Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)
Raspunsuri - Pagina 5
Simo27 spune:
CORY,FELICITARI!BINE AI VENIT CHIRIASUL ALEX!!!SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE FAMILIA TA
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
CristinaGoji spune:
CORY FELICITARI! BEBE ALEX BINE AI VENIT!!!
La multe luni pentru Iulia!!!
Felicitari pentru progrese la Samuel Barosanul si la Printesa Iulia!
Sovi - daca o sa ma lase pruncii, o sa povestesc cu lux de amanunte despre viata cu 2 prunci mici, dar, cum vad la mamicile Roxana Claudia si Simonette, la care diferenta de varsta e un pic mai mare decat o sa fie la noi, nu prea au timp de forumit.
Mami 37+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
bubu05 spune:
Buna sera, fetelor!
Uf, abia mai respir...de oboseala si de burta mare!
Naty, ce m-ai ghicit dimineata...n-am apucat sa citesc noul capitol, am vazut doar ca a nascut Cory, Felicitari mamico! Recuperare usoara! Bine ai venit pe lume micutule Alex!
So...sa va povestesc...azi am stat NUMAI in bucatarie . A venit mama pe la mine, mi-a dat ea cu aspiratorul si mi-a calcat muuulte rufe si un teanc mare de tot pt. bebelache. Intre timp, eu la bucatareala.
Am facut ciorbita de pui a la grec, spanac cu pui, fasole batuta, piure si friptura de vitel la cuptor cu sos, mega salata verde cu de toate. Si nu ma agitam asa de tare, dar au venit nasii in vizita si trebuia sa papam ceva bun...m-a ajutat sotul la spalat vase...Doamne, cat imi doresc o masina de spalat vase!
Apoi am papat de-am spart si am stat la taclale, am baut si un pic de martini cu gheata si lamaie
Ma duc sa citesc din urma si revin.
Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ali_bia spune:
FELICITARI CORY, SA AI PARTE DE O RECUPERARE RAPIDA ,USOARA SI LAPTIC DIN BELSUG!!! BINE AI VENIT BEBE ALEX SA FII SANATOS SI MANCACIOS!!!!
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina38+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.14 zile pana la
Ali_bia spune:
NATY ti-am trimis PM
Mai dar cu NICOL ce mai e????parca era la spital ultima data nu? Oare e bine?
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina38+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.14 zile pana la
luny spune:
FELICITARI,CORY DRAGA, REFACERE CAT MAI RAPIDA!!! BINE AI VENIT, RANDUNEL ALEX!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mussara2000 spune:
SEARA BUNA SI DE LA NOI.
Stim ca azi o printesa implineste 2 lunisoare
si alti trei printisori implinesc 2 saptamani Matei Cristian, Sean Adam si Iulian al nostru, va zicem la toti LA MULTE SAPTAMANI, LUNI SI ANISORI.
FELICITARI SI PENTRU PROASPATA MAMICA CORY.
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN
mussara2000 spune:
SEARA BUNA SI DE LA NOI.
Stim ca azi o printesa implineste 2 lunisoare
si alti trei printisori implinesc 2 saptamani Matei Cristian, Sean Adam si Iulian al nostru, va zicem la toti LA MULTE SAPTAMANI, LUNI SI ANISORI.
FELICITARI SI PENTRU PROASPATA MAMICA CORY.
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN
bubu05 spune:
Luny, felicitari pt. buricut cazut si pt. cele 2 saptamanisoare!
La multe saptamani si lunisoare si pt. Sean si Iulian, la fel si Movalindei mici! Wow, Naty, 44 de cm...chiar ca e micuta si finuta . In poza nu pare asa mica.
Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
luny spune:
multumim,bubu!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!