic sa nu-ti mai faci griji...
Scuze cu neuronul gravid, dar nu mai stiu cine spunea ca i s-a organizat un baby shower (parca cenia?)- mi se pare super obiceiul asta american, zau ca mi-ar place si mie!
elenuca - concediu placut, bine ca poti sa te odihnesti de acum, ca ce ne asteapta...
Eu mai am o luna de servici...
Cit despre somn - si eu am inceput sa am probleme, ma trezesc destul de des, pina adorm ma napadesc tot felul de ginduri - cu bebe, cu problemele de la birou si tot asa...
Am si o veste buna, deocamdata - atit sumarul de urina, cit si urocultura mi-au iesit bine. Dr insa mi-a spus sa repet urocultura de 3 ori la rind, abia atunci putem spune ca e negativa, mai ales ca el sustine ca sigur am si o infectie urinara, din perspectiva colicii renale de acum citeva saptamini...zau daca mai stiu ce sa cred!
Gabriela
32+ cu
AMR 8 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Lorich spune:
Neata burticele harnicute!
Vad ca lumea e treaza si activa, foarte bine! Eu sunt acasica, dar cu planuri si liste in cap cu ce mai am de facut, am bagat in dulapul din dormitor toate hainele, Doamne ca multe mai sunt, m-am indurat sa pun cateva deoparte, sa mai dam si la saraci, ca zic ca s-a terminat epoca lor;
In rest, ma intreb unde s-or fi dus temperaturile alea de zilele trecute?
Socrate eu am anumite dureri, mai mult intepaturi ale burticii, cand ma intorc rapid de pe o parte pe alta, burtica nu se intareste, dar cred ca de la viteza cu care fuge dupa mine doare putin.:)
Cenia super idee asta a americanilor! In afara de o surpriza emotionanta, ti se face stocul cu toate cele necesare bebicului, pacat ca asta nu s-a impamantenit si la noi.
Aaa Gabi am vazut aseara ca bebe e bine, felicitari, sa stii ca si bebe mic al meu e tot cu doua saptamani inainte (si asa era si cum o luna) si tot aproape 2 kg are.
Aerul de hereastrau?
Cleo pe mine ma ia putin frica, ca mai e putin si se termina perioada asta, adica abia astept sa-l vad pe bebitz, dar in acelasi timp... mult imi mai place starea mea de acum, culmea ca eu ma simt mai frumoasa, nu mai grasa... eu care daca luam un kg inainte de sarcina ziceam ca e jale mare ![]()
Inais
si mi-e dor de tine; sper ca totul merge ca la carte! 
Pupic la toata lumea, sigur mai voiam sa rasund unor mesaje, dar tare am mai uitat, maica...asa ca transmit tuturor

Lori
31+
asteptand un bebe Robert
elenuca spune:
Multumesc frumos Leelo o sa incerc sa profit la maxim de zilele astea,plus ca m-am stresat destul de tare in ultimele luni, bine ca bebe e ok si nu mi-a facut probleme. Dar tu ? inca mai muncesti? Mia poti inca o luna, vad ca ai deja 32 de saptamani, ai grija si nu exagera. 
Ti-am vazut pozele cu odorul, e un smecher ce sa mai, cred ca abia asteapta fratiorul. Chiar sa ne povestesti ce reactii are cand vorbiti de bebita, cred ca e superhaios.
Elenuca
30 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
Lorich spune:
Mai burtici, vreau sa va intreb daca mai stiti ceva de burticile astea oxyxg, lcazangiu, fecian, luminel ; intreb ca stiu ca erau destul de active pe aici, poate au mai scris, dar mi-a scapat mie.
Sper sa fie ok si ele si bebicii lor!

Lori
31+
asteptand un bebe Robert
DanaH spune:
quote:
Originally posted by alra
2 liniute
Vacanta cu Laura in Romania
SUPERRRR! felicitari, alra!!! sa dea Domnul sa fie bine de data asta si sa ai un bebe frumos si sanatos! ma bucur tare mult pt tine! Sarcina usoara si apote ami treci pe la noi.
Dana
35+
Lorich spune:
Alra sa fie intr-un ceas bun! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos!
Lori
31+
asteptand un bebe Robert
babyname spune:
ce active ati fost...la noi e prima zi dupa mulye luni cand ne dam jos din pat la 10...desi am semnat condica la 6 dim. si eu dorm cu toate pernele pe langa mn..sub cap, la spate, intre picioare si unde pui ca mai adun si patura...si parca tot mai lipseste ceva :D
elenuca...cred ca iti trebuie si un pachet mare de vata...sunt spitale unde nu iti dau voie cu tampoane...pui vata infasurata cu pansament...si la listuta as adauga: supozitoare cu glicerina, prosop de sani, prosop mare, deodorant de subrat, slapi pt dus( daca ne dau voie), cleme de par, iar pt bebe si vreo 3-4 perechi pantalonasi, pampers un pachet de 24 buc...serv umede...imi cer scuze daca ai postst din aceste lucruri...dar am zis..m-a lasat memoria.
va multumesc de primire
.
ma inscriu si eu in lista celor care nu mai stiu ce sa faca de papa.....daca aveti sugestii....:*:*:*:
ma ajuta si pe mine cineva sa imi modifice carutul in lista..trebuie sa fie roz...ALEXIA NICOLE. pupici
32 s][/red][/size=5][/b][fetiita]
yuyu
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by alra
2 liniute
Vacanta cu Laura in Romania
Prima oara m-a confuzat mesajul tau
, dar apoi m-am prins...
Elenuca - deocamdata mai pot sa vin la birou, singura chestie nasoala e ca am tot felul de probleme pe aici si ma enervez usor, pun la suflet...dar asta e! Asta e planul meu, sa vin pina pe 9 mai, sper sa fie totul ok pina atunci...!
De Stefan ce sa-ti spun - ii e tare drag de burtica mea, tot timpul o mingiie, o pupa si pune capul pe ea - insa nu prea cred ca realizeaza exact ce il "asteapta" - cind il intreb daca o sa-l iubeasca pe Tudorel, da din cap ca NU...
Gabriela
32+ cu
AMR 8 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.