Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mai ce cuplu o sa formeze copii astia:Samuel-1 martie(de martisor),Teodora-1 aprilie(de pacalici)

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Roxana,bine ai revenit,Mamico!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simo- merci de primire

Am pus cateva pozici aici http://community.webshots.com/album/562592031YfJjnC?start=12

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Vai,Roxana,ce baietel mumos ai tu acolo...poza in tricoul cu steaua,m-a dat gata!ce mare e,deja are6 saptamani si ce grasut e...sa va traiasca si sa va aduca doar bucurii!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Bine ai revenit mamico Roxana
e un scump bebe Robert ofofofof mama lui de stelist de pe acum...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina38+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.13 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

e clara treaba....nu ma iubeste soacra...astept sa se usuce hainele de afara si a inceput sa ploua in rafale.

pentru orice eventualitate mi-am adus in casa tricoul cu care planuiesc sa nasc....nu de alta dar nu mi-as dori sa il usuc la noapte cu uscatorul de par...daca totusi mi se arata.

mstela...eu iti bag agitatele pe cand ma trezesc...ca sa fie cu forte proaspete. nu de alta dar daca le scot de acum...pana maine dimineata vor fi niste lesinate cu limba de un cot afara.

roxana bine ai revenit. deja 2400g???????? si eu ce fac cu toate salopetelele astea dulci foc?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salut, mamici si burtici!!

Maine facem si noi o luna! Mai ca nu imi vine sa cred cat de repede a trecut!
Ce urat a fost azi, n-am putut sa iesim la plimbare. Roxa, apropo, am vazut ca tu l-ai pus deja pe Robertino in marsupiu. Eu n-am indraznit, ca am citit pe net ca cica de la 2 luni e voie... Ce zici? Si sa stii ca avem si noi body cu Steaua dar o sa fie bun la vara

Si noi dormim in scoica in casa si ne place mult! Am intrebat si eu acum cateva zile, dar parca nu mi-a raspuns nimeni... Cam cate ore e voie sa stea bebe in scoica?! In masina eu il pun in fata, desi nu pot sa inchid airbagul. Dar de-acum am sa-l fixez in spate, ca nu se stie niciodata, desi nu sunt sanse sa se declanseze airbagul in oras... caci nu se merge cu mai mult de 30 la ora. E rau in spate, ca daca scapa suzy si plange exista riscul sa te intorci, sa nu fii atent la drum... Dar cred ca e mai sigur asa.

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

quote:

Eu raman la parerea mea, gravideala e oribila, insa pentru rezultat, merita efortul...

I'll drink for that!

Mergi la inceput

nicol nu mai are efect pozitia recomandata. oricum...banui ca de la pozitia respectiva mi se trage bila ce mi-a crescut in burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mama ce zi am avut!!! am adormit la 3 noaptea, m-a trezit un tembel de telefon la ora 7, buhuhu prin casa pana la 12, apoi nani pana la 16......la noapte ce fac iar???? plus ca nu am mancat decat 2 portocale si 2 piersici din compot toata ziua....imi vine sa dau la boboci, sunt cheauna de cap si ma doare burta ca la ciclu!!! iarasi!!
in orele de insomnie am luat decizia, pe care i-am comunicat-o si soturlui meu, sa lasam bucataria pt la toamna, impreuna cu holul si balconul, nu de alta, dar nu mai suport!!! plus ca el este cu spatele in pioneze si mergem amandoi prin casa ca niste modele pe catwalk...el cu sciatica, eu cu sciatica, fofo care doare si burta care ma face sa ma duc in nas! am zis sa terminam cu retusurile (adica dat vopsea pe tocuri, facut frumos in jurul usii, ca de cand au montat-o aia arata ca naiba!, asamblat mobila si instalat in dormitoare...etc, rahaturi d-astea care-ti mananca timpul si nervii).... eu una m-am saturat de santier, vreau sa se termine, sa pot sa nasc si eu frate in liniste si pace, nu sa ma stresez ca vine bb si sta cu nasul in praf si vopsea!
azi am o stare de-mi vine sa kilaresc pe toti care-mi ies in cale!

luny, deci exista sperante sa imi racapat nasul inapoi! stateam cu teama ca o sa arat ca un clown:))

maryb, si mie mi s-au recoltat culturi de col de 3 ori pana acum, iar miercuri merg pt a 4 a oara (la 12, 21, 35 saptamani)...nu doare, nu e periculos, este absolut necesar....eu am fost chiar bucuroasa, pt ca sarcina trecuta mi s-a facut o singura data, la 38 de sapt si s-a descoperit nemernicul de streptococ si era prea tarziu sa mi-l trateze...asa ca, nu te mai agita!

sovi, sa-ti fie cu folos documentatia M.M!!cand te apuci sa dai un semnal, ca poate ne luam de mana, in 2 e mai usor:))

mamip, eu am tras chiulul azi cu ceaiul...la ce program artistic am avut, nu am mai facut ceai...dar mi-am luat boabele. am uitat sa-ti zic ca trebuie sa fie 7 ch!
cat despre nastere, o sa fie bine! daca am eu curajul sa o fac, dupa experienta horror pe care am avut-o prima data....! sunt convinsa ca va fi bine, atat de linistita sunt,incat nu-mi vine a crede ca nu fac 13-14 pe aici....acum nu vreau decat sa scap de senzatiile astea de "catifelare" pe care le am de cateva zile incoace:) s-a dus nostalgia mea, regretul meu ca "pleca" burtica:)

mihos, mie la ctrl de 35 sapt. mi-a zis dr. ca am colul deschis pe 1 cm, sa merg acasica sa stau in pat, fara eforturi...nu am facut asta, pt ca nu am avut cum, am avut acea perioada de kkao din viata mea...parca am fost mai topaitoare ca oricand..., la ctrl de 37 de saptamani, mi-a zis ca este deschis 2 cm, dar ca sunt "legala" asa ca pot sa fac ce vreau:))...mi-a zis ca teoretic pot sa nasc oricand, numai ca nu e chiar la intrare/iesire, ci are capul mobil ( a explicat gecko cum vine asta....era ceva cu nivelul -1...deci bb e la subsol:))...vad ca teo e inca in burtica, face el scheme cu vin/nu vin, dar ce naiba!!! e fratele alexutzei doar!! ea ne-a amenintat asa 1 luna intrega si pana la urma au obligat-o dr. la 42 + saptamani sa vina, ca ea se tinea cu "dintii" de cordon:)

stelutza, nastere usoara maine si pupa burtica in ultima noapte!!! teodora glumeata pacalici a ales sa vina maine!!! chiar ma gandeam daca face si teo al meu o duma d-asta??

cris, vreau si eu in leagan!!! ma uit cu jind la fiica-mea cand se da si eu sunt ditai elefantul si nu pot!!!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

13 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput