Fetele din America (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu un forum inchis publicului, facut in urma unor lupte intre grupuri pe net---pt a bloca accesul adversarilor. Nu e prea distractiv, toata lumea e de acord cu toata lumea . Daca vrei unu' distractiv sa mai citesti cate ceva, uite asta:

taclalepunctnet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

E funny rau de tot lia!!! (sa vedem care se prinde). Hai sa fac si eu una pe forum ca tot trebuie sa stau 4 ore cu astia.

Japonezii is cei mai groaznici eu astept traducatorul si ei cica au vorbit engleza n-ar recunoaste in veci pururi ca habar n-au engleza.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada, haha, tare faza cu japonezii care au nevoie de traducatori! Asa e cu asiaticii astia, nu intelegi neam ce zic. Lasa ca nici studentul meu indian nu prea inteleg ce zice: bilbilbilbilbilbil [:lol:]

Va tin la curent dc. a prins subiectu' cu pacaleala. Pui si tu o pacaleala aci pe DC Andrada? Stim numai noi :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ruxi, si nici un link nimika??? sa vedem si noi cat de serioasa esti?

Andrada, 4 ore nu-i grav

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Zau ca n-am link. E inchis la citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

eu zic macar sa dai copy si paste la subiect sa ne amuzam si noi:-)

Mergi la inceput

Uite aci nah:

Nu stiu daca a observat cineva ca nu prea am mai scris pe forum in ultima vreme. Am trait doua luni foarte grele, intense, cu nopti nedormite si tensiune si totul s-a clarificat in seara asta. Cum nu ma pricep la povestiri, pe scurt, se pare ca o sa bag actiunea de divort foarte curand. Dupa aceea ma gandesc ca nu are rost sa raman singura cu un copil aici in America. Ma voi intoarce in Romania, am vorbit cu niste colaboratori acolo, ar putea fi un loc pentru mine la un institut de cercetari din Bucuresti. Probabil nu voi mai scrie saptamana asta prea mult....

Sunt f. putini membri, vreo 30 asa ca am de asteptat reactiile. Sper sa nu se supere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

tot pe scurt si eu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, multumim! lol de faza de 1 aprilie nu cred ca or sa se supere; io una nu'sh daca m-as fi prins ca e pacaleala, in general sunt f. gullible la faze de-astea. si daca si uitam de 1 aprilie.. bine ca le-ai copt-o lor si nu noua
Sanzi, inca nu ne-am uitat serios; in mai mergem acolo la o nunta si profitam sa ne uitam si de case, de fapt noi mergem in principal pt. nunta da' am zis la universitate ca mergem sa ne uitam la case ca sa ne plateasca excursia acu' daca tot mergem, o sa ne uitam si la case.
De Sugarland am auzit si eu ca ar fi fain. Si mie mi se pusese pata pe Woodlands, da' si aia e tot suburbie, mai la nord, Sugarland e mai la sud. Alui meu i s-a pus pata pe case 'moderne' si a gasit el pe net un cartier cu arhitectura interesanta, Memorial Bend, e si mai aproape de centru, da' cica nu prea ies case la vanzare prea des.. si habar n-am cum sunt scolile si multe alte detalii. Partea de est-est a orasului cica ar fi cam naspa ca e o zona mai industriala.
Io vreau undeva unde sa am acces la un parc/ceva trails de alergat, biciclat..
Asa, cu nuntile, tocmai ce-am aflat ca am mai fost invitati la una. Io am fost in toata viata mea de adult la doua nunti, consortu' tot pe-acolo.. ei bine, anu' asta i-a apucat pe toti, maica, in afara de nunta proprie si personala am fost invitati la 12 nunti (una in Serbia, una in Croatia, trei in Romania, una in Grecia, doua in Boston, una in Houston, una in Berkeley, una in Los Angeles si una in Chicago!) si cre' ca o sa si ajungem la vreo 7 din ele..
Acu' astept vesti de la nasi, ca dintre toti ei au mai ramas s-o comita
Si o veste tare trista, ziceam in mesajul anterior ca ma duc la cursul de sarba.. m-am dus.. si-am aflat ca unul dintre colegii de la curs a murit.. in ultima zi dinainte de vacanta.. un baiat tanar, de 21 de ani, plin de energie, de idei, de planuri.. intr-un accident stupid.. a fost la o betie cu niste colegi.. au sarit gardul la o piscina in campus la 2 noaptea si s-au apucat de sarituri la trambulina.. s-a lovit la cap.. si dus a fost.. of Doamne...... nu-mi vine sa cred, l-am vazut acum 3 saptamani, voios si pus pe sotii ca intotdeauna.. si acum.. nu mai e..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Pumba merci pentu info cu gresia..interesanta ideea! Vorba Ramonei ai grija sa nu devii Ana lui Manole..
Nume pentru gogoasa .. hmm nu e secret, deocamdata ne-am oprit la Sabina Adriana dar nu e batut in cuie mai ales ca si la Sofia ne-am razgandit in ultimele saptamani.

Ramona suna tare apetisant tortul..

Liris cand eram in NY state gaseam "semolina" aici nu am gasit decat "farina".

Snee, Alina bine ati venit!

Spor la pacalit azi!!

AMR 29 de zile

Cami 34+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput