Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by Clabuc

Buna Randunici dragi!

In primul rand vreau sa felicit din tot sufletul noile mamici si sa tin pumnii urmatoarelor! N-am apucat sa citesc din urma, dar sper sa pot recupera cat de curand.

Imi cer scuze ca n-am mai scris, dar mi-a ocupat tot timpul puiutl meu (nu ca m-as plange). E destul de greu, cred ca am si o usoara depresie, ca am impresia ca sunt singura, ca nu fac fata, dar sper sa treaca cat mai repede.
Si eu am impresia ca parac nu mananca destul. Sta cam 15-20 minute la san, dar noaptea cam 10 minute sau mai putin ca adoarme si n-o mai pot trezi sa manance si dupa vreo ora jumate-doua vrea iar papa. Voi cum procedati? Are ceva daca nu-i pot da din amandoi sanii la aceeasi masa? Adica, la o masa ii dau un sa si la urmatoarea pe celalalt; asta din cauza ca mananca destul (cred) la un san si nu mai vrea la celalalt, e satula, adica asa cred. La inceput am fost nevoita sa-i dau dintr-unul ca la celalat aveam rani mari (imi curgea sange cu lapte si nu i-am mai dat 2-3 zile din ala). Astept si eu o parere de la voi, cand aveti timp.
Maine facem si noi 2 saptamani!

Pun niste poze pe mail-ul comun sa-mi cunoasteti puiutul!

Va pup mult si revin cand pot sa vad sfaturile de la voi si sa vad ce-ati mai facut!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

si la noi e la fel..nu-ti face griji, bebe e mic si nu are inca un ritm sau un program si oboseste rpd..da-i si la 30 min dak asa cere!!..eu asa fac si merge bine! si eu ii dau cate un san la o masa ca se satura.Daca bb ia in greutate inseamna ca papa destul, cat are nevoie!..asa ca rabdare multa si o sa fie ok!:) aa, doar sa ai grija sa nu faci furia laptelui!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Iti multumesc mult Luny! Nici nu stii ce mult m-ai linistit. Tu esti bine? Starea psihica e ok? Are cine sa te ajute cu bebe? Tu ti-ai luat cantar sau il canatresti doar la controlul medical?

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Lapte cred ca am destul, ca am si pus doua biberoane la congelator pentru viitor, daca o fi cazul, cand va trebui sa plec undeva fara s-o pot lua cu mine, etc. Voi cand il veti scoate afara, la aer pe bebe? Cand e voie? Are colici micutul tau?

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noi suntem bine!!
am iesit afara prima data la o sapt de la externare, 5-10 min, apoi cresti timpul treptat..
noi nu avem cantar, am decis asa. Ne cantarim la pediatru, saptam. trecuta avea deja cca 400 gr in plus!...mama sta aici peste noapte, cand e sotul la serviciu, lucreaza 24 ore!..dar mama vine dupa masa, ca si ea lucreaza.Ma descurc singura ziua!Cu baia mi-e mai greu...ca se face la 4 mainI!..Inca nu are colici..voi??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Felicitari Cory pt bebe Alex.
Recuperare rapida

Alina 36+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 17 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata gagicute cu burtica si mamicute!

Ma bucur sa citesc despre bebei, bine ai revenit Clabucel scump, bravo Luny pt. starea buna de spirit pe care o ai si pt. Mateias cumintel. Bine ai revenit pe crenguta Papacica! Crisu, am vazut burtos de 36 de sapt si la tine, mareeee!

Azi ne-am trezit la 9 jum , Vladutu ne-a facut o surpriza placuta si ne-a lasat sa dormim mai mult, ce bine a fost!(aseara am prestat si noi program sexy )
Am facut dimineata o omletica cu spanac, un deliciu, apoi am spalat aragazul si gata! nu mai fac nimic, lenevesc!

Steluta, bafta multa la control!

Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

imi pare rau sa vad ca nu am primit nici un raspuns.....dar....nu-i nimic....promit sa nu va mai deranjez.

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Mary, iubita, nu ne deranjezi! Cred ca fetele n-au apucat sa vada...m-am uitat in analizele mele si mie mi-a facut examen de secretie si culturi de col la primele analize si a fost ok. Adica nu doare!
Bafta la analize si stii ca mereu poti veni pe crenguta!

Oana 36+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

am sa caut sa pozez Luny.

Clabuc bine ai revenit pe crenguta. Sunt convinsa ca te vei descurca de minune cu pitica. Nu fac inca parte din categoria mamelor...dar asa am fost si eu invatata ca bb se alimenteaza acum la cerere. daca mananca 10 minute si vrea iar peste 2 ore...asa ii dai. aici zic ca nu trebuie sa ii dai din ambii sani...ca la o masa il alimentezi de la un san pana il golesti. ca parese ca laptele din tzatza nu e la fel pe tot parcursul suptului. cumva la inceputul suptului...are o consistenta si anumite substante...si pe cand aproape se goleste sanul acea consistenta se modifica...si ca aceasta combinatie este ideala la masa sugarului. cumva din acelasi san primeste si felul unu si desertul...yammi...mami.
si inca ceva ce mi-am amintit...e foarte importanta prima alaptare de dimineata...si ca pentru o productie cat mai buna...trebuie alternati sanii cu care incepeti ziua. de ex. daca azi i-ai dat sanul stang la micul dejun...atunci maine ii dai sanul drept la micul dejun.

naty ca mi-am amintit de centimetrii Iuliei. Printre hainutele primite azi am si un body pentru inaltime de 46 de cm. a ramas inmarmurit sotul cand l-a vazut. cred ca realitatea l-a lovit in moalele capului...o sa fim parinti...

mamip se pare ca tu te chinui mai rau ca mine. eu si acum ma felicit ca atunci cand ne-am mutat aici i-am spus sotului ca imi e musai sa imi ia pat normal. ca el initial vroia sa ia un cadru de pat ridicat doar vreo 20 de centimetri de la podea....si l-am amenintat ca il voi trezi de fiecare data cand vreau la buda...ca sa ma ajute...si s-a calmat. acum imi da dreptate.

pe cat eram de happy pe motiv de pachet primit...pe atat m-am deprimat pe motiv de incaltaminte neincapatoare. azi e prima zi cu vreo 25 de grade si ploaie...si m-am gandit sa imi scot adidasii, pantofii de la naftalina..vezi sa nu...tai toate degetele, calcaie, juma' talpa...bag un rozar si trei rugaciuni si tot nu intru in iei. Mai asteptam...cu rabdarea trecem marea. Oricum sotul...barbat amabil...si-a oferit adidasii lui...asta ca sa imi mai sublinieze inca odata ca am talpile cat ale lui Shrek.

Mergi la inceput

Gecko, saracuta de tine...nasol cu picioarele umflate...pai e musai sa iesi din casa? stai si tu in pat cu ele ridicate pe o perna.

La noi e innorat si frig...brrr...as fi mers in parc cu baiatul...cred ca dam o fuga pe la supermarket, sa mai cumparam una-alta...mai cheltuim niste banuti

Oana 36+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput