Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

va multumim simo, stelutza, Clau!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nici o veste de la CORY?!Naty,nu ai primit nimic?mai,ce o fi...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

revenim

violeta mersi. se vede omul cu experienta in engleza. luny de aia ma gandeam sa il iau...ca sa ma induc natural.

ratonul meu sta cuminte. pana acum am fost plecati la gratar si nu a zis nici passs. acum am ajuns acasa si a inceput sa dea din buci...pe motiv de pepsi...yammi, yammi.

luny habar nu am sa fie vreo contraindicatie in a manca mama miere. stiu doar ca la copil nu se da...a scris cineva aici...ca da ca o forma de botulism...ASA CA TOTAL INTERZIS LA BB.

mstela sper ca Teo ii ascultatoare si sta linistita pana ajungi la nenea doctorul.

mamici ce povestiti voi acolo de cafea????????si eu ce beau dupa ce nasc? ca numa cu apa si somn nu rezist.

cory din cate stiu eu e pe anestezie generala...nu va fi foarte apta imediat dupa cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Adriutza chiar daca veti vorbi romana cu bb Adrian...sa stii ca la un moment dat el va prefera engleza.
Nepoata noastra face 4 ani si intotdeauna s-a vorbit romana cu ea...si acasa...si in public...iar la gradinita engleza. si oricat ar sti ea ca romana e limba de acasa...tot prefera engleza. oricand cauta varianta mai usoara. si face greseli in romana oricat am corecta-o (cana meu e la ordinea zilei). ii merge mintea brici...dar ea este australianca si engleza este limba ei...nu o vom forta cu limba romana pentru a nu da in cealalta extrema...sa o considere o corvoada. iar ca sa invete sa citeasca si sa scrie in romana...va fi foarte greu...stie literele in engleza de la 2 ani jumate...dar sunt convinsa ca va gasi greu sa citeasca in romana. daca isi va exprima interesul sigur va fi ajutata.

sigur ca istoria, geografia romaniei le va afla la un moment dat...pentru ca alea sunt povesti...si alea o captiveaza. oricum, mie mi se pare ca se dezvolta tare frumos copiii crescuti in 2 limbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Cory recuperare usoara. Cred ca acum esti la terapie intensiva. Sa ai parte de o noapte binecuvantata cu analgezice!
Pupici speciali lui bb mic. Sa fie sanatos, mancacios si necolicos.

Naty sa-ti traiasca mica printesa. La multi ani si la cat mai multe lunisoare!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Naty, pupam sarbatorita mica! Sa va traiasca minunatia de fetita!

Si noi implinim azi 2 saptamani! Luny si Mussara, hai sa facem chef mare !

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vio, luny ,mussara,naty la multe alte saptamani luminoase, sa se transforme in ani luuuungi si frumosi!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">ma laud si eu - "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">ma laud si aici - "felicitare"!

14 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Trebuie sa recunosc ca e o minune ciorba radauteana a lui cory. Tocmai ma rasfat cu o portie, dar eu am facut-o un pic mai dietetica. Adica in loc de 4 galbenuse am pus doar 2, iar in loc de 400 g smantana am pus doar 2 linguri ... si a iesit foarte buna.
Ahhh ... si in farfurie eu am adaugat un pic de zeama de lamaie, nu otet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

MUSSARA, VIO, SA NE TRAIASCA PUII FRUMOSI!!!!!!!!!!
DAM DE BAUT!!..mai ales ca noua ne-a cazut si buricutzul azi!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput