Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)
Raspunsuri - Pagina 9
ariel_7000 spune:
naty, bafta la doctor cu garga!
vio, ce guritza superba are sean!!! parca e pictata!deh, cu asa mamica:))),cred si eu...!!!!
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
13 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
lyvy spune:
Neata!!!
Am avut un weekend plin de musafiri, si n-am putut intra deloc, asa m-am saturat de musafiri!!!
In primul rand
FELICITARI MIHUTZA SI CORY, REFACERE RAPIDA SI BEBEI SANATOSI!!!
Livi Mamica de Iris Miruna
Pozele mele
lyvy spune:
Clau,Gecko, acuma nu aruncati cu pietre in mine, dar eu dimineata tot beau o cafeluta cu lapte, ca altfel nu poci sa-ncep ziua mey, n-am observat nici o schimbare in rau la bebe din cauza asta!!!
Simo, si Iris isi ridica capul de la 2 sapt, prima data nu mi-a venit sa cred, mai ales cand o pun la ragait, vai, vai , copii din ziua de azi.
Naty, bafta azi la doctori, si LA MULTI ANI pentru scumpica.
Luny, Mussara, LA MULTI ANI pentru comori si multa sanatate!!!
Mai fetelor, posesoare de neam pisicesc, stiti voi care sunteti, CUM VA DESCURCATI cu totii????
La mine pisica e in zona, randunoiul i-a explicat cum sta treba, unde are voie si unde nu, si chiar i-am permis sa doarma in casa, avand incredere ca e cuminte, mai am inima stransa dar vad ca e cuminte si m-am oprit sa o mai verific.
Mi-e foarte mila de ea, se vede clar ca e geloasa si sufera, pana acuma catre ea era indreptata toata atentia si iubirea noastra, acuma.....OF, OF
Pozele mele
Ali_bia spune:
Naty bafta la dr...
ariel si mie mi sa latit nasul..., ce mai rade al meu de mine
bubu ce burtica mamoasa am vazut...
stelutza bafta si tie la control
vio vazut poza de Sean , ma omoara cu buzitelea alea... mamoase foc..
mai treabuia sa scriu ceva dar am uitat
revin cu cafeluta cu si fara cofeina
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina38+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.14 zile pana la
lyvy spune:
Ma duc ca se trezeste Iris!!!!
Asta noapte a dormit 5 ore si jumatate, suuuuuuuuuuuuuper!!!
Pozele mele
luny spune:
neatza!cam asa ma simt..
kya, nu se sperie Mufa pt ca nu face zgomot tare dusul, si nu il tin cu presiune mare!..despre sentimentele care te incearca, pot sa spun ca si eu le-am trait inainte de a naste...exact la fel!! si cred ca-s firesti, pana la urma, ne avantam in necunoscut, nu?...dar o sa vezi ca o sa fie totul minunat!! nu o sa iti vina sa crezi cata putere, determinare si agilitate, o sa ai, cand o sa-ti vezi puiul acasa!..e minunat, merita orice efort, ma simt mai fericita si mai implinita ca oricand, si uite ca devin pe zi ce trece mai stapana pe mine in ceea ce priveste ingrijirea micutului!..cu rabdare trecem marea! te pup si o sa vezi ca totul o sa fie fff bine!:)))
ariel, si tu cu nasul??..mai tineti minte ce bosumflata eram si eu din cauza asta, se latise ingrozitor, si buzele tot ca la negrese mi se facusera, dupa ce ca oricum erau!:))..dar acum am revenit la forma initiala, uraaaaa!:))
naty succes la vaccin, sa treaca repede!!
ccris, lyvy mutumim pt urari! lyvy, noi suntem bine cu pisele, nu intra la bebe in dormitor, si vad ca se conformeaza fara probleme..ba chiar incep sa-l si cunoasca, nu se sperie de el nici cand plange, l-au mirosit si cred ca stiu acum care-i treaba!:)
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
neatza!
Cory, felicitari!!! refacere rapida!
Bine ai venit , bebe Alex!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
sovietica spune:
Neatza!
Ce imi place mie cand ma trezesc si mai gasesc o mamica pe soclu cu nou-nou-nounascutul in brate!
Cory felicitari maxime pentru marea intalnire cu Alex! Sa aveti parte de tot binele din lume si tu sa te recuperezi intr-o zi cat altele in 40!
Ariel, am salvat materialul, iti multzam mult! Te pup pe glezna subtirica :))
Si zi-i asa, sa nu visam ca dupa nastere o sa mai fim iar ca at cand aeram fete mari
mai uitati aici sfaturile unei fete despre picioare umflate:
Vad ca multe dintre fete se plang de picioare umflate. De ce nu incercati niste bai mai lungi (30min) dar sa nu fie fierbinti. Presiunea hidrostatica a apei ”impinge” lichidul in exces inapoi in sistemul circulator. Alte recomandari ar fi: inotul, mersul in apa, clatirea cu apa rece a picioarelor dupa ce terminati dusul, mancati mai putini carbohidrati la cina, acestia retin mai multa apa decat grasimile sau proteinele si nu uiati sa va tineti picioarele ridicate pt 10-15min de cateva ori pe zi.
Bineinteles, asa cum s-a mai spus, este foarte important sa aveti grija la cantitatea de sare consumata.
Cristina, am inteles aluzia...
Bubule, chiar si cu nasii in vizita, eu tot nu te inteleg sa faci ATATEA feluri de mancare in situatia ta de burtoi de 36 sapt (super burtic)! Dar ce sa zic, tu sa te simti multumita... undeva s-or mai fi adunat niste bile albe pentru tenacitatea ta
Luny, pai iti este usor sa stai aplecata la cada sa speli pe bb?
Kya, prietena mea care n-a nascut demult, ne-a avertizat ca in ultimele 2 saptamani si imediat dupa nastere cel putin ea a fost tare ciufuta. I-a sugerat randunoiului ca in perioada respectiva sa nu stea cu spatele la mine, ca nu se stie niciodata cum ii sar in beregata Curaj, mami!
Stela, bafta multa, ma duc sa dau vitamine la agitatoarele puse deoparte pt tine :))
Cris, si tu ai combinat kidex cu Ikea?? Grea treaba!
Cu randuneii, o fi ceva si in sufletul lor cand se gandesc la venirea lui bb, apropos de panicosul tau. Al meu si-a luat energizante gen polen, ulei catina, ceai ginseng si inainte nu avea obiceiul asta!
Mai stai si tu cu nascutul! frate, am senzatia ca burticile care erau deodata cu mine se cam grabesc si ma lasa singurel printre copaci!
Violetaaaa parca sta la pupat bb Sean! dragalasul de el!
Naty, bafta la intepat,si Iuliei!
Livi, motanski al nostru din fericire nu e f alintat si imi mai permit sa il dau afara imediat dupa ce il hranesc. Imi fac si eu ceva ganduri deapre cum va fi cu el... In cel mai rau caz, daca face urat il trimit la curte la o matusa a sotului.
pup stolul!
sovi 36+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
mami_papatot spune:
Buna dimineata mamici, intram si noi pe crengutza dupa o absentza indelungata, motivata de zile de alergatura, curatenie, vizite, plimbari si , ca tot veni vorba, dureri in zona oasesol de la fofo care nu prea-mi dau pace sa stau pe scaun...mi-e greu si sa stau la masa, dar asta este,ne descurcam noi cumva, ca mult nu mai este!
Intru eu asadar increzatoate si zic...sa vezi ca mai avem inca 2 mamici pe putin (printre care ma gandisem la Mihutza si Gecko, recunosc)...si cand colo, plin, dar plin nu gluma, de mamici fericite cu puiutzi dragi in bratzuca!
Asadar, felicitari Rox_dox, Pucca,Cami, Mihutza, Cory, pentru sufletelele voastre dragi! Sa fiti sanatoase si voioase iar bebelusii vostri sanatosi, cuminti, somnorosi si papaciosi!
ariel, asa este, si eu am baut deja o saptamana de ceai de frunze de zmeur...cate 1 cana pe zi in primele 2 zile si apoi cate 2...nu dintr-un motiv anume, dar nu apucam sa beau tot ca am fost mai mult pe drumuri...dar de azi, musai cate 3, deja am una la activ...si cred ca voi lua si bobitele despre care spuneai tu...
ieri am facut si eu diferite mancarici, azi am facut o budincutza de macaroane cu branza...un deliciu...chiar imi era pofta...
buburuza mea e din ce in ce mai agitata, face tumbe cat e ziulica de mare de ma intreb cand mai doarme si ea...a mai primit si niste hainutze delicioase de la niste prieteni, asa de frumoase ca imi vine sa le mananc, buni i-a luat un puloveras haios care se inchide cu nojitze si e scurt ca un bolero, iar matusica (adica sorutza preferata) i-a luat niste blugi-gogosar de la Okaidi...eu sunt topita cum arata...si intre timp i-au luat si nasicii tarc , pe care nu l-am vazut inca....
merg acus sa mai sed putintel si revin..
Doar 2 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +38 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
luny spune:
sovi, pot sa stau aplecata, culmea!!dar suntem 2 mereu, de obicei, Liv il tine si eu il spal, ca e cadita pusa sau nu! A, si cadita tot in cada mare o puneam, pt ca nu avem unde, e cam mare! nici mie nu-mi vine sa cred ca pot sa stau aplecata, si mai ales nu-mi vine sa cred ca nu m-a rupt scolioza lombara nici cu burtica, nici acum!!:))
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!