Fetele din America (104)
Raspunsuri - Pagina 4
lai spune:
Lia, pupici lui Bogdan, ce baiat mare si frumos ai!
Si felicitari pentru vestile cu NSF - super-super - tinem pumnii stransi!!
Ramona, La multi ani Anutei, sa creasca mare si frumoasa si voioasa!
Ciuf, La multi ani si toate cele bune tatalui tau!
Josefine, bafta cu business-ul!!
Corina, multa sanatate Ralucai!
Andrada, sa treaca repede zilele uracioase.
Io am o lene in mine de zile mari.. acu' tre' sa ma duc la cursul de sarba, cu spring break si alte chestii n-am mai fost de vreo trei saptamani, nu'sh daca oi fi in stare sa leg doua vorbe.
Snee, Alina, bine ati venit!
Lai
josefine spune:
So, site-ul este accesorii de nunta punct ro. Daca zice Andrada ca e reclama, nu ma supar. dar mi-ar placea sa imi spuneti parerea voastra. Am facut business-ul asta ca anul trecut, cand m-am maritat, am organizat totul din romania si am cautat o gramada de timp lucruri deosebite.
a_alinta spune:
alinuta, amidon alimentar= corn starch.. stiu ca eu pun o lingurita de amidon la 1 l. de lapte cand fac inghetata.......de care n-am mai facut de mult din motive de prea multe kg. in plus...
tiza mea si eu am o alexandra acasa... sa ma mai prezint un pic ca vad ca ma primiti in grupul vostru...
deci, in 2 saptamani implinesc frumoasa varsta de 39 de ani, sunt casatorita de 17 ani cu acelasi barbat( nu stiu de ce imi veni sa fac adaugirea asta, asa ca si gluma, ca se putea foarte bine sa nu fie numai unul, nu?!) si am 2 copii: andrei care pe 1 mai face 13 ani, si alexandra care pe 21 luna asta a facut 6 luni!!!
si de fel sunt din ploiesti..
multumesc fetelor!,
pupici
iuliana spune:
Ehe, mi-am luat si eu azi masina de facut piine ca a lui Sinzi...nu am desfacut cutia inca, dar vreau sa ma pregatesc de retete:). Zicea cineva ceva de un site pe care se gaseau retete bune pentru masina. Poate isi mai face pomana cu mine si il mai scrie o data. Inca ceva: cine are o reteta de piine buna si pufoasa? Pot, de ex., sa scot aluatul din masina si apoi sa il pun in tava? Si cum imi dau seama ca e gata aluatul si e bun de pus in tavi. Stiu ca suna a novice, dar chiar sint :((. As vrea sa fac cozonac cu nuca de Paste si de asta ma bat ginduri din astea killeroase:).
Corina, multumesc pentru aprecierile in leg. cu fetele. Am copii mari acum aproape 5 si aproape 3 ani.
Ne-am facut si noi taxele si unde ne gindeam ca anul asta o sa dam bani ca i-au crescut sotului salarul cu 20%, numai bine ca luam 4800$ inapoi ca sotul si-a schimbat serviciul in iulie anul trecut si i-au luat taxe mari de la ambele companii. Si eu fraiera nu am pus pariu cu sotul :)) care putea sa jure ca dam si nu luam...
Lia, ce a crescut Bogdan de cind nu l-am vazut eu..e ditamai vlajganul.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
sinzi_ana spune:
Iuliana, da luati ceva!!! Noi nu suntem inca gata cu taxele...am ceva emotii...sper sa nu trebuiasca sa dam...nu am nici cea mai mica idee cum vor fi
Succes la facut paine si cozonaci!!!!!
Lai, ati inceput deja sa va uitati de casa in Houston??? In ce zona v-ar interesa??? Noi vrem sa tragem o fuga prin iunie sa vizitam daca ne place...sper sa da...ca ne-am uitat la casa aici in Florida si sunt asa scumpe...uf!!!!!
A_alinta, ce diferente mari intre copilasii!!! Cam asa il planuiesc si eu pe=al doi-lea!!! Dupa vreo 10 ani cand David va avea in jur de 15 ani!!! haha...dar ne mai gandim...poate ne cumparam atunci un homemobil si facem turu lumii si gata!!! Nu mai facem bebei!!! haha!!! Asta e visu nostru...cand iesim la pensie vindem tot...cumparam un homemobil si p-aci ti-e drumu pana ne dam duhu!!!!
Andrada, io caut un dentist care sa ma adoarma...cam greu de gasit!!! Daca stii vre-unu....vin oriunde!!!
Ma duc la culcare ca am tras o dusca de tuica si imi aluneca mana cam repede pe tastatura!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Andrada spune:
Eu cumparam kituri cu tot necesar ptr facut o piine si atunci imi ieseau superpufoase (erau d-alea cu whole wheat). Am incercat cu retele masinii si-mi ieseau mai rar, dar am si parasit in citeva luni ideea.
Sinzi hai la noi ca aici te adorm una-doua, eu una ca la avion, vreau sa fiu treaza ca-s control freak.
Ma dor toate cele si mai am inca o conferinta acu la 9:30 (9:30 dimineata la Tokyo dar tot intirzie lenesii aia). Ii pun pe mute si fac baie,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
Andrada, ce treaba asta cu lucratul de acasa si conferintele cu Tokyo! Mi se pare f. intersant. Si sor-mea lucreaza de acasa si tot asa cu conferinte cu unii si altii. Tu esti computer engineer? Faci programe/aplicatii chestii?
Sanzi, eu in Houston stiam de Sugarland si Pearland ca ar fi ok. Acum depinde si unde e jobul. Mai era un cartier de case f. scumpe, da' am uitat cum se cheama, ceva cu B??. Ala era chiar in Houston, alealalte doua sunt orasele/suburbii.
Eu ma distrez si pe alt forum in seara asta. Maine e 1 Aprilie si cum sunt cunoscuta ca mare aparatoare a familiei si impotriva divortului si pe deasupra pro-USA, am deschis alora un subiect in care le-am zis ca dupa doua luni de framantari divortez si plec in Romania, ca n-am ce face singura in America cu un copil. Sa vedem care se prinde ca e pacaleala lol lol lol Deja cineva a muscat momeala hehehe Sper ca nu citeste nimeni p'aci Voi v-ati supara dc. v-as face asa o pacaleala? Sper sa nu se oftice
ruxij spune:
Lai, merci. Succese si voua, cred ca sunteti in planuri/chestii, mai ales si cu nunta ce se apropie! Aveti un an plin!
Iuliana, multumesc. Si fetele tale sunt super mari si frumoase. Eu pe cea mica nici nu stiu dc. am vazut-o "life". Ce mai trece timpul... Wow, noi n-am luat neam de neamul nostru atatia bani de la taxe. Anul trecut am dat inapoi 4000. Succes la painica!
sinzi_ana spune:
Ruxi, zi si mie forumu ca am chef de fun!!! (sotu e cu ochii la meci de hockey si in pauze best hooter !!! - da cica io arat mai fain - lingusitoru)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati