Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)
Raspunsuri - Pagina 11
gecko spune:
nicol bine ca esti acasa. stai cumintica si atunci si Antonia va fi cumintica.
mamipapacios...daca descoperi cumva modul de ridicare din pat...deplasare...imbracare...fara dureri sfasietoare in fofo...te implor sa le impartasesti. ca mai am un pic si merg in patru labe noaptea la buda.
luny spune:
quote:
Originally posted by gecko
am priceput luny....e incurajator. baremi smecher ca mine sa fie. si mi-am amintit...tu ii faci echipament de pompier la al tau? ca eu vreau sa ii fac salopeta de SMURD la al meu. numa' ca din pacate casca a ramas in romania ca demential ar fi aratat cu aia.
ce tare ar fi!!..pe bune!pana una alta, mi-am tras eu niste poze cu salopeta lui de SMURD cand eram cu burtica, misto au iesit!:))..la noi ar fi 2 echimpamente, de fapt, unul de pompier si altul de SMURD!..Liv e pompier de la Salvatori, detasat la SMURD, la Urgenta!
nicol, ma bucur ca esti ok!hai ca mai e putin, mai sta Antonia!!:)
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
echipament de pompier ar trebui sa-i fac si eu...ar fi super tare!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
gecko spune:
hey...o punem de un detasament aici.
am vazut aici in australia...baieti cu casti de pompieri...din alea ca la americani...imense...si la restaurant cu ele in cap. ce mandri erau...
mami_papatot spune:
luny, eu la predoi am fost de trei ori ... si ultima data, m-a intrebat daca m-am hotarat (desi eu de fiecare data spusesem clar natural cu epidurala)...si cand i-am zis ca tot pe natural am ramas, a strans din buze si a dat din cap asa, ca si cand ar fi spus, treaba dvs. dar nu mi se pare o idee buna...si pe urma la controlul pe masa, mi-a zis ca bazinul e ok (deci el nu a insistat pe motiv medical) si m-a mai apasat asa cumva in laterale...evident ca am scancit si atunci iar a ridicat din sprancene...vedeti...aici trebuie sa se faca atat (si mi-a arata cu mana cat) si acum eu doar am apasat putin ... cum vreti! offffff, si mor pe treaba asta...ca stiu si eu ca va fi greut, dar vba ta, n-oi muri pana la anestezie...eu sunt destul de increatoare si sper sa fie bine...tu cam cate ore ai stat as, pana la anestezie?
gecko, imagineaza-ti ca noi ne-am mutat in sufragerie si dormi pe canapeaua rabatabila, care e mai mult hamac ... si pe langa faptul ca scartaie si fara sa ma misc in ea, atunci cand ma ridic e un chin...pt ca nu ma ridic de pe suprafatza plana ci dintr-o covata...asta este... va trebuie sa schimbam canapeaua ...
si legat de costumatii, florin e inginer si visez sa-i fac lui Honey Bunny o cascutza roz...am vazut in filmul 3 barbati si un bebelus si mi s-a parut delicios...
Doar 2 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +38 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
luny, tie ti-am mai facut vreo eco atunci cand te-ai internat? ca eu am ultima eco la 35 de saptamani si ma gandesc ca ar trebui sa vada si ei cam cat de mare e bebe...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
luny spune:
ce tareeeee,gecko!! ce surpriza ar fi pt ta-su!..dar p-aici nu gasesti asa ceva...poate prinzi niste poze cu bebei pompiri, tare as vrea sa vad si eu castile si costumasele!
mami.p, mda, cred ca e tendinta spre cezariana la Medlife in general...e mai simplu pt ei, au o data clara bifata in calendar!..si nu e noaptea:)dar asta e, nu toate suntem setate pe cezariana...
hai ca de Hallowen avea ce face la anu', idei sunt!!
Clabuc spune:
Buna Randunici dragi!
In primul rand vreau sa felicit din tot sufletul noile mamici si sa tin pumnii urmatoarelor! N-am apucat sa citesc din urma, dar sper sa pot recupera cat de curand.
Imi cer scuze ca n-am mai scris, dar mi-a ocupat tot timpul puiutl meu (nu ca m-as plange). E destul de greu, cred ca am si o usoara depresie, ca am impresia ca sunt singura, ca nu fac fata, dar sper sa treaca cat mai repede.
Si eu am impresia ca parac nu mananca destul. Sta cam 15-20 minute la san, dar noaptea cam 10 minute sau mai putin ca adoarme si n-o mai pot trezi sa manance si dupa vreo ora jumate-doua vrea iar papa. Voi cum procedati? Are ceva daca nu-i pot da din amandoi sanii la aceeasi masa? Adica, la o masa ii dau un sa si la urmatoarea pe celalalt; asta din cauza ca mananca destul (cred) la un san si nu mai vrea la celalalt, e satula, adica asa cred. La inceput am fost nevoita sa-i dau dintr-unul ca la celalat aveam rani mari (imi curgea sange cu lapte si nu i-am mai dat 2-3 zile din ala). Astept si eu o parere de la voi, cand aveti timp.
Maine facem si noi 2 saptamani!
Pun niste poze pe mail-ul comun sa-mi cunoasteti puiutul!
Va pup mult si revin cand pot sa vad sfaturile de la voi si sa vad ce-ati mai facut!
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
luny spune:
quote:
Originally posted by mami_papatot
luny, tie ti-am mai facut vreo eco atunci cand te-ai internat? ca eu am ultima eco la 35 de saptamani si ma gandesc ca ar trebui sa vada si ei cam cat de mare e bebe...
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
nu, dar ultima eco a fact-o la 37 sapt parca...doar nonstres mi-au facut la internare!
Clabuc spune:
Datele exacte referitoare la nastere: nastere naturala, 39 saptamani, 3.650 gr, 51 cm, scor Apgar 9, dupa 5 minute scor Apgar 10, Maternitatea Polizu, Dr. Gabriel Lemnete + echipa (nota 20)
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI