Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)
Raspunsuri - Pagina 19
mihos spune:
Luny - ai vazut tu stolul de berze? a plecat de la Stela si se indreapta spre mine? ca sunt toaletata.. imbracata, cu bagajul la usa si cu nervii pe mine.. insa nu ma doare nimic..
eu tot vreau sa ies, sa mai topai pe afara, insa nici vremea nu ma ajuta (unde sa merg pe ploaie?, mai ales ca mai mult dureaza imbracatu' si dezbracatu' decat plimbatu');
dar ma consolez si mai dau un pic cu mopu'prin casa.. ca se pare ca iar vaz "mizerie"..
Ali bia - cred ca pierzi lichid, si daca e asa nu e bine.. suna la doctor el va sti ce se intampla; nu sta asa; stiu ca nu e bine sa stea bebe fara lichid! bafta multa!
Olgutzika spune:
Pentru ca sa ma stiu cu inima impacata apropo de scoici puse pe scaunul din fata, va recomand site-ul http://www.childcarseats.org.uk/types/index.htm, din care citez:
"They can be used in the front or rear of the car. It is safer to put them in the rear. DO NOT put them in the front passenger seat if there is a passenger airbag"
Sau, de pe site-ul National Safety Council http://www.nsc.org/traf/sbc.htm
"The back seat is generally the safest place in a crash. If your vehicle has a passenger air bag, it is essential for children 12 and under to ride in back"
Si inca un link: http://www.icbc.com/road_safety/pdf/Child_Passenger_Safety_TS264T.pdf
Ca sa nu ma acuzati apoi ca va bag in sperieti, cautati singure despre statistici ale declansarii accidentale a airbagurilor (fara a fi implicate in nici un fel de accident)!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bubu05 spune:
Ali, se pare ca s-au fisurat membranele tale...nu e de stat, bebe nu trebuie sa stea fara lichid! suna dr! bafta!
Roxanici, ce te mai inteleg cu laptele praf . Lui Vlad i-am dat la 4 luni, ca nu mai rezistam, plangea ingrozitor la san si atunci am cedat f. usor in fata lui bibe...Robertelul tau e un dolofan, scump foc si inseamna ca ii place lapticul muuult! Si nu te mai stresa cu kg in plus, ca o sa le dai repede jos. Felicitari pt. stabilirea botezului.
Simo, la fel si voua pt. botez!
Ioana, eu parca stiam ca e normal sa faca si verde, depinde ce ai mancat si tu. Salate, spanac, verzituri?
Ariel, pai chiar ar fi cazul sa terminati cu casa....te cred ca esti cu nervii in pioneze. Nu te mai supara, ca nu e bine!
Bitzule, felicitari pt. bb control si pt. stabilirea datei. Cum nasti, normal?
Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
sunt Geo .Salutari de la Stela.Maine dimineata la 7.30 ii face cezariana.Azi avea tensiunea cam mare 13.5.A facut si testul de stres.Speram sa fie o fetita sanatoasa.Cred ca o sa aiba in jur de 3 kg. Va tin la curent
Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"
mihos spune:
tinem pumnii stransi pentru Stela!
sa fie fata curajoasa si o sa fie totul bine!
bafta multa!
natynic spune:
Geo, multumim, spune-i Stelei sa stea linistita ca agitatele sunt scoase deja la lucru!
Bun revenit, Deea, hai mai des si trage si o Zoze dupa tine!
Ali -trimitem maine barza la nordu tarii?? Aoleuu, nasti odata cu Stela??? Cine ma mai ajuta la facut capitole? Poate Clau si Ioana, daca au timp, cu o mana la calculator si una tinand pe bebe David si bebe Rebecca la tzitzi... Ca uite, chiar o sa ma apuc acum de unul nou chiar daca e pag 19 si ma cearta Gecko ca nu fac cum vrea Zoze dar asa e cand pisica nu-i acasa...Lasand gluma, Ali, pare sa fie membrane rupte treaba asta, suna dr si te rugam anunta-ne in caz de ceva...
Bitza, strange bine din picioare sa treaca summit-ul si dupa aia poa sa intre si Bitu in Municipal
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
geo, pupa pe stela! o sa fie bine!
ali, du-te la dr.! chiar azi citeam ceva pe net despre "ruperea apei"...ca nu este ca la tv sa tasneasca ca dintr-un hidrant, ca e capul lui bb care are rol de "dop", dar de prelins lichidul se prelinge...ai grija, ca dupa fisurarea membranelor bb este expus la tot ce este in exterior si pot aparea infectii....asa ca nu mai pierde vremea si suna pe dr. si fugi!
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
13 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
bitza,tu ziceai ca vrei sa iei bobite homeopate caulofyllum! ai inceput sa le iei? simti ceva deosebit? la mine coincid durerile "ca la ciclu" de cand iau bobite si beau ceai de zmeur....chiar citeam undeva ca ceaiul de zmeur se foloseste PENTRU inducerea nasterii....pai da eu nu vreu sa o induc acum! eu vreau doar sa o usurez....sa fie ceva de genul 1-2 ,tzac pac!
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
13 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
bitza037 spune:
Bubu nu am stabilit data nasterii, am zis ca DPN-ul dupa ultima eco este pe 6 aprilie.
Naty asa stau cu picioarele stranse.Dr.a zis ca poate intra si el dar eu stiu pe urma.Hai lasa ca poate am si eu o fetita ascultatoare si vine dupa Summit.
I-am promis ca-i fac toate poftele!!!
Ali Bia si eu cred la fel....ca ti s-au fisurat membranele.Suna dr.!!!!!
IRINA
+38
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
bitza037 spune:
Stela iti tinem pumnii maine.....si asteptam vesti de la sot.Miane de dimineata ma instalez cu cafeaua pe forum !!!!
Ariel da eu iau homeopate.Mie sinecra sa fiu mi-e frica sa iau si ceai de zmeur......in acelasi timp cu homeopatele.Am uitata s ao intreb pe dr. si nu vreau sa risc.Si eu am asa cam o data pe zi dureri ca la cilcu....dar dupa ce iau no spa sau uscosin supozitoare...imi trece.Si mie imi era cam teama sa nu foretz nota.
Uite, maine fiindca a venit dr. in tara (a fost plecata la un curs), cred ca-i dau un telefon sa ma linistesc.Cred ca in seara asta nu mai iau....sa nu fac vreo boacana...ma feresc de Summit si eu iau homeopate...
IRINA
+38
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1