Fetele din America (104)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ciuf, si acum 12-13 ani tot criza era in Sudan, nu numai in Darfur ci si in alte regiuni. Si nu era noua, ci de mai bine de 10-15 ani (am uitat exact de cita vreme e razbel pe acolo). Stiu ca am lucrat cu tot felul de organizatii neguvernamentale si toti ziceau ca nici n-o sa se termine vreodata criza din Sudan, pentru ca displaced people s-au obisnuit sa le vina totul de la organizatii si sa nu faca nimic in schimb pentru asta (adica munca lor era de ex. sa construiasca baraci dar tot din materialele puse la dispozitie de organizatii de tot felul; practic puneau caramizile alea de pamint si paie unele peste altele si atit). Nu poate decit sa-ti fie mila de bietii oameni de acolo, dar nici ei nu fac nimic sa se ridice si sa iasa dn situatia lor. Si pe an ce trece totul se degradeaza si mai mult.

Edit ca am uitat sa te intreb: la ce curs de engleza faci despre asa ceva? La Advanced Thinking sau Composition?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Simina, ma bucur ca stii situatia din Sudan. Deci cum naiba Romania sa fie comparata cu Sudan? Sa fim seriosi? Am ajuns atat de sarmani in ochii lumii?
Fac engleza composition si imi mananca zilele cursul asta, 'tu-i mama lui!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf,
lumea a 3-a,asa suntem considerati si in ochi lor, suntem in aceeasi oala cu Sudan.am avut discutii cu sotul pe tema asta si nu mi-au picat deloc bine. o alta sit ,anul trecut ma pregateam sa vin in tara,eu incantata,abia asteptam ,spuneam la toata lumea..... si ma intreaba unu "ca e safe sa merg in Romania?" mama ,imi venea sa-i spun vreo doua.el era din Mexic.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Azi am avut accident cu masina. Am intrat intr-un copac si apoi am lovit un SUV. Masina mea e facuta varza, SUV-ul a avut un far spart, copacul a avut severe damages. Asta dupa ce saptamana trecuta, tot marti mi-a murit laptopul. Ma intreb ce o fi martea viitoare. Am avut mare noroc ca nu mi-au explodat airbag-urile, ca ma mai costau si alea cateva sute. Eu sunt cam sifonata, am avut un mare gol in stomac cand am condus la intoarcere. Ca sa precizez, eram la o conferinta, am lovit masina uneia care era si ea participanta la conferinta. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti[bang. Bumper-ul tb inlocuit, aripa si usa din partea soferului.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Yikes Miere....bine ca esti tu ok, restul nu le rezolva asigurarea?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irina, imi pare tare rau, pai ce-ai avut cu copacul? ai incercat sa eviti ceva sau neatentie? bine ca esti teafara, asta e cel mai important.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mireamara, bine ca tu esti ok!!!! Fiarele se repara!!!

Eu am supravietuit dentistului...si pot sa spun celor carora le e frica de dentist sa incerce sedation!!!! E super...am fost constienta tot timpul, imi aduc aminte in mare ce s-a intamplat...dar parca i se intampla altcuiva...am fost calma...nu am simtit nimic si mi-am facut aproape tot!!!
Mai am un implant de facut dupa ce se vindeca gingia si gata!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Upss bine ca esti intreaga Miereamara, restul ... toate pagubele vin deodata.

Sanzi va sa zica ai scapat si nici nu ne-ai spus cine stie ce dracie sub sedare . Sa ti se vindece repede gaurile.

Ciuf eu probabil n-as fi tacut. Si calea cea mai simpla este exemplul. Alegi un issue controversat si le explici cum se vede. De exemplu armele, pedeapsa cu moartea... etc. Le explici ca din afara USA tot o apa s-un pamant e NY cu Texasul din acest punct de vedere. La fel si cu saracia. Nu orice anunt cu o tara saraca inseamna o tara in criza umanitara. Nu orice tara in care este violenta, inseamna ca te ucide lumea pe strazi cu rafale de automat.
Singura chestie e sa o faci fara patima. Sa te gandesti ca ei asa au perceput lucrurile ca asa au fost educati. Si asta nu e vina lor. Fiecare percepe nuante de gri acolo unde il doare in rest e alb sau negru. Si nu lasa parerile negative sa te domine. Gandeste-te putin in Europa cam cum e. Cate pareri mi-au sunat in urechi legat de romani... cand si cand iti vine sa-i arunci pe toti "desteptii" pe geam.
Asta e... in alta ordine de idei ... m-ai ucis cu "baba" de 30 ani si expozitia

Mergi la inceput

Insurance-ul o sa acopere doar SUV-ul, eu pt masina mea nu am collision, deci va trebui sa platesc reparatiile mele. Cel putin asta am inteles citind polita de asigurare. Oricum, am chemat politia, am facut raport, ....am fost o idioata, am confundat acceleratia cu frana si am apasat pana la fund, masina a sarit peste bordura si s-a oprit intr-un copac (slava domnului, ca daca nu era copacul loveam alte doua masini din fata), eu m-am panicat si cand am dat reverse, am lovit SUV-ul. Ca la prosti.....Asta este, driver license de doua luni luat....Faza tare a fost: vine politaiul si ma intreaba: Are you all right? I said...yes...I'm just stupid...l-a bufnit pe ala rasu'. Plus ca m-am facut de ras in fata participantilor la conferinta, erau in break afara si au vazut

Multumesc, fetele, pt sustinere.

Lucian si acum rade de mine, cica, bine ca nu ti-ai luat un SUV ca faceai praf masinile alea.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Mergi la inceput

Sanzi...bine ca ai scapat de dentist! Eu nu am avut chestii asa de mari la dinti, doar ceva plombite mici, am mers intotdeauna fara anestezie, mai rau ma sperie acul decat interventia in sine.

Am cam ramas in urma cu cititul, Sneeuwklokje, m-ai innebunit cu retetele alea de pe site, nu stiu dc am inteles bine, e al tau blog-ul. Eu il descoperisem mai demult, din intamplare.

Sunt cam obosita, cred ca si din cauza oboselii s-a intamplat ce s-a intamplat, de abia astept sa plec in RO, sa scap de job-uri, scoala, teza, voluntariat, nu stiu ce o fi fost in capul meu semestrul asta de m-am aglomerat cu atatea.

Martin Luther King Jr.

Mergi la inceput