Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

VIO SI MUSSARA,LA CAT MAI MULTE SAPTAMANI SI LA BEBEII VOSTRII!!!
hai,dati de mancare ca mi-e o foame ...tocmai am alaptat si vorba lui Luny-as manca si asfalt-
Luny, cu buricutul
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,la cat pleci maine la spital?...am emotii...maine poate vine nora mea pe lume!
Tot am vrut sa va spun:Il Barosano de cateva zile bune isi ridica f tare capul in sus...cand il pun la ragait,e o adevarata lupta,se ridica apoi si cand il pun la san,si nu prinde din prima...nu stiu,nu e prea devreme ?!ca prea sus il tine...si isi ridica cu capul si spatele...zau,mai!nu stiu,David nu tin minte sa fi facut de-astea la varsta asta

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, Simo, nu am nici o veste de la Cory dar, cum spunea si Gecko, facand anestezie generala nu va asteptati sa dea de veste prea curnad...eu am facut operatia seara la 20 (tot cu generala) si...nu-mi mai amintesc mai nimic decat incepand cu a doua zi pe la pranz
Azi am fost la plimbarica in parc toti trei, noroc cu randunoiul tehnic care mi-a demonstrat ca trasurica se intinde bine-mersi la orizontala, eu credeam ca nu...si sta copilul mult mai bine decat in scoica.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Simo, asa face si Iulia (care teoretic, ca dezvoltare neuro-motorie ar fi abia ca un nou-nascut la termen)...n-o descurajez, cu cat isi va tine capul mai repede cu atat o si bag in marsupiu si umblu cu ea

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mihos cand am fost eu la Romexpo s-a circulat relativ bine. Cu parcarea insa nu stiu ce sa-ti spun, pentru ca eu mi-am bagat masina in parcarea platita de la Romexpo. Dar pe afara era destul de full.

Luny felicitari pentru buricutz si pentru cele 2 saptamani batute pe muchie

Ariel deci chiar functioneaza ceaiul ala??? Nu de alta, dar am si eu pe acasa si tare mi-ar place sa-mi primesc picioarele mele normale inapoi...

La Multi Ani Iulia, Iulian si Sean!

Stelutza maine gata? La nascare? tin pumnii!!!!

Fetele cu cezariana (dar cu rahianestezie) la cat timp dupa operatie vedem bebele? Sau altfel spus cat se sta la terapie intensiva? La fel ca la anestezie generala?

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 9 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Fetelor, va recomand calduros albumul MIRACLE al lui Celine Dion. Daca nu-l aveti, cumparati-l, o sa fiti incantate. Lui bebe Sean ii place la nebunie, poate si pt. ca mami il asculta mereu cand bebe era inca in burtica. Adoarme ca un ingeras cand il tin in brate si o ascultam pe Celine.
In orice caz, toate cantecele de pe acest album sunt fantastice, daca ascultati versurile va veti regasi in toate. Sunt cantecele fiecarei mame catre puiul ei...
DVDul include si poze semnate Anne Geddes.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Mesaj de la CORY:
"DRAGA NATY, A VENIT PE LUME ALEX, 3100 G! SUNTEM BINE. PUPICI TUTUROR!"
Sa-i uram cu toatele bun venit pe lume chiriasului si refacere rapida si usoara dragei de Cory!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

CORYYYY FELICITARI MAMICA SCUMPA! Sa te refaci repede si sa te bucuri de noul prunc!

BINE AI SOSIT ALEX!!!! Sa ai o viata frumoasa si implinita!

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 9 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

FELICITARI, DRAGA CORY! BINE AI VENIT, ALEX, SA AI SANATATE CAT CUPRINDE!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Felicitari Cory!

Mergi la inceput