Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

si sa nu uit, luny, felicitari pt cele 2 saptamani ale lui Mateias ... ieri chiar ma gandeam ca acum 2 saptamani am fost la padure si tot atuinci ai nascut si tu..in alta ordine de idei, am vrut sa te intreb...tie in spital ti-au dat si halat, sau doar camasa ? ca nu stiu ce sa fac, daca sa-mi iau sau nu de acasa...si papucii decare erau? din cei super suptiri? tu ti-ai luat papuci?

stelutza, tinem pumnii pt azi!

Doar 2 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +38 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragi randunici,

ca intotdeauna vin la voi cu o intrebare care ma nelinisteste....
voi ati facut analiza secretiei de col la inceputul sarcinii ??? ca eu am auzit ca ar fi periculoasa, eu joi am programare si nu stiu ce sa fac, sa ma duc sau nu ??? am facut-o in ianuarie si a iesit ok, dar dr mea vad ca mi-a dat-o din nou acum...o sa am 9s+5z, dar tot mi-e frica. Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri. chiar am nevoie sa ma linistesc.....

va multumesc frumos anticipat si sper din suflet sa primesc cat mai multe raspunsuri.

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

felicitari corymaz!!!!!!!!

bine ai venit bb alex!!!!!

recuperare rapida si numa' bucurii alaturi de minunatiile tale!

naty tinem pumnii la control....si tinem pumnii la condus. nu ai ce sa iti fie frica...Iulia te va ajuta...de acum va fi copilotul tau.

Nicol ce faci scumpo? Antonia a vrut berbecuta? speram sa mai stea la caldurica.

Lyvy nu pleca la mine capul ca bei cafeluta de dimineata. eu toata sarcina m-am hranit cu cafea dimineata si cantitati industriale de pepsi peste zi. cu groaza ma gandesc ca ar trebui sa renunt la ele in alaptare. dar ajung eu la o intelegere cu bb Patrick sa facem sa fie bine pentru amandoi.

mstela unde esti? ai luat-o spre spital. da un semn cand trebe sa bagam agitatele in functiune. ca la cat le-a flocait corymaz imediat or cere despagubiri pentru boala profesionala asa ca le protejam.

violeta si tu ai facut singura pe sean. ma intreb eu...toti baietii seamana cu mamicile?...ca atunci sigur si al meu va fi o frumusete...

apropo, mi-a ajuns un pachet cu lucruri pentru bb adunate din diverse surse (mama, tata, frati, matusa) sunt in delir... iar mi s-a rasturnat caruta cu pitici in curte...nu e de mirare ca nu vine bb Patrick...la cate mai am de spalat si aranjat...ma apuca Mos Craciun.

si sa nu uit...sa nu va puna pacatul sa scoateti agitatele pentru mine ca maine e 1 aprilie...si nu vreau sa ii fie atunci ziua. asta e...si saraca si cu pretentii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mami.p, chiar ma gandeam la tine, nu te-am vazut demult!..iti dau si halat , de prosop, dar este ingrozitor de cald, l-am dat inapoi!!!! asta a fost marea mea nemultumire!! au incercat sa remedieze chestia cu caldura...ba chiar intr-o noapte, la ora 2,30, mi-au chemat un instalator, dar caldura e setata pe toata maternitatea si nu au avut ce face, iar camera mea nu avea geam afara!! erau 29 grade in permanenta, noptile nu le dormeam de cald!!...papucii de unica folosinta sunt subtiri, dar parerea mea e ca sunt ok asa, sa nu-ti iei de acasa, mi s-au parut confortabili, si la cat stai in picioare cu ei....eu nu prea am stat!:)daca mai vrei sa stii ceva, ask me!:)

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

gecko, s-a inteles, fara majorete inca!!! ..si sa stii ca baietii semana cu mamicile, d-aia sunt asa frumosi toti p-aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

revin cu o intrebare pt. fetele care alapteaza: cat il tineti pe bebe la san la o masa? si cum va dati seama daca s-a saturat sau nu?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

luny, mercic! pai asta ma gandeam si eu...ca e f cald acolo...si mi-as fi luat un halat subtire de casa...ca mai vin unul-altul in vizita si parca nu-ti vne sa stai doar in camasa...

tie cum ti-a fost nasterea? a fost greu pana la epidurala? ca nu prea am primit incurajari in sensul asta de la medicul meu...si cezariana n-as vrea sa fac...e chiar asa nasoala treaba pana la anestezie?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

am priceput luny....e incurajator. baremi smecher ca mine sa fie. si mi-am amintit...tu ii faci echipament de pompier la al tau? ca eu vreau sa ii fac salopeta de SMURD la al meu. numa' ca din pacate casca a ramas in romania ca demential ar fi aratat cu aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna dimineata stol!

Iata-ma inapoi acasica, cu promisiunea ca o sa stau numai in pat macar pana trece nebunia asta cu summitul, mai cu seama ca sambata implinim si noi 37 saptamani. Am plecat ieri din spital, dar externarea a ramas sa o faca doctora zilele astea, asa ca daca e ceva (si eu sper sa nu) sa ma pot intoarce.

Vreau sa va multumesc pentru sustinere si incurajari, sunt sigura ca bebelina Antonia va tine cont de ele si va mai sta macar o sapt in burtica

Felicitari proaspetelor mamici Cory si Mihutza si refacere cat mai rapida! Bun venit pe lume puiutilor lor , multa sanatate si sa pape mult laptic sa se faca mari!

Bafta Stelei la control azi!

Acum ma duc sa mai stau un pic in pat ca vine randunoiul si daca ma prinde la calculator avem scandal.
Revin mai incolo

Pup tot stolul

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol36+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mami_papatot

luny, mercic! pai asta ma gandeam si eu...ca e f cald acolo...si mi-as fi luat un halat subtire de casa...ca mai vin unul-altul in vizita si parca nu-ti vne sa stai doar in camasa...

tie cum ti-a fost nasterea? a fost greu pana la epidurala? ca nu prea am primit incurajari in sensul asta de la medicul meu...si cezariana n-as vrea sa fac...e chiar asa nasoala treaba pana la anestezie?

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

cum adik nu ai primit incurajari, la ce se ref. Predoi?..a fost destul de nsapa pana la epidurala, dar nu se moare din asta...mie nu mi s-a parut chiar infiorator, mai ales ca durerea nu e constanta!..dar eu sunt genul care are o mare toleranta la durere in general, plus ca am aplicat si ceva tehnici de relaxare si respiratie, si m-am concentrat pe altceva, nu pe durere. Eu zic ca e important sa nu te sperii si sa nu te panichezi, sa fii cam una cu durerea, si trece! nu stiu daca ma intelegi..eu am invatat asta de la gasca mea de karatisti si bine a prins!in travaliu vrb la tel cu sor-mea sa ma ajute cu relaxarea!:)))...desi mai nasol mi-a fost cu epiziotomia, pana la urma...
Camasa e cu maneca scurta, din bbc ceva mai batut, plina pana la gat,eu asa am stat si nu m-am simtit aiurea la vizite...si au fost ceva oameni pe la mine...oricum, nu ma puteam gandi la asta atunci, ca ma simteam nasol, si nu aveam timp sa ma mai imbrac...oricum, nu poti sa mai stai cu ceva pe tine peste camasa, de cald...depinde ce noroc ai, poate intre timp n-o mai fi chiar asa cald..uite ultima poza, cum arata camasa..http://good-times.webshots.com/album/562873781FjHqSl

underqueen, eu il tin pe Mufa la papa atat cat vrea el!..cateodata, sta 10 min, alta data o ora...la cerere!:))

Mergi la inceput