Mamici de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
cleo78 spune:
iaka poze de acu ceva ani...tot prin muntsi: Retezatii, si Piatra mare
35+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
dordia2000 spune:
Cleo...superbe peisaje!!!
Diana
35+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Magnetism79 spune:
Fetelor revin iar pe forum, am avut un pic de treaba si acum sunt un pic lesinata, hai sa va spunj ce am mosmondit pana acum, am facut un dulap intreg cu pantofi de sus pana jos, i-am aranjat de zici ca sunt la expo ca sa va zic cred ca am 40 de perechi de pantofi si sandale nu mai zic, am pus si cizmulitele si ghetutele de iarna la locul lor, o sa ziceti ca sunt nebuna dar am o manie cu incaltamintea totul trebuie sa fie sters de praf, inclusiv pe talpi si pus la loc pe caprariii nu asa oricum
,acuma stand eu asa vreo 4 ore cocotata cand sus cand jos ma luat cu pisu mai des ca de obicei, iar asta micu se joaca cu vezica mea cred, nu stiu ce sa zic ca sunt un pic cam disperata imi vine sa ma duc de 10 ori la buda pe minut nu alta!!!!!!!!!!!
Plus ca ma cam inteapa jos si ma doare un pic spatele, iar asta micu e jos de tot zici ca acum sta sa iasa ,Doamne fereste mai bine nu acum...
Acum stateam intinsa si va citeam , poate imi mai trece daca stau intinsa, oricum asta micu zici ca e zgubi el in mod normal se miksca cam mult acum ca am facut si gimnastica cu pantofii cred si eu ca e agitat.Poate adoarme in curand sa ma lase si pe mine sa respir......
Pupi
Maine o sa stau cuminte poate mai fac doar pantofii lui tati si gata.
+28 cu Bogdan Gabriel
Meme1 spune:
Buna,
hainute pentru bebei si copilasi, nou noute www.flickr.com/photos/25064953@N05/" target="_blank"> aici .Calitate super!
Pentru relatii, id messenger lili_bucur
Pupici,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006). www.flickr.com/photos/9447214@N08/2264661563/" target="_blank">Poze
Dana M. spune:
quote:
Originally posted by cleo78
iaka poze de acu ceva ani...tot prin muntsi: Retezatii, si Piatra mare35+
![]()
aaaah, ce mi-ai facut? io am fost o singura data in Retezat, intr-o expeditie de 10 zile, acum 16 ani, ca la 20 de ani puteam, nenica, sa bat muntii cu piciorul, acu`...vai de fundu meu :(((( Unde ati pus cortul? noi pe traseu am stat si la Lia, si la Zanoaga, am traversat atunci dintr-o parte in alta, pentru mine a fost fabulos, n-am sa uit niciodata, cel mai frumos masiv montan pe care l-am parcurs (asta pentru ca in Piatra Craiului n-am facut creasta, doar am urcat pana la lanturi....offf, ce povesti !
Dana M.
34+
si Raluca (6 ani si o luna)
mihaser spune:
Neata!
Fetele va pup pe toate! Iar am un motiv de stress..tampa cum sunt!
Am trecut cu bine de prima zi de gradi, desi inca mai am inima cat un purice! Sa vedem azi daca mai doreste sa mearga si daca mai putem sa plecam noi pe furis...
Cleo te rog sa nu ma invidiezi...insa ar trebui sa lucram in schimburi...sau sa ne dam intalnire pe mess la 4 a m
gabitzam ce tare faza cu bona...vrei sa o urasca pe ea?
E un big nod in gat si gradi asta...tot o mie de griji ai!
babyname bine ai venit! asta cu stiut despre fiecare fata...iti marturisesc sincer eu inca nu am reusit...insa pana la scutece o sa reusesc! sarcina usoara si nastere la fel! 
ralu tot asa cumintica am fost si eu in sarcini...ca si tine...insa am avut norocul sa am un col inchis...Acum vreau sa ma cumintesc bine...
Si tu sa faci la fel!
leeloo bine ai revenit! felicitari ptr prezentare!
Fetele care ne-ati felicitat ptr gradi va multumesc din suflet...citez din memorie Cleo, Simonacip, MissParker, alina_anto un
si o
ptr voi! Sper ca nu am omis pe nimeni...daca am facut-o cer iertaciune!
Va pup! O zi minunata tuturor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Neata!
Fetele va pup pe toate! Iar am un motiv de stress..tampa cum sunt!
Am trecut cu bine de prima zi de gradi, desi inca mai am inima cat un purice! Sa vedem azi daca mai doreste sa mearga si daca mai putem sa plecam noi pe furis...
Cleo te rog sa nu ma invidiezi...insa ar trebui sa lucram in schimburi...sau sa ne dam intalnire pe mess la 4 a m
gabitzam ce tare faza cu bona...vrei sa o urasca pe ea?E un big nod in gat si gradi asta...tot o mie de griji ai!
babyname bine ai venit! asta cu stiut despre fiecare fata...iti marturisesc sincer eu inca nu am reusit...insa pana la scutece o sa reusesc! sarcina usoara si nastere la fel!
ralu tot asa cumintica am fost si eu in sarcini...ca si tine...insa am avut norocul sa am un col inchis...Acum vreau sa ma cumintesc bine...Si tu sa faci la fel!
leeloo bine ai revenit! felicitari ptr prezentare!
Fetele care ne-ati felicitat ptr gradi va multumesc din suflet...citez din memorie Cleo, Simonacip, MissParker, alina_anto unsi o
ptr voi! Sper ca nu am omis pe nimeni...daca am facut-o cer iertaciune!
Va pup! O zi minunata tuturor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
prezent!!!!
35+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 5 sapt
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Dana M.
Originally posted by cleo78
iaka poze de acu ceva ani...tot prin muntsi: Retezatii, si Piatra mare35+
![]()
aaaah, ce mi-ai facut? io am fost o singura data in Retezat, intr-o expeditie de 10 zile, acum 16 ani, ca la 20 de ani puteam, nenica, sa bat muntii cu piciorul, acu`...vai de fundu meu :(((( Unde ati pus cortul? noi pe traseu am stat si la Lia, si la Zanoaga, am traversat atunci dintr-o parte in alta, pentru mine a fost fabulos, n-am sa uit niciodata, cel mai frumos masiv montan pe care l-am parcurs (asta pentru ca in Piatra Craiului n-am facut creasta, doar am urcat pana la lanturi....offf, ce povesti !
Dana M.34+
si Raluca (6 ani si o luna)
la Lacul Bucura. Si ne-a nins in august... de toata frumusetea. Am urcat prin Uricani> campul lui Neag > cheile Butii, si de la Lacul Bucura am facut Vr retezat, Vf Peleaga, Portile inchise (care sunt super salbatice, ce mai, catzarare libera, pe miini si pe picioare....), coborat la Lacul galeshu, cabana Pietrele, urcat inapoi la Bucura, plimbari 'usoare' pe Judele, si pe marginea rezervatiei shtiintsifice. Dupa cum se vede si in poze, caprele nu aveau niciun stres, iar marmota...e marmota. Invelea ciocolata.
Nici noi nu am facut creasta in Piatra Craiului. Poate...curand.
Magnetism , nici tu nu stai cuminte .... de mananca ca pe zambilica Papadopolinii; de, tre sa facem curat! ca daca nu sunt pantofii pusi la tine & geamurile spalate (la mine), bb o sa ne dea in obraz!
Fetelor, va dati seama ca e ultima luna de gravidie? Stiu ca e greu, cu dormitul, pishulica, imobilitatea etc, dar...pana aici ne-a fo!
Tre sa sarbautorim...o sa fac ceva dulce miine. De mancare nu stiu ce sa mai fac, dar desert...neaparat.
35+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 5 sapt
cenia spune:
SAlutare dragi burtici.
Vad ca va tineti tari pe baricade si nu naste nici una!
Asta e bine!Copilasii nostrii nu cedeaza, stau pina la capat in cuptor la mami, pina vor fi gata de iesit afara sa infrunte viata asta cu bune si rele.
sa va zic ce surpriza fantastica mi s-a facut? baby shower!![]()
nu va spun ca nu am putut dormi toata noaptea dupa aceea! matusa sotului meu a organizat(care e de virsta mea, chiar mai mica dar e matusa!) si au venit aproape 30 de persoane! cadourile au fost frumoase nemaipomenite, super si am primit si bani si gift carduri!
sunt super emotionata, incintata si bucuroasa.
ar trebui sa se faca si in Romania la fel. emotia surprizei a fost mare si nu ma asteptam. au fost de fapt inca 3 prietene care au organizat impreuna cu ea, deci nu e treaba usoara sa facai atita mincare si invitati si casa pua la dispozitie...
am poze, nu sunt elocvente, eu as fi facut altfel dar aici am fost personajul principal, eu as fi facut poze la invitati mai mult.
cam astea fiind zise va las ca in afara de a ma plinge nu am necazuri!
am fost la dr. doar am auzit bataile inimii m-a palpat pe burta, mi-a aratat ca e gata de iesire cu capul inainte, si ca fundul e sus mi-a luat un deget si mi l-a apasat puternic sa imi arate unde e funduletul. m-a durut, dar a fost o senzatie simpatica cind am simtit intaritura mare care presupun si eu ca ar fi fost funduletul, ca doar nu am sa contrazic acum doctorul!
mi-a luat secretie vaginala test GBS, sa vada daca nu am o bacterie care ar putea afecta plaminii copilului.
aici am gasit informatii despre infectarea cu bacteria aceasta;
http://www.americanpregnancy.org/pregnancycomplications/groupbstrepinfection.html
eu nu tin minte sa fi facut testul asta in Romania. nici nu s-a discutat la forum despre astfel de virus. dar nu era nimeni din State, doar Canada.
fetele, ati mai facut astfel de teste? ca aici se fac uzual.
toate bune va doresc. ma duc sa bintui pe net sa vad ce cumpar pt bebelusa mea!
andreap spune:
Salutare!
Mai..trebuie sa-mi iau calculator NEAPARAT!Nu pot tine pasul cu voi
..asa ca ma multumesc sa particip actv numai la subiectele din timpul zilei![]()
Felicitari Simonacip ptr.eco
..mai ai putin.
Gabitzam,si eu ma gandesc sa nu o mai duc la gradi dupa ce apare BBlusa..sa nu asocieze venirea ei cu lasatul acolo.Deja e super mamoasa,parca simte ca din Iunie va fi pe locul II..sau ma rog,nu va mai fi rasfatata familiei.
In rest..eu,multumesc lui Dumnezeu,ma simt bine...fara pastile si sunt OK.azi e ultima zi d emunca,de maine pana dumincia acasa!!!!!!!!!!!
Azi m-am riscat si am urcat la servici 5 etaje pe jos..sper sa fiu bine..am vrut sa ma intorc acasa,dar dupa ce ca abia am iesit din zona de 'asediu' de langa casa mea,sa fac stanga-n prejur?NO!
In rest..numai bine va doresc
Pup
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004