Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu, hmmm, program sexy?! sa-ti fie de bine, dragutza!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

m-am trezit si eu acum vreo ora Azi noapte abia am adormit pe la 2 si la 6 dupa ce m-am trezit n-am mai putut sa adorm. Mama lor de insomnii

Cris da, acum stau la ai mei, si fiecare nu mai stie cum as se invarta pe langa mine si cu ce sa ma ajute. Si deja isi fac planuri care cum sta cu copilul dupa ce nasc, ca sa am eu timp sa ma odihnesc. Am mare noroc cu ei.

Luny

Papacios welcome back! Si felicitari pentru cadouase. Copila mea nu prea mai are loc unde sa faca tumbe. In schimb sughita des, si isi scoate cate o mana sau un picior de zici ca-mi darama burta. In rest mai un cap in col, mai un fundulet in coaste . ce o mai iubeste mama pe ea!!!

maryb eu am facut analizele astea la 12 saptamani (culturile din col, PAP si analiza secretiilor vaginale). De ce zici ca sunt periculoase? Stai mami linistita ca nu se intampla nimic.

Nicol pai sigur ca e Antonia cuminte si ascultatoare. Nu e ea pui de randunica? Mai sta sa creasca putintel, sa fie mai voinica!

Clabucel ce bine ca ai mai trecut pe la noi. Mi-a fost dor de tine. maine pentru Clari! Ma duc sa vad si pozele.

Mamip chiar, tie nu ti-a spus cat de mare e Honey? Ca sa stii si tu daca are pe unde sa iasa

Bubule aleluia!!! Te aud si pe tine o data ca nu mai faci nimic, doar stai si lenevesti! harnicuta sa-ti priasca odihna!

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 8 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asaaa...am venit. Am fost cuminti, viteze, am facut o super-echipa, am facut vaccin, ni s-a luat si sange (nu mai e anemie ), am tipat ca din gura de sarpe dar apoi, la mami in brate, ne-am linistit instantaneu. Iar acasica am papat cu mare pofta.
Fetita mea viteaza, copilot de nadejde...
Maryb, pleeasee nu te supara pe noi...asta e, suntem deja mai multe mamici decat gravidute si discutiile despre sufletelele noastre ne ocupa cam tot timpul ce ni-l mai permitem la calculator-si ala nu e mult! O sa vezi si tu cum e! DECI: eu mi-am recoltat in saptamana 13 parca, dar asta pt ca eu am avut contractii tot trimestrul 1 si doctorita mea a considerat mai cuminte sa mai amane zgandaritul colului. In mod normal insa, da, se recolteaza din primul trimestru si n-are de ce sa-ti fie frica, practic se "sterge" colul cu un tampon de pe care apoi se fac culturi. Succes! -si deranjeaza-ne cand vrei tu, doar sa ai putintyica rabdare...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

luny, asa se pare...nu-i nimic, eu merg increzatoare si totul va fi bine...oricum, daca pana pe 9 nu se petrece nimic, pe 10 ma infiintez la spital sa stabilim inducerea pt 13 ... si macar stie si el ca nu vine noaptea si-mi fac si eu damblaua sa se nsca bebe pe 13...

bubu,cunoastem-cunoastemsa-ti fie de bine!

kya, n-am mai facut eco de la morfo de 3...si am vazut ca sanzaiana ta, care la morfo de 3 era cu 250 degr mai mica decat Honey, are acum 3300 daca am retinut bine...deci a mea ar avea cam 3550 ....si am mai avea inca 2 saptamani de dospeala...hmmmmm

gecko, iti dai seama cum as arata eu cu adidasii lui florin care poarta 45? sexy baby!

deja am baut jumatate din a 2-a cana de zmeur...sper sa dea roade...

Doar 2 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +38 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici cu burtici si pitici...
am intrat sa felicit si eu proaspetele mamici...cami33,mihutza11 si cory sa aiba bebei sanatosi si voiosi...
kya-ce burticutza frumoasa ai...si vio vazut sean frumos care doarme
mami-felicitari pt darurile primite...off si eu ma laud cu dureri in zona 'fofo'...cand ma incordez sa ma mut dupa o parte pe alta sau sa ma dau jos din pat si fac primii pasi simt ca inebunesc dar hai ca mai avem un pic ...vorba lui gecko imi vine sa merg in 4 labe sau sa ma dau de-a rostogolul...
va pupicesc...

rami26 + 37 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am primit mesaj de la Stela! A internat-o, maine la prima ora face cezariana, m-a vazut cand am intrat cu Iulia in spital si m-a strigat (dar n-am auzit-o). Ne pupa pe toate si ne roaga sa ne rugam pt ea .
Eu oricum trebuie joi sa merg din nou cu Iulia pt examenul de urechi, e de garda prietena mea neonatoloaga asa ca musai voi trece sa o vad cu Teodora cu tot.
Asa incat:
GAGICI, SCOATETI AGITATELE!!!
Pe 1 aprilie se va naste Teodora...si nu e gluma...

HAI STELUTA!!! HAI TEODORA!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bine ai venit pe lume, Alex!!!! Felicitari, Cory!!!

Si uite asa incepe inca o poveste de vis! Numai bine, dragii mei, va doresc din tot sufletul!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Si acum, stimati telespectatori, gasca de majorete pentru:

Stelaaaaaaaa!!!!! Si Teodoraaaaaa!!!!

Succes, Stelutza! Intalnire minunata cu Teo maine si refacere usoara si rapida!!! Ati trecut prin multe pana acum, mai departe insa va fi atat de frumos si de usor!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

HAI STELA HAI TEO...MULTA BAFTA si nastere usoara...

rami26 + 37 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Naty, felicitari pentru calatoria usoara si cu rezultate bune de azi!!! Nici nu stii cat de bine te inteleg cu teama de trafic in conditii de bebe la purtator...eu inainte nu aveam nici cel mai mic fior cand era vorba de condus, acum insa mi-a tremurat si ultimul fir de par din cap! D-ale mamicelii, deh..La fel de bine sa va fie si joi!

Iar acum, sa te cert!!! Ma facusi, bre, sa ma indoiesc de mine si de memoria mea cu caruciorul tau lasat la 180 de grade! Drept e ca au trecut niste anisori de cand impingeam timid la caruciorul Katjei, dar nici asa senila nu stiam sa fiu . Ai inca un motiv in plus sa te bucuri de alegerea facuta, nu?

Pup mami curajos si bebe Iulia-baschetbalista!

Mergi la inceput