Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bitza, cred ca 2-3 zile nu voi mai bea nici eu ceaiul...si asa mi-e lene sa-l fac:)) ramane sa iau bobitele doar (ma gandesc, ca in fond e conopida!!! daca mancam mancare de conopida ma apucau durerile???)....asta e! daca ma apuca nascarea, ma apuca si cu asta basta! oricum, momentul se apropie, mai am 13 zile pana la amr-ul "legal" si numai 9 pana la cel de echograf...eu inca mai sper sa fie pe 9-10 :)) sa-i fac cadou alexutzei de ziua ei un bb nou noutz:)
oricum, as prefera s se produca evenimentul dupa ce termina al meu de dat cu vopsea, ca tare urat pute!!! eu m-am refugiat intr-o camera, cu tot cu cin cin:)

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

13 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ariel tu cate bobite iei si la ce interval de timp???
Mie dr.mi-a dat sa iau 2 saptamani o zi da o zi nu iar in ultimele doua in fiecrae zi...cate o doza ...adica 5 bilute.Si eu de ieri normal ar trebuie sa iau in fiecare zi.....

Eu ma retrag in patut, vorbim maine...noapte buna!!!!

IRINA
+38
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ne-am intors si raportam: col inchis, orientat posterior, capul copilului mobil. Tensiunea buna, bataile inimii in regula. A ascultat-o cu palnia Deci slava Domnului, toate bune si frumoase!

Roxaniciule bine ai venit! Mi-era dor de postarile tale. Felicitari pentru frumusatza aia de bebe!

Cu masina m-a dumirit: o sa dezactivez airbag-ul din fata si o sa-mi tin copila in scoica in fata. Decat sa o stiu in spate ca plinge, se ineaca, sau mai stiu eu ce, si sa intorc capul dupa ea (riscand mult mai mult), mai bine o vad langa mine. Si asa e obisnuita cu ma-sa care sofeaza pana in ultima zi. Cand nu o sa conduc eu, o sa stam frumos amandoua in spate, cuminti.

Geo multumim de vesti. Te rugam sa ne tii la curent despre Steluta si Teodora mica. Doamne ajuta maine dimineata.

Ariel sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca tare multa dreptate ai avut si cu beladonna si cu ceaiul pentru picioare.

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 8 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

bitza, am axact aceeasi schema ca a ta, numai ca la ctrl de 35 de sapt aveam colul deschis si mi-a fost teama sa incep la 36 sapt tratamentul, asa ca am inceput de la inc. sapt 37...1 doza (5 bobite) la 2 zile, dimineata, sapt 38 a inceput ieri si iau acum 1 doza pe zi dimineata...si asa pana cand se va declansa travaliul. atunci voi face suculetz :)) adica putin apa cu 10 bobite si voi bea din sfert in sfert de ora, dar cum cred ca nu prea o sa pot eu sa ma jic in travaliu, voi face o sticla de juma in care voi pune 20 de bobite (deci 2 suculetze:)) si voi pune si bobitele, cate 5, pt recuperare dupa traumatism (astea se pot lua si in caz de cezariana)....schema data de dr. homeo este de 2 doze de arnica (1 dimineata, 1 pranz, in ziua ruperii apei) si 1 doza de china (seara), timp de 20 de zile.

kya, bune bomboanele mele? :) ma bucur ca au avut efect! eu am zis sa-mi fac un fel de trusa de homeopate, pt afectiuni curente, sa o am mereu in casa:) cat despre ceai, nu-i asa ca e si gustos?

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ufff..gat si baia si papa cu Mufa!..agitat rau azi micutul meu, a papat putin si des, nani putin...poate o dormi bine la noapte caci: SUNT SINGURA ACASA PT PRIMA DATA PESTE NOAPTE! ..tineti-mi pumnii sa fie bine!! a fost mama aici, m-a ajutat la baita, si am hotarat s-o trimit acasa,cred ca ma descurc singura, ca si asa saraca nu are cu ce ma ajuta dak plange bebe, papa tot eu ii dau, nu?...plus ca se duce la serviciu maine..
Ali, cred ca e ceva cu membranele tale!! scoatem majoretele??..nu ne-ai mai zis nimic!!
kya, loool, asa era si colul meu la 38 saptamani!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

hai ,mai luny!!!! ce te panichezi asa??? ce poate sa-ti faca mufa la noapte? sa te muste de tzi-tzi, hihiihihihi? haide, stai calma!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

hai ,mai luny!!!! ce te panichezi asa??? ce poate sa-ti faca mufa la noapte? sa te muste de tzi-tzi, hihiihihihi? haide, stai calma!

POZE

exact asta i-am spus eu mamei, care era ea panicata, cum sa ma lase singura?!gandim la fel, Ariel!..eu nu sunt panicata, poate emotionata asa putin, dak nu eram sigura pe mine, n-o lasam eu pe mama sa plece!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sovi, tu ma intrebasi de infectia mea... am o infectie urinara cu un balaur urat (medicul s-a mirat ca de unde l-am luat???) Si, desi rezultatele de azi sunt negative la cultura de col, se banuieste ca am si o infectie in col. Asadar fac un tratament intravenos cu un santibiotic puternic, sa le extermin pe toate de pe unde or mai fi... sper sa nu mor si eu de frica...

In rest bebe pare ok, se pare ca face mutarea pe stanga, cum ne-a recomandat nenea doctoru saptamana trecuta.

Sper sa scapam repede de infectii, mai am 5 zile de intravenos.

Nicoleta 37+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

CAPITOL NOU!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput