Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Gecko, o sa caut butonul... Trebuie sa fie pe undeva. Roxa, parca tu ai Ford...stii ceva de vreun buton?

Olgutz, ai deptate, o sa ma conformez!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Gata am schimbat semnatura.
Si vreau sa o felicit si pe Roxi pentru balanul ala cu ochii albastrii.Ma dar frumosi baietii ai mai facut!!!!!!
Acum ma duc sa stau putin intinsa,revin mai tarziu.

IRINA
+38
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mai fetelor am si eu o intrebare:
se poate avea pierderi de lichid?? ca mie imi tot curge ceva si are un alt fel de miros, nu urat dar e ceva-ceva...adineauri am fost pana jos si am simtit cum pur si simplu m-am udat pe pantalon si cand vin in casa pantalonul era ud si pe chilotei ceva alb mai muuuult...
ce mai inseamna si asta?????

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina38+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.13 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ali,cred ca inseamna ca ti s-a rupt apa,daca zici ca s-a udat pantalonul...asa ma gandesc eu!suna dr si intreaba...sigur el va sti raspunsul corect!Succes!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by Simo27

Ali,cred ca inseamna ca ti s-a rupt apa,daca zici ca s-a udat pantalonul...asa ma gandesc eu!suna dr si intreaba...sigur el va sti raspunsul corect!Succes!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

....
Dar nu curge intr-una.!!!!! cand si cand...ma ridic din pat si ma fortez.....si in plus nu ma doare nimic.............
asa ca nu cred ca e asa ceva.....
sa intamplat acum cand m-am dus pana jos sa ma ud asa tare pe pantalon ca pana acum ma mai udam cand ma dadeam jos din pat..

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina38+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.13 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

..ce zi am avut1..Mufa a scartait toata ziua, n-a dormit ca lumea, doar a atipit, a papat intr-una, putin si des..sunt rupta, am incercat si eu sa dorm o ora, nu a tinut...
STELUTZA, CURAJ, MAMICO, A AVENIT MOMENTUL MULT ASTEPTAT!!!
NATY, ai vazut ce echipa sunteti? ati trecut si peste vaccin si analiza cu bine!
mihos, la tine vine barza dupa Stela!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ali, poate sunt doar fisurate membranele..ca sa fie o secretie chiar asa de abundenta nu cred...

Deea33+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ioana - io am Ford si cica nu se dezactiveaza airgagul. SI tot in fata tin scoica ca altfel urla pana ma dispera cand il apuca...

Olguta -numai san ii dau; si crede-ma ca, desi risc sa par mama denaturata, nu mai rezist de oboseala si cateodata imi vine sa-i dau lapte praf crede-ma! Noaptea se trezeste la 4 ore, dar ziua la 1, 5 ore vrea mancare, plus colicii de rigoare Io nu stiu de unde s-a ingrasat copilul asta cu laptele meu ca la cat de ob sunt si la cum ma alimentez...

Bitza
- am facut 2 balani frumosi sa aiba fata ta de unde alege..

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Si da, am mai inviat si eu, dupa ce am tras rau de tot cu o raceala nasoala, si eu si Alex.
In primul rand felicitari noilor mamici, ca multe mai sunteti!!!
Noi suntem bine, crestem, cand vad ca sunt deja in sapt 34 ma ia cu fiori...pe 16 mergem si noi la echo, o sa fiu in sapt 36, sunt curioasa cat de mare s-a facut puiutza mea.
Alex acum e bine, mai trage ft putin de nas, si azi-dimineata s-a trezit cu un ochi rosu, de la prea multa joaca la groapa cu nisip, cred.
Eu in schimb ma confrunt cu niste arsuri groaznice, nu credeam ca poate exista asa ceva..cateodata sunt asa de intense ca parca-mi vine sa vomit. Dar ma gandesc ca mai am putin...Mai am si niste mancarimi mirifice...si probleme cu somnul..asa, ca pe ultima suta
Eu deja astept cu nerabdare sarbatorile..o sa fie o luna cam plina, pe 6 e ziua lui frate-meu, pe 20 a randunoiului, pe 27 Pastele..sper sa stea cuminte Bia in burta pana la Paste. Dupa poate iesi cand vrea ea

Deea33+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

David a facut kk verde...Adica are ceva verde prin el... Nu e chiar tot verde... Ce ma fac?!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput