Mamici de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Miss Parker fibrinogenul este ceva legat de coagulare. Au iesit valorile cam mari si am fost la alt laborator sa refac analiza. Vom vedea.

dordia o sa tin cont de sfatul tau. Eu sunt un pic traumatizata, ca mama nu avea lapte pt sora-mea nici o luna dupa ce a nascut-o si mi-e teama sa nu patesc si eu la fel. Stiu ca e o prostie dar...asta e. Mi-a frica ca nu o sa am lapte, ca nu o sa pot alapta ca o sa ma doara si multe alte prostii pe care nu vreau sa le reproduc pentru a nu da idei si altora.
Sa speram ca nu va fi asa, eu lupt sa fiu optimista si sa am incredere ca sunt cu totul altfel si conjunctura e alta.
Sper sa imi iasa.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Da Felicia, stiu cum e si noi am incercat toate carucioarele cu pneuri gomflabile si suspensii (ca deh alea cica e mai bune si de cand a aflat al meu pui de ele nici nu vrea sa se uite la altceva) in x magazine de mi s-a luat deja de ele, nororc ca in sfarsit am cumparat obiectul. Defapt din acest motiv nu am luat de pe net carucior...ca nu putea fi testat, altfel de la voi il luam
Nu stiu daca vi se intampla si voua dar aici sunt cateva magazine "dragute" unde vezi caruciorul instalat combi tot tacamul, apoi pretul, sa luam exemplu acest quinny si pret 375, te invarti si te sucesti fiindca stii ca peste tot l-ai vazut mai scump inclusiv la nemti (si pentru noi ei sunt etalonul) si apoi cand vrei sa il iei zice doamna aaa...nuuu...375 e doar configuratia simpla, fara landou, fara aia si fara aia... Moama ce nervi mi-am facut pe madama aia, desi presupun ca aia e politica magazinului nu a ei personal - avand in vedere ca magazinul e super mare.

Cleo eu sunt certata momentan cu aparatul de fotografiat asa ca nu am facut poze la nimic, de-abia, de-abia m-am lasat trasa in chip de 8 martie numa' asa ca sa ma vada si parintii...care imediat dupa aia mi-au spus ca siguuur e baiat...vezi doamne nu sunt umflata la fata si nu am pete nu stiu cum. Dezastruuu. Anecdota apropo de asta: mergem sapta trecuta la eco trim III si avem urmatoarea conversatie cu doctorul
" - Data trecuta v-am zis ca e fata!
- Da, speram ca nu s-a schimbat (asta eram io deja stresata de ai mei ca n-am pete e baiat siguuuur)
- Ei, pai odata fata, fata ramane, pana pe la 20 de ani, dupa aia se poate schimba dar asta vine cu un soc psihic pentru toata lumea, sper sa nu fie cazul " evident tot fata a ramas nu a mao crescut nimic intre picioare
Insa Cleo ca sa ma revansez putin o sa pun link si spre carucior si spre mobila. Lucrurile oricum o sa apara in diverse poze cu LORELEI cand i-om face dansei poze, daca imi trece supararea pe aparat pana atunci. Ati vazut ce discret v-am spus cum o sa o cheme

www.babybaby.be/product_info.php?cPath=22_60_72_200&products_id=964&osCsid=0e55b8d40978ea2933f155e8cb8c7674" target="_blank">carucior

www.babybaby.be/product_info.php?cPath=77_79&products_id=2608&osCsid=0e55b8d40978ea2933f155e8cb8c7674" target="_blank">mobila

www.babybaby.be/product_info.php?cPath=37_266&products_id=1383&osCsid=0e55b8d40978ea2933f155e8cb8c7674" target="_blank">Asta e o chestie pe care o sa o aiba pe pat, are doua din astea nu care cumva sa se plictiseasca, evident una e primita.

Apropo, ieri am fost la piscina, de regula merg luni si joi (in continuare, deci am fost si azi) insa ieri am fost cu o prietena si ai nostri soti la o piscina mai mare in Leuven, unde se merge si cu familia. Am vazut copii prin apa, in bazinele mici, incepand de la 4 luni prin urmare am luat decizia, impreuna cu a mea prietena, ca din octombrie viitor ne ducem fetele duminica la balta. In iunie fac si comanda de scutece (ca acu' in martie am zis ca e prea devreme, desi puteau sta linistite). V-am zis, nu? ca scutece (a se citi scutece de unica folosinta in cazul nostru Huggies nu scutece de bumbac cum au crezut unii) avem cat sa ne ajunga pentru primele 3 luni ca urmare a faptului ca universitatea are o bursa trimestriala la care vand scutecele astea foarte ieftin. Si creme si uleiuri si alte de astea pentru baie tot asa...al meu zice ca tre' sa deschidem salon cosmetic pentru mica printesa ca nici nu a venit si deja are doua cutii pe care de-abia le poate ridica al meu cu smakuri

Asa chestie www.babybaby.be/product_info.php?cPath=109&products_id=2603&osCsid=0e55b8d40978ea2933f155e8cb8c7674" target="_blank">asta o sa o lipim pe geam cand vine fata, iar in casa se lipeste ciocul dansei

hai va pup,

o zi buna,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by ralu_t

salutare burtici, nu ne prea cunoastem noi, desi sunt si o o burtica de la aceeasi odisee, nu am scris decat pe la inceput, din lipsa de timp , dar v-am citit cu drag si va stiu pe toate.
am intrat sa mai sfatuiesc si eu mamicile cu probleme, mare grija cu contractiile. nu vreau sa fac pe lupul moralist, dar eu as fi vrut sa am de la cine primi sfaturi mai demult. am inceput sa am contractii nedureroase-dureroase n-am avut niciodata- in saptamana 25 cand mi-au gresit o analiza si am plans 3 zile ca poate are ceva bb. dupa care m-am calmat, eu am fost o gravi activa, cu abonament la bazin, in 27 de saptamani vizitam venetia de la un cap la altul pe jos, serviciu 100 ore/zi, a doua facultate cu sesiunea de rigoare..intr-un cuvant extra activa. sarcina 100% fara probleme cand iarasi in sapt 28 au inceput contractiile. medicul imi spune 1sf/gynipral la 6 ore , nospa cat cuprinde, si in rest program normal. numai ca io nu l-am crezut pe cuvat, si m-am dus la 29 de saptamani la eco sa vad cum arata colul-gynipralul a functionat intr-o prima faza si oricum contractiile nu le aveam decat daca ma ridicam din pat/de pe scaun. deci la 29 de sapt. aveam un col lung si tare de 4.6cm, o splendoare, insa dupa un episod de contractii ceva mai dese, dar nimic iesit din comun, dupa shopping intens si ceva efort-dar iarasi nimic special, la 30 de saptamani merg iar la control la spital-ca de, imi spunea mie ceva ca nu e bine- col 1-2cm orificiu intern usor deschis. nu mi-au mai dat drumul din spital, nici mobilul nu-l aveam la mine sa-mi anunt familia...am stat 2 saptamani cu perfuzii cu gynipral, destul de ingrijorati toti in jurul meu de unde am dedus ca nu e deloc de dorit o nastere pana in 34 de saptamani minim. vestea buna e ca de la lipsa de efort colul pare ca s-a inchis, o sa vad mai bine la eco morfo de joia asta.
asa ca deocamdata ma inscriu si eu in randul fetelor cu "bed rest". am dead line pana in duminca floriilor, pana implinesc 35 de saptamani. vroiam sa le zic fetelor cu probleme ca mai bine safe than sorry. si serviciul si toate celelalte pot astepta, sanatatea lui bb e pe primul loc iar vinovatia cred ca e cel mai greu de dus in caz ca Doamne fereste se intampla ceva. mai greu e de indurat pe langa un incubator saptamani intregi in spital, cu vesti cand mai bune cand mai proaste,decat acasica in pat, cu televizor, carti, internet si bb la caldurica, unde trebuie sa fie.
si mie mi-e ciuda ca asa am asteptat prenatalul sa ma plimb prin parc, sa aranjez si sa calc lucrusoare, sa ma mandresc cu burtica mea cea frumoasa...dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ...nu prea am ce face. am avut noroc ca am sunt de genul meu mare entuziasta si am cumparat tot mai putin carucior pt bb pana la internare, nu vreau sa ma gandesc daca-l lasam pe tati cu toate pe cap ce ne faceam. sper ca daca merg toate bine sa ajung si eu la baby expo, daca nu, cu siguranta nu-l voi rata pe cel din iarna
va pup pe toate, sa va bucurati de sarcini fara probleme si bb-ei la termen si promit ca o sa va mai scriu daca ma mai primiti in grup
asa, si sa nu uit, pt cine e interesat, am stat internata la municipal, conditii f bune si ff curat in zona renovata-am fost surprinsa, asistente dragute de tot, cu sau fara stimulent. sper asa sa fie si la nastere.eu speam sa nasc la medlife dar cum acolo cu problemele mele nu ma primeste nimeni, m-am bucurat ca nu am fost asa dezamagita de spitalul de stat.chiar placut impresionata
si pt fetele care se aduna, eu stau langa politehnica, aproape de moghioros la o adica, sper sa ne vedem dupa ce voi avea voie sa ma salt din pat.
pupici

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
32+
AMR 8 saptamani-sper
drumul lui bebe
poze

welcome beck, ralu_t. E bine ca acu esti mai bine.....oricum,deja trim.3 e in floare, adicalea nu mai e asha de mult! Mai stai cuminte cateva sapt. De, mie imi da mana sa zic..... Sincer, ai dreptate, cand te gandeshti ca toate sacrificiile le facem pt bb., nimeni nu vrea sa rishte, si sa isi vada puiul la incubator, fire+ aparate, sau cu medici in jurul lor! Asha ca, fii viteaza, si cuminte...ca AMR e mic. Si mai scrie-ne, aici suntem! poate reusim sa te incurajam,macar cu o vorba!

reallaura, in parculetsul de la Riviera...sunt o gramada de salcami. In curand vor inflori...si miroase dementsial!!!

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor da ati fost harnice la scris dar si au v-am citit tot atat de repede pe cat ati scris voi.
Miss si eu am tot aceeiasi data ca si tine chiar pe bune si la mine este 22-23 Iunie , ba mai mult la ult ctrl doct a zis ca s-a schimbat schimbarea cica va fi pe 19 Iunie , sincer prefer sa fie rac si nu gemeni, barbatii rac sunt f. destepti si daca va veni si pe 23 Iunie de ziua lui socra-miu poate il mosteneste si la capitolul afaceri si bani ca ii mergen mintea ca o morisca omului zici ca e masina de faut bani
Si eu prefer statul la orizontala, ma mai plimb din cand in cand, ce daca mai sunt multe alte de facut, de ex spalat geamuri , smotru si toate alea, toate la timpul lor si incet ca nu dau turcii, cui nu ii convine sa nu vina la noi, asta e..........de aia exista femei care fac curatenie, ca sa mai castige si ele un ban.
Eu una va spun sincer decat sa pun in pericol viata copilului meu mai bine o dau naibii de casa cu curatenie cu tot, vorba lui
Socrate ce dracu faianta tot la locul ei ramane nu pleaca de acolo si rufele necalcate dar impachetate stau cuminti pe raft nu protesteaza nici ele ..........
Papa nu mai fac deloc zilele astea ca daca Miercuri plec din Bucuresti ce sa fac , sa o fac degeab sa se strice, mai bine fac salate ca sunt mai sanatoase, ciorbite si alte bunatati a facut soacramea si mancam la ea si in plus tati e la cura de slabire el serveste numai salate , apa plata, branza degresata si iaurt si in fiecare seara 14 ture de bazin asa ca m-am sos si la capitolul asta.
Azi am fost prin piata dupa ce am avut o groaza de treburi de rezolvat si am gasit la un mag on camasuta de alaptat, ultima, am dat avans sa o retin , ma duc sa o platesc mai tarziu si am mai facut comanda de alte 2 sunt scmechere au fante in dreptul sanilor sa aibe loc ala micu sa pape si sunt cu ursuleti, am mai rugat-o sa imi aduca si un capotel din ala smecher si iar m-am scos cu alergatul de la un mag la altul plus ca imi aduce si chilotei smecheri nu chiar de baba ce dracu , mai sexi asa ce daca o sa nasc asta inseamna ca trebuie sa-mi iau capot pna la calcaie si basma pe cap.............
Aaaaaaaaaaa fetelor ce vroiam sa va mai zic,mie de vreo 2 sapt imi cam curge laptic, de fapt nu e chiar laptic si un precursor de lapte cica e de bine ca se desfunda si canalele si la ce marime de sutien am ajuns eu sa port cred ca sigur ala micu va avea ce sa pape, am sarit de la B la D , fara crapaturi pe piele -su colorat un pic zici ca ma fost la mare si atat, ce buna e crema aia de la Mustela , minunata pe bune, si mai folosesc o crema de la Gigi de corp cu oxigen cica si aia buna , o am de la soacramea care e cosmeticiana, stie ea bine de ce e buna.
La capitolul epilat stau f. bine pot sa ma fac si singura, cobor jos la salon , pun ceara la incalzit , cu asta de unica ma fac pe picioare, creste f. greu de la asta, e drept daca nu dai cu lama si eu nu am mai dat de 8 ani deloc cu lama iar jos cu ceara traditionala pana nu mai ramane nimic, nici aici nu am dat cu lama de vreo 5 ani asa ca s-a rarit mult de tot.
De aia am zis ca daca prind vreo asistenta ca ma da cu lama ii dau in cap ce naiba imi strica munca de 5 ani...........
Vad ca ati inceput sa intrati in conc prenatale f. bine, e imp odihna iar somnul de dupa amiaza nu se compara cu nimic, e atat de relaxant sa dormi dupa amiaza , te scoli un alt om .
Va pup
Uite MissParker ca ma semnez si eu
+28 cu Bogdan Gabriel
Si pt ca m-ai rugat o sa-ti spun si numele: Lavinia, pantof 38, grupa sanguina A2.
Pupici MissParker, Lorich si toate fetele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

fetelor, mai am o intrebare intrebatoare: voi ati facut testul ala de secretie pt streptococ & co? In cat timp ati avut rezultatul? eu l-am facut vineri, si ma gandesc sa imi programez o vizeta la doftor cand e gata, asta cat mai curand posibil...dar cand?

Misparker, pot sa fiu porcoasa? ghici unde m-am mai gandit sa punem baniii.....

si mai am o intrebare intrebatoare: noi am capatat cosh(scoica) de scos pe bb din spital, dar e din ala care se prinde cu centura. Si nu stim pe unde punem centura e...www.bebe-strumf.ro/produse/cos-auto-chipolino-grillo/" target="_blank">cam ca asta

Mergi la inceput

ehe, magnetism, si tati e rac..asha ca iti confirm, is deshtepti foc!! Dar stiu si gemeni deshtepti, si sunt mai putin interiorizati ca racii. Asha ca...tot e de bine.
Cat despre statul pe forum, noi cele in cocnediu avem norma , ttot ca la munca!!! Fundul meu stie sa ia usor forma scaunului ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cleo - pai vezi ca ar trebui sa aiba pe el niste insemne pe unde trebuie sa treci centura de siguranta. In principiu se pune cu spatele la sensul de mers si trebuie centura cu prindere in 2 puncte - o parte se trece peste el si una cumva prin spate, dar sigur trebuie sa scrie si pe el, si in carticica lui!
Testul ala de secretie inca nu mi l-a rceomandat dr., dar mi-a spus ca ma trimite la culturi din col, insa nu stiu cind...
Magnetism - pai de ce te feresti de Gemeni? Si eu si sotul suntem Gemeni...Eu tare as vrea sa iasa in Gemeni, nu prea as vrea insa sa fie Taur...Am deja un Rac acasa - pot sa-ti spun ca e foarte (poate prea mult) atasat de mama, e foarte sensibil dar si foarte capos!
Esme - foarte dragute toate - dar mie mi-a palcut in special "barza" care sectioneaza geamul!!!

Fetelor, eu o iau spre casa - miine mai vin la birou, dar in timpul summit-ului mi-am luat concediu si stau acasa....

Gabriela 32+ cu AMR 8 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo2004

Cleo - pai vezi ca ar trebui sa aiba pe el niste insemne pe unde trebuie sa treci centura de siguranta. In principiu se pune cu spatele la sensul de mers si trebuie centura cu prindere in 2 puncte - o parte se trece peste el si una cumva prin spate, dar sigur trebuie sa scrie si pe el, si in carticica lui!
Testul ala de secretie inca nu mi l-a rceomandat dr., dar mi-a spus ca ma trimite la culturi din col, insa nu stiu cind...
Magnetism - pai de ce te feresti de Gemeni? Eu tare as vrea sa iasa in Gemeni, nu prea as vrea insa sa fie Taur...Am deja un Rac acasa - pot sa-ti spun ca foarte (poate prea mult) atasat de mama, e foarte sensibil dar si foarte capos!
Esme - foarte dragute toate - dar mie mi-a palcut in special "barza" care sectioneaza geamul!!!

Fetelor, eu o iau spre casa - miine mai vin la birou, dar in timpul summit-ului mi-am luat concediu si stau acasa....

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

lelloo, l-am capatat, si nu are carticica. Ca altfel..ma pricepeam. Hai ca o sa ma uit cu tati in punga unde l-am pus, sa vedem cum ii dam de capat! are nishte gauri pe jos, pe undeva...numai noi nu pricepeam ce sunt cu ele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

1. fetelor, mai am o intrebare intrebatoare: voi ati facut testul ala de secretie pt streptococ & co? In cat timp ati avut rezultatul? eu l-am facut vineri, si ma gandesc sa imi programez o vizeta la doftor cand e gata, asta cat mai curand posibil...dar cand?

Misparker, pot sa fiu porcoasa? ghici unde m-am mai gandit sa punem baniii.....

2.si mai am o intrebare intrebatoare: noi am capatat cosh(scoica) de scos pe bb din spital, dar e din ala care se prinde cu centura. Si nu stim pe unde punem centura e...www.bebe-strumf.ro/produse/cos-auto-chipolino-grillo/" target="_blank">cam ca asta

Intrebarea intrebatoare nr 3. Asta pt mamicile runda a2a.
Deci: am o gramada de hainutse de bb. Le pun la spalat, cum ma duce mintea: cu dero, cu 90 grade, clatire dubla, etc; le calc; gasesc (SPER) loc in dulap, le stochez...si de fapt AMR 4 sapt!!!! Nu se prafuiesc? ce fac, le mai spal 1 data inainte de Pashti daca nu nasc? Sa le pun in dulap si acoper cu hartie+ cerceafuri curate? Uof...nu stiu ce sa zic. Dar taaare m-ash baga la spalat sdi calcat lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Magnetism - pai de ce te feresti de Gemeni? Si eu si sotul suntem Gemeni...Eu tare as vrea sa iasa in Gemeni, nu prea as vrea insa sa fie Taur...Am deja un Rac acasa - pot sa-ti spun ca e foarte (poate prea mult) atasat de mama, e foarte sensibil dar si foarte capos!

John D. Rockefeller, Jr.

Nu ma feresc de Gemeni, nici de raci, am un exemplu in familie care e rac adica pe socramiu care e un om super , el e nascut pe 23Iunie deci cumva tot la granita dintre gemeni si Rac asa ca..............m-am gandit ca daca ar semana cu el nu mi-ar pare rau insa bebe stie el mai bine cand sa vina , e hotararea lui daca va fi rac sau gemeni sanatos sa fie stii cum e fiecare dintre noi se naste cu steluta lui norocoasa.
Pupici si odihna placuta zilele astea, bine ca ai scapat de traficul asta infect cu summitul asta, desi azi s-a circulat mai bine un pic
Lavi+28 cu Bogdan Gabriel

Mergi la inceput