Mamici de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
elenuca spune:
Bine v-am regasit fetele cucuietele !
.
am lipsit o saptamana ( am fost cu mama acasa la tara si am mai ajutat-o la trebi pe acolo, deh... nu ma lasa inima sa o las singura). Mai dar tare active ati fost... de azi dimineata tot cetesc, cetesc si abia acu' ajunsei si io la zi cu cetitul.
Bineinteles ca am uitat ce vroiam sa spun unor fete, uf... m-a lasat si bruma de memorie ce o aveam. A... mi-am amintit ca a fost ziua unei fete. La multi ani fericiti!.Fetele cu probleme, stati cumintele la pat ca mai e putin, doar nu o sa va inecati tocmai acum, vorba aceea ca tiganul la mal...![]()
Fetele, mi-am notat si eu o parte din ce trebuie sa luam pentru spital si dupa, dar vroiam sa va intreb, avem cumva o listuta pe undeva, ne-ar prinde tare bine...
.
Simonacip- ai un mesaj pe privat de la mine
.
Fetele de la 1 aprilie o sa intru si eu in prenatal, deci mai multa odihna si mai mult forum... yupiiii.
pupici pe burtici !
Elenuca
30 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
Magnetism79 spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by cleo78
1. fetelor, mai am o intrebare intrebatoare: voi ati facut testul ala de secretie pt streptococ & co? In cat timp ati avut rezultatul? eu l-am facut vineri, si ma gandesc sa imi programez o vizeta la doftor cand e gata, asta cat mai curand posibil...dar cand?
Misparker, pot sa fiu porcoasa? ghici unde m-am mai gandit sa punem baniii.....
2.si mai am o intrebare intrebatoare: noi am capatat cosh(scoica) de scos pe bb din spital, dar e din ala care se prinde cu centura. Si nu stim pe unde punem centurae...www.bebe-strumf.ro/produse/cos-auto-chipolino-grillo/" target="_blank">cam ca asta
Intrebarea intrebatoare nr 3. Asta pt mamicile runda a2a.
Deci: am o gramada de hainutse de bb. Le pun la spalat, cum ma duce mintea: cu dero, cu 90 grade, clatire dubla, etc; le calc; gasesc (SPER) loc in dulap, le stochez...si de fapt AMR 4 sapt!!!! Nu se prafuiesc? ce fac, le mai spal 1 data inainte de Pashti daca nu nasc? Sa le pun in dulap si acoper cu hartie+ cerceafuri curate? Uof...nu stiu ce sa zic. Dar taaare m-ash baga la spalat sdi calcat lucrurile.35+
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
Cleo eu zic sa faci asa spala-le la 90 de grade cu Ariel sau ce ai tu , da-le clatire dubla , pune si balsam de rufe, le calci si le pui in pungute din alea de se fasesc la rola cate 100 sau 500 nu mai stiu, eu le zic pungute de carne ca intra in ele cam 1 kg un kg si ceva de carne, acu sa nu razi de mine ca le zic asa, si le pui cate 2 la punguta, 2 bodyuri, 2 salopete, caciulitele intr-o punga si manusile , cat mai grupat sa le iei repede si cand le pui la loc sa le pui la fel, bodyuri la bodyuri si tot asa eu zic ca e mai organizat si nu intra praful, si asa poti sa iei si la spital ce vrei sa iei pt beblina cand o scoti sau cat sta acolo.
Pupici
elenuca spune:
Magnetism se pare ca e colastru si e f bine ca s-au desfundat singure canalele, eu nu am din pacate acest noroc si nu stiu daca sa ma ingrijorez sau sa mai astept. La fiecare dus insa ma frec cu buretelul de baie si apoi cu prosopelul meu si la sf ma dau fie cu ulei de corp, fie cu crema. Dar nimic... deocamdata...
Elenuca
30 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
ralu_t spune:
cleo
mersi de reprimire...sa vedeti acum ce mai semnez io condica, dimineata la pranz si seara, sa-mi scot parleala pt zilele in care n-am scris. stau bine cu moralul, deocamdata n-am decat 2 saptamani si un pic de stat la orizontala. ma deprim doar cand am mai multe contractii in ciuda pastilelor si a injectiilor pe care mi le face tati de 2 ori pe zi-fundul meu e ca o sita...
miss si magnetism treaba asta cu schimbatul dpn-ului nu e chiar asa simpla. ma bucuram si io ca mi se schimbase dpn-ul cu 2 saptamani, ca e bb mare...insa,dupa spusele medicului singura eco care spune cat mai exact dpn-ul e prima, sau cea de la 13-15 saptamani. in rest, bb creste in ritmul propriu, poate fi un copil mare fara ca asta sa insemne ca si organele se maturizeaza mai rapid ca la alti copii mai mici sau fix in grafic. mai important decat marimea lui bb, e gradul de maturitate-credeti-ma ca la cate am avut, am citit tot ce se putea despre prematuri, grad de maturitate, etc.
eu de exemplu am fost un bb mare, de 4.5 kg, daca existau eco pe vremea aia probabil ca i s-ar fi spus mamei mele ca ma nasc mult mai devreme si totusi m-am nascut la 41 de sapt provocat, ca mie-mi placea la caldurica![]()
legat de carucioare, cumpara cineva inglesina zippy system? eu m-am indragostit de el la baby expo din noiembrie, atunci l-am comparat cu toate celelalte carucioare, peg perego, graco, chicco, quinny, etc. si a iesit castigator la drive test si cum se intampla foarte rar, si io si tati am fost de acord din start ca e cel mai cool...dintre carucioarele cu preturi mai decente, ca si bugaboo e frumos, dar porche isi cumpara tudor cand o fi mare
, pt moment inglesina e f bun
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
32+
AMR 8 saptamani-sper
drumul lui bebe
poze
ralu_t spune:
cleo si io am hainutele in pungute si cred ca stau foarte bine asa, spalate calcate, tot pungi de bucatarie-carne, sandwich-uri, etc...
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
32+
AMR 8 saptamani-sper
drumul lui bebe
poze
cleo78 spune:
multsumesc, fetelor de sfaturi!! Ma apuc si io de pregatit...in pungi pt zarzavatul de iarna din congelator
. Mai exact, mai intai deportez ploverele lui tati...![]()
ralu_t, aici sa te vaz, in fiecare zi!! Ei, nu chiar, la 1-2 zile sa dai insa raportul...de carucioarele alea..io sunt mik nu stiu nimik.
getutza81, te rog tu sa dai raportul!!! Mai exact, da-mi pe PM nr tau de tel. Sa am io totul sub control
, tu esti prima dintre fete, barza la tine va poposi prima, si e bine sa stim cand isi intra in tura! te pupam si multa multa linishte.
elenuca, mai intreaba ne de bagaj. Io deja l-am facut.
35+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
Andree27 spune:
sa stiti ca sunt si eu pe aici dar nu stau ca asa arsuri am.....Asa e de rau!!!!Si Maaloxu e rau....MAi mult stau in pat si beau laptic caldut!!!
Bun venit sau mai bine zis revenit fetelor celeor vechi!!!!
Nu mai stau ca ma simt rau si maine am si inventar la servici
ca numai asta imi lipsea si un ceas cu cuc si restul le aveam!!
Va
pe toate si sa aveti grija de voi!!!!
Poze
Andreea
30+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 10 saptamani!!!
babyname spune:
simonacipm-as bucura sa ne vedem toate...in plus ca vom semna condica zilnic in Moghioros cu bb.
buna ideea cu hainutele in pungi...chiar nu m-am gandit la asta...dar o sa va urmez exemplul.
si eu am inceput sa am arsuri...dr mi-a recomandat rennie...care sa zicem ca ar avea efect...de moment.
dordia sper iti traiasca baieti, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei.
yuyu
alina_anto spune:
Fetelor, am reusit sa calc mare parte din lucrusoarele bebelusei. Eu deja le-am aranjat frumos in dulapiorul ei (rochitele le-am pus pe umerase si sunt asa dragute!!) si nici ca le mai spal si calc inca o data... O sa pun intr-o punguta doar pe cele cu care o scoatem din spital (pt ca in spital mi s-a spus sa nu aduc nici o hainuta ca au ei de toate..)
Simonacip Continua sa stai cumintica si sa faci tratamentul...asta e...ce sa faci...stiu ca e neplacut dar si cand s-o naste bebe cine o sa fie cea mai fericita mamica??? Asa mare a fost diferenta de greutate la David? (ma refer intre greutatea masurata la eco si cea reala, de la nastere). Si eu imi iau maine rezultatele de la urina (le-am refacut pt ca iesise o infectie) si pe cele de la secretie - sper sa fie totul in regula....
Te pup.
Miss Parker Hihihi, ce m-am amuzat citind povestioara cu ....defrisarea....d-rei chelioase..hihihi![]()
![]()
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 6 saptamani!
Alina
33+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Fetelor, am reusit sa calc mare parte din lucrusoarele bebelusei. Eu deja le-am aranjat frumos in dulapiorul ei (rochitele le-am pus pe umerase si sunt asa dragute!!) si nici ca le mai spal si calc inca o data... O sa pun intr-o punguta doar pe cele cu care o scoatem din spital (pt ca in spital mi s-a spus sa nu aduc nici o hainuta ca au ei de toate..)
Simonacip Continua sa stai cumintica si sa faci tratamentul...asta e...ce sa faci...stiu ca e neplacut dar si cand s-o naste bebe cine o sa fie cea mai fericita mamica??? Asa mare a fost diferenta de greutate la David? (ma refer intre greutatea masurata la eco si cea reala, de la nastere). Si eu imi iau maine rezultatele de la urina (le-am refacut pt ca iesise o infectie) si pe cele de la secretie - sper sa fie totul in regula....
Te pup.
Miss Parker Hihihi, ce m-am amuzat citind povestioara cu ....defrisarea....d-rei chelioase..hihihi
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 6 saptamani!
Alina33+
SARA-MARIA
alina, cand ai dat proba de secretie?
35+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 5 sapt