Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)
Raspunsuri - Pagina 14
Kya spune:
Mamip Sanziana la morfo trim 3 avea 2.700 si acum o saptamana avea deja 3.520. Azi ma duc iar la control, dar nu stiu daca mai fac eco. Oricum o sa fie o grasunica.
Naty si alte mame soferite am si eu o intrebare: cand e doar mamica cu bebe in masina, unde se pune scoica - pe bancheta din spate sau pe scaunul din fata
Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 8 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Olgutz, mea culpa , asa e, deh, oi fi io fata descurcareata dar uneori fara randunoi nush ce m-as face.... E super-misto caruciorul, sunt mai mult decat multumita.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Kya, ce stiu eu: nu se pune scoica pe scaunul din fata decat daca nu ai airbag-pasager sau daca poti dezactiva airbagul de pe locul de langa sofer.
Eu am scaunelul in spate si datorita suportului Isofix. Poate mamicile cu scoici ce se prind in centuri iti pot sa mai multe detalii...
Sarcina usoara cat a mai ramas din ea! Eu raman la parerea mea, gravideala e oribila, insa pentru rezultat, merita efortul...
Pupam!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Kya spune:
Si acum:
HAI STELUTA, HAI TEODORA
Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 8 zile
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by maryb
buna dragi randunici,
ca intotdeauna vin la voi cu o intrebare care ma nelinisteste....
voi ati facut analiza secretiei de col la inceputul sarcinii ??? ca eu am auzit ca ar fi periculoasa, eu joi am programare si nu stiu ce sa fac, sa ma duc sau nu ??? am facut-o in ianuarie si a iesit ok, dar dr mea vad ca mi-a dat-o din nou acum...o sa am 9s+5z, dar tot mi-e frica. Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri. chiar am nevoie sa ma linistesc.....
va multumesc frumos anticipat si sper din suflet sa primesc cat mai multe raspunsuri.
maryb 9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
eu am facut secretie de col in sapt 12-13 ,20-22 si 35
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
natynic spune:
Kya, cand am luat scoica, impreuna cu viitorul nas al Iuliei, tipa de la magazin ne-a zis ca se poate pune si pe scaunul din fata cu conditia sa fie airbag-ul oprit iar noi ne-am uitat la ea ca la o sarita de pe fix-cum sa pui copilul pe scaunul din fata cand prin lege nici un copil sub 12 ani nu are voie in fata??? E adevarat, e tare frustrant sa o stii in spate, mai ales ca sta cu spatele la sensul de mers si nu-i vezi mutrita dar e MULT mai sigur pt ea!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Naty...iertam, deh, ce sa facem!??! Buni si randunoii la ceva, nu? Am pierdut eu, sau nu mai sufera pitica de colici!?!?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
ccris_ccris spune:
randunici, vaai ce veme urata e afara! Si eu care de-abia asteptam sa ma mai dau in leagan!
Pe vremea asta nu-ti vine sa faci nimic, si-asa tre' sa stau cuminte!
Sa incepem cu galeria pentru Stelutza, ca ieri m-am grabit!
HAI STELUTZA! HAI TEODORA!
Iti tinem pumnii, Doamne-ajuta!
Ariel, Violeta, promit sa stau cuminte saptamana asta, mai am de calcat niste rufe, dar asta nu presupune un efort, pentru ca stau pe scaun.
Vio, ce mutrita dulce are Sean!
Sovi, as vrea si eu sa mai stea Andreea macar saptamana asta, ca sa pot naste la Medlife. Oricum, nu stiu de ce, toata lumea (mai putin medicul) imi zice ca o sa nasc inainte de Paste.
Gecko, , spor la treaba cu piticii si pana nu dai tu startul, doar incalzim agitatele!
Nicol, cand ai avut UM? Se pare ca suntem de-o seama! Bine ai venit acasica! Ne rugam de fetele noastre sa mai stea o saptamana!
Laly, bine ai revenit pe crengutza!
Bubu, , nici cu burticuta ta nu mi-e rusine. Asemenea celorlalte randunici, ma intreb cum de mai poti fi asa de harnicutza!
Sa-ti fie de bine programul sexy!
Naty, felicitari pentru Iulia cea curajoasa!
Randunici, avem voie cafea deco in alaptare?
Aa, nu v-am zis, i-a luat buni o bratarica tare frumusica Andreei, e asa de mica. Trebuie s-o gravez cu numele ei, dar dupa ce nasc!
Ma duc sa pap si revin!
Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Kya spune:
Eu am la masina airbag si pentru pasager din dreapta. Dar se poate dezactiva dintr-un simplu buton. Si e un mare abtibild acolo unde scrie ca trebuie dezactivat airbag-ul cand ai scoica pe scaunul din fata. Ceea ce stiam si eu.
Masina e frantuzeasca, si daca din fabrica vine cu indicatia asta, ma gandesc ca si la ei se poarta scoica in fata.
Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 8 zile
mihos spune:
buna "dimīneata" stol de randunici!
asta e cica o ora matinala pentru mine fiindca nu reusesc sa adorm main devreme de 5 - 6 dimineata; si cu schimbarea orei..
n-am intrat de vreo zi - doua pe forum si cand ma gandeam ca in 10-15 min termin repede de citit.. iata ca imi lua totusi ceva timp sa termin romanul..
fetelor, se pare ca intr-adevar sunteti mai multe cu pititi decat cu burticutze! felicitari! dar venim si noi acusica sa avem cu ce ne lauda (Doamne ajuta!)
in primul rand felicitari pentru Cami33, Mihutza si Cory - proaspetele mamici - sa se refaca repede si sa aiba copilasi sanatosi si mancaciosi!
asteptam vesti si de la Pucca - speram ca e bine, ca se reface frumos si bebele e in regula si papa!
multa bafta pentru Stela - care din cate inteleg va naste un copilas maine... pe bune! se pare ca vrea sa-i fenteze pe astia cu Summit-ul; multa bafta si mamicii si echipei de la spital!
de azi am intrat si noi in saptamana 40.. si nu mai pot!!!!! voi cu ce va ocupati timpul (sau, ma rog, la vremea respectiva ce ati facut??) ca se pare ca nu ma mai bucur de nimic acum: nu tu mancare, nu tu sex, nu tu vacanta.., nu tu shopping ca nu prea-mi vine sa ma indepartez de casa prea mult.. si nu prea am chef de nimic..
mai rau de atat e ca toata lumea care ma suna ma intreaba daca am nascut.. ceea ce ma exaspereaza.. !!!! tare sunt de acord ca am o depresie inainte de nastere; ce-o fi dupa.. mai vedem!!
asa ca daca vedeti barza trimiteti-o, please, spre sect 4.. ca aici nu e inchisa circulatia!
pupici!!