Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

pt. Maryb - micutza burtica:
si eu am facut examenul acela din col; nu doare ... nu e periculos; mai rau e sa nu faci, sa ai ceva acolo si sa nu tratezi la timp!
iti ia o cultura de acolo (odata in sapt. 12 si odata in sapt. 35 mi-a recoltat mie); nu te speria, nu e nimic dureros, e doar un pic neplacut! si daca ai programare du-te sa o faci si linisteste-te!
e doar iceputul aventurii! bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Noi ne-am incumetat si am iesit pana la supermarket, in capatul blocului...brrr, ce frig, si mai veneau si picaturi de ploaie...am luat numai prostioare si am ras rapid milionul (a se citi ciocolatele, kindere, jeleuri, printre altele).

Wow, Steluta, nastere usoara, iti tinem pumnii!

Naty, felicitari pt. Iulia curajoasa si pt. vaccinel!

Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Scot si eu agitatoarele pt Stela

Hai Stela!!Hai Teodora!!

Kya din cate stiu si eu ,pana la 9 luni,scaunul de masina sau scoica se poate tine si pe scaunul din fata,cu spatele la directia de mers,cu conditia sa dezactivam airbagul;eu ,una, nu stiu cum as face daca m-as vedea singura cu bebe in masina;

Criss - m-am uitat pe prima pagina si intr-adevar, avem aceeasi data la UM;sper sa mai stea bebita acolo macar vreo saptamana,desi raportez in continuare dureri de spate si de oase la "fofo" si cateodata dureri de burtica in partea de jos;ce ma face sa fiu un pic optimista este ca ,desi colul e deschis,inca nu s-a scurtat indeajuns cat sa-mi fac mari probleme...dar niciodata nu se stie...

Gecko eu o soparlita cu picioarele umflate....stai si tu cu cracii in sus poate se mai dezumfla...eu pana acum nu am avut probleme cu picioarele si sper nici sa nu am; macar de-ar fi vremea sa le bagam in papuci p-afara...ar fi altceva..

Luny

Dau send ca ma scoate din sarite forumul asta ce greu merge..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol36+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Acum sa scot si eu agitatele pentru STELUTZA

HAI STELA!! HAI TEODORA!!

naty pup fetita curajoasa

Nicol bine ai revenit sa mai stea un picut Antonia la caldurica

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina38+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.13 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

36+ cu Diana

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Asa, am revenit dupa papa bun, am scos un rand de rufe din masina si am bagat altul . Trebuie sa ma duc sa unde am mancat si, pe urma cred ca ma bag in [atut pana vine randunelu, si-asa vad ca randunicile sunt la siesta.

Nicol si mie mi-a zis doctorul ca a inceput sa se deschida colul si l-am intrebat daca ajung la 40 de saptamani si a zis, daca nu, la 41.. Mai am si eu contractii, sambata in Ikea, am avut 2 contractii destul de lungi si un pic dureroase de am zis ca m-apuca pe-acolo. Drept e ca am avut o zi maraton atunci, asa ca mi-am propus sa mai stau potolita saptamana asta. Hai c=o sa reusim, ai sa vezi!

Pupici, fug in patut!

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cris, infofoleste-te bine si da-te in leagan si pt mine!
Kya, Nicol, stiu ca teoretic se poate tine scoica in fata dar eu una, zau, n-as tine-o pe locul mortului nici in ruptul capului. Doamne fereste de un impact frontal, chiar si usor dar care sa sparga de pilda parbrizul, e mult mai bine sa fie copilul aparat si de scaunul din fata. Singurul avantaj in a-l tine in fata e confortul psihic ca il vezi langa tine...dar in spate ce se poate intampla?? Scoicile se ancoreaza super bine cu centura (sau, cu sistem Isofix ca la Olgutza) iar bebicii stau excelent in ele, Iulia e innebunita dupa scoica, atat in masina cat si in casa, n-a scos un sunet tot drumul, doar la intoarcere strigatul de foame pe care-l binecunosc, atat.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

mai fetelor, din momentul in care incepe sa se deschida colul (si la mine vineri cica era deschis de 1 mm sau cm .. sau ce unitate de masura o fi..) si pana la nascarea propriu-zisa cat poate sa mai treaca? e vorba de 4-5 zile sau pot fi si saptamani? si dureri.. nimic?

si inca ceva: care-i faza cu lasarea burtii ca ma tot uit in oglinda (am si la ce) si nu sesizez mare diferenta ca s-ar fi lasat foarte mult in ultima saptamana..

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am fost si eu plecata prin oras,la cumparaturi,am fost de am arvunit si restaurantul ptr botez si maine mergem in cautari de invitatie...si ce vad?CUSCRA NASTE MAINE!!!NICI NU SE PUTEA MAI BINE:MAINE FACE SI SAMUEL 1 LUNASI I SA NASTEA SOATA!!!

HAIDE STELA -HAIDE TEODORA

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Helau mamici si gravidute randunici!!

Nu e usor sa fi mami de 2 bebei si tocmai d'asta tot absentez. E tot un circ la noi: plang amandoi odata, vor amandoi papa insa niciodata nu dorm in tandem! Robert creste mare si frumoas, azi a implinit 6 sapt si tot azi l-am cantarit si am constatat ca a luat in greutate 2400g!!! E rotofei si frumos de nu-mi pot lua okii de la el! Cata e din ce in ce mai zgubilitic si pus pe prostioare, il iubeste pe Robert si vrea to timpul sa ma ajute insa prefer sa nu: cand se duce sa-mi aduca un scutec le imprastie pe toate prin casa. Umbla la hainute si le despatureste...daca nu-s atenta il leagana cu atat zel ca mi-e teama ca sare copilu' din scoica; vrea sa-i dea suzi cand plange insa i-o indeasa practic pe gat...si nu mai zic ce scandal iese ca vrea sa-l tina in brate dar NU POATE!
Eu mai am de dat jos doar vreo 10 kile si asta ma deprima de mor. Am alergat in sus si-n jos si am rezolvat cu botezul lui Robert, care va avea loc pe 10 la biserica Sf Ghe Vechi, acolo unde ne-am si cununat si botezat primul bebe.
Maine merg si la controlul de 6 sapt si intentionez sa vb cu dr si de sterilet sa vdm cand si cum..Am mai avut si dupa ce am nascut pe Cata si a fost super!
Kya, eu il tin pe Cata in fata, mai are colici, mai plange si asa il pot linisti rapid. Cata e in spate, pe diagonala de mine. SI eu nu merg cu un bebe ci cu 2 si asa mi-e cel mai bine.
Cory, felicitari pentru nastere! Sa te recuperezi rapid sisa ai ub copil vesnic sanatos!
Naty-desi cu maaare intarziere, iti spun ca ma bucur din suflet ca ai pe Iulia langa tine acasa. Meritati sa fiti fericiti, toti 3!
Stela-iti tin pumnii pentru o nastere usoara si o recuperare rapida!Asdtept vesti de la Naty!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput