Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)
Raspunsuri - Pagina 17
ariel_7000 spune:
aaaaa, am primit si eu pm cu votare!!! am cam ciufulit-o pe tanti care l-a trimis, pt ca eu aseara am stat 2 ore sa votez toate pozele...iar ea imi trimite azi dupa amiaza msg as o votez!!! in concluzie, habar nu avea cine i-a votat pozele!!! asa ca mai baga un pm, sa creasca frate nr de voturi!
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
13 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Olgutzika spune:
Gecko, !
Ioana, airbagul se declanseaza si daca tu stai pe loc! Importanta nu e viteza ta de deplasare, ci forta impactului in declansarea airbagului. Iar daca te intorci in timp ce mergi...chiar e de-a dreptul periculos. Chiar si sa iti iei ochiul de la drum si sa ii bagi suzeta copilului aflat langa tine...E ok insa sa tragi pe dreapta si sa rezolvi problema plansului, nu? Credeti-ma, volanul e lucrul necuratului!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
ariel_7000 spune:
irina, iesi de dupa canapea!!! ce faci acolo???
stiam ca mai era ceva:)) de 2 zile ma dor sanii rau de tot! dar rau, nu gluma, si pic pic din ei....destul de des si mult...sa fie si asta semn ca e prea mare inghesuiala in burtica si ac teo vrea sa mergem impreuna la disco???
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
13 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Olgutzika spune:
Roxana, bine ai revenit!!! Ce voinic ochios frumos am vazut!!!! A luat in greutate din alimentatie la san? Ca in cazul asta, tre' sa imi pun laptele la treaba, ca vaz ca-si bate joc !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gecko spune:
beyyy...ce ii cu voi de stati pe dupa canapele???? se da ceva party pe acolo si nu stiu eu???...se impart bomboane????
ia iesiti va rog afara...la povesteala...ca scoatem bota.
Olgutzika spune:
Irina, cum faci cu nascutul pana la urma? Ce e de capul Municipalului in timpul summit-ului?
Am uitat sa salu aparitia lu' Laly ! Mai des pe crenguta!!!
gecko spune:
numeioana, zice husbandul ca orice masina cu airbag sigur are buton de dezactivare. ca nu se poate altfel. vezi ca butonul...nu e chiar buton...ca la telecomanda....ci ii un orificiu unde invarti cu cheia...vai cred ca mi se duce neuronul...pe panta in jos.
si olgutza are dreptate ca se poate declansa airbagul si la viteze mici sau nule.
oare mihos intreba de burta lasata??? Mie mi-a spus sotul acum vreo 2 sapt ca mi s-a lasat...si tot am asteptat sa nasc...si nimic. iar linia aia neagra ce zicea mamipapacios ca trebuie sa ajunga in capul pieptului la nascare...ohoho..e la ani lumina de destinatie.
ramanem la clasicele membrane rupte...contractii regulate...ca semne sigure ale nasterii.
bitza037 spune:
buna dragi randunici.
putine am mai ramas burtoase....
am intrat si eu sa va citesc si sa scriu 2 randuri, ca nu prea pot sa stau pe scaun......contractii false dar se simt destul de bine .....si picioarele mele sunt ca niste butuci.ieri am stat mai mult in pat si cu ele pe perne si vad ca nu au mai fost asa de umflate. si mai stau cumintica si din motivul SUMMIT......cu toate ca dr. vineri la control mi-a zis ca ne da voie sa intram.....dar stiu eu cum o fi????...asa ca mai bine evit.....daca se poate spune asa......ca daca vrea ea sa vina.....pot sa evit eu cat vreu.
Vineri la eco ne-a zis dr. ca bubu a mea are in jur de 3.500 kg cu marja de rigoare, bineinteles si mi-a dat termen pe 6 aprilie.
In rest, mi-au facut si mie fetele mele curatenia de primavara,aproape am terminat camera buburuzei.Mai trebuie sa cumpar inca o banda de tapet ca nu mi-a ajus pe un perete si sa-mi faca mama baldachinul,si dupa aceea pun poze.
Felicitari si din partea noastra noilor mamici!!!!
Si pentru Stela tinem maine pumnii sa fie bebe bine si ea la fel!!!
Cam atat....
IRINA
+36
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
bitza037 spune:
Olga ...pai dr. a zis ca se poate intra la Municipal in timpul Summit-ului...adica daca ma apuca nascarea sa-l sun pe el......si pe urma sa ma duc la camera de garda si din nou sa-l sun si sa-l dau la telefon.Deci se poate intra......dar nu stiu sigur cum ramane cu bitu' ca eu fara el nu intru si gata!!!!!
Asa ca ma rog la Dumnezeu sa stea bubulina macara pana la ridicarea restrictiilor.
Ma duc sa-mi schimb semnatura ca am uitat.Am sa o pun pe cea de la eco adica 38+, ca zic doctorii ca asta este valabila nu cea de la UM.
IRINA
+36
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1