Fetele din America (104)
Raspunsuri - Pagina 3
Ramona J spune:
Pumba, vezi sa nu te zideasca Mesterul intre gresii!
Josefine, ce afacere faci ca si sotul meu tot viseaza la un BMW?
Eu o sa mor de inima, nu gasesc pe nicaieri lapte neomogenizat. Nici nu beau altfel decit whole milk, deci e clar ce ma asteapta. Macar acum stiu de unde mi se trage.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Sneeuwklokje spune:
Am venit si eu sa-ngros randurile new yorkezelor.
Liris[ prin cubicle te referi la birou, nu? Eu folosesc lumina indirecta reflectata pe ceva alb (un panou alb sau pur si simplu un trepied cu hartie de scris alba) cand ma dor ochii. Practic doua sau trei lampi: una orientata spre tastura, una difuza cu panoul si o lampa pe picior spe tavan. Dar intr-un cubicle nu prea ai cum ultima. Stiu ca suna bizar dar cum vad un fond alb de ecran si o lumina artificiala adios capul meu.
Si legat de bors din NY se poate trimite un pachetel de bors magic .
a_alinta spune:
buna ziua!
ma primiti si pe mine in grupul vostru?
ma numesc si pe 4 mai se fac 3 ani de cand am aterizat in chicago...
am incercat sa va cunosc cat de cat dar e mult prea mult de citit.. asa ca , sper , ca in timp sa ne cunoastem mai bine...
eu stiu ca la gris i se spune semoline....
pupici!
lexi spune:
cate bordeie, atatea denumiri...
eu iau semolina, care-i tot un fel de gris, daca n-o fi chiar gris
Andrada, refacere usoara! eu, de cand am aflat de existenta epiduralului, m-am tot intrebat daca nu l-or da si in doze mai mici, basca fara reteta. l-as folosi cu succes la durerile de cap, burta, spate si alea provocate de juniori in anumite momente de criza parinteasca. Asa ca, daca se baga pe la voi, tineti-mi si mie rand.
edit: ca sa salut Alina si sa-i spun ca eu o primesc in grupul nostru, mai ales ca folosim acelasi gris.
Andrada spune:
Ooo lexi ce buna ar fi epidurala cum ziceai de cap, de picior, de mijloc, de dinti. Astazi am avut o zi... Dupa ce ca ma tirii si ma duc la baie de paispe ori pe ora, ma duc urgenta la scoala, rezolv problema si dau sa vorbesc cu sora medicala (una noua incompetenta suplinitor deh) si aia in loc sa-mi dea raportul cica: I like quilting, how about you? Mai s-o intreb "Are you for real???" Picata din luna gagica...si am si 300 de proiecte, hai ca ma intorc la munca
Acu vaz ca cica semolina e cea mai buna ca are si fibra. D-aia o sa iau,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Bun venit Snee, Alina!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
josefine spune:
Acum aflu si eu ca semolina e un fel de gris;)) Habar n-aveam, dar tot l-am vazut. In italia erau o gramada de chestii din semolina (tot ceva de genul asta ii ziceau), paste, paine, etc..
Afacerea e un magazinas online, vand wedding favors.
Ramona J spune:
Cool Josefine, sa ne arati si noua site-ul cind e gata! Tinem pumnii sa va luati BMW-uri. Mai multe, se intelege!
Bine ati venit fetele noi!
Andrada, las'ca trece si ziua asta nasoala.
Eu am un moment de respiro ca sotul si copiii au plecat, iar eu merg la gym mai un pic. Yuck!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Andrada, eu folosesc cu succes Midol pt durerile de burta. Eu sunt din aia cu dureri groaznice si Midolul a fost singurul care m-a ajutat.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album